RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.096
- Πόντοι
- 3.556
πες και ένα ευχαριστώ ρε μαλεα να πούμε που κρατάμε το νήμα στη κορυφή.Μας τα πανε. Μας τα πανε.

πες και ένα ευχαριστώ ρε μαλεα να πούμε που κρατάμε το νήμα στη κορυφή.Μας τα πανε. Μας τα πανε.
τυπαρα εσύ στα μέρη που συχνάζεις μάλλον για κοντάρι φέρνεις , όχι σπαθίΤα παιδιά είναι διαμάντια, ξηγημένοι όλοι, παιδιά ΣΠΑΘΙΑ, όλοι τους.
πες και ένα ευχαριστώ ρε μαλεα να πούμε που κρατάμε το νήμα στη κορυφή.αν δεν μπαίναμε με χελ να βάλουμε λίγο αλατοπίπερο σε τούτο το νήμα, θα χε γίνει φύλλο μηδέν εδώ μεσα . και το μεγαλύτερο εξαητμεντ που θα ζούσες θα ήταν τα αστεία του μπαρου με τα μελομακάρονα
![]()
Καλά Χριστούγεννα και σε εσένα φίλε, υγεία και καλή παρέα.τυπαρα εσύ στα μέρη που συχνάζεις μάλλον για κοντάρι φέρνεις , όχι σπαθί
με την ευκαιρεια χρόνια πολλά με υγεία καλά χριστούγεννα φίλε. ο,τι επιθυμείς![]()
Πιστεύεις τον .... άγιο ;;;Παιδια με διαβαλλει ο Λακης στα pm;
Για αυτό με ζήλευε πάντα ο μπάρμπας αφού ...ο Λάκης (πρώτη φίρμα εδώ και χρόνια),
Τι λιστα ηταν τυπε...σαν του Σιντλερ ενα πραγμα;Πιστεύεις τον .... άγιο ;;;
Αναφέρεται σε διάλογο το 2021 ....
είχε αναφερθεί το όνομά σου σε λίστα ονομάτων .... που εκτός από σένα ...
ο πιο σοβαρός της λίστας ... και ο πιο βαρβάτος .... ήταν η Κλαούντια.
Το μόνο που δεν ειπώθηκε ποτέ, γιατί δεν ισχύει , φυσικά, είναι ότι
ο Cretan336 είναι ο Lefteris38 .
Όλοι ξέρουμε, ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο .
Ξεκαθαρίζει συνεχώς ο Cretan336, ότι ο Lefteris38 ήταν άντρακλας και γαμιάς ...
αλλά ουδεμία σχέση έχει μαζί του !
Μιλάγαμε με τον άγιο με pm .... και νόμιζε ότι του είχα εμπιστοσύνη ...Τι λιστα ηταν τυπε...σαν του Σιντλερ ενα πραγμα;
τυπε πιστεύω ότι ο τύπος προσπαθεί να σπείρει διχόνοια ανάμεσα σε σένα και τον χελ. τον πήρα χαμπαρι, γιατί κάποιες ελάχιστες φορές στη ζωή μου έχω κάνει και εγώ το ίδιο σε κάποια μέληΠιστεύεις τον .... άγιο ;;;
σε παρακαλώ μπορείς να ξεκινάς το ποστάρισμα με τη φράση "Εγώ κυρία Αννίτα μου...." έτσι επειδή είναι γιορτές κάνε μας το χατίριΜιλάγαμε με τον άγιο με pm .... και νόμιζε ότι του είχα εμπιστοσύνη ...
ότι δεν ήξερε με τι ρουφιάνο και τσάτσο έχω να κάνω ....
είχε βάλει ένα δήθεν γυνακείο προφίλ , η κλαούντια πιθανόν ήταν από πίσω
να με ψαρέψει , με νικ winme κάπως έτσι ... και παρίστανα ότι ψάρωσα ....
Στο μεταξύ .... ενώ είχε φάει μπινελίκι τρελό .... όπως με έβριζε κι αυτός ...τυπε πιστεύω ότι ο τύπος προσπαθεί να σπείρει διχόνοια ανάμεσα σε σένα και τον χελ. τον πήρα χαμπαρι, γιατί κάποιες ελάχιστες φορές στη ζωή μου έχω κάνει και εγώ το ίδιο σε κάποια μέλη![]()
Τι λιστα ηταν τυπε...σαν του Σιντλερ ενα πραγμα;
Για παραλία δεν σε κόβω....Ώρα για γκαφ€ με κανένα γλύκισμα στην καφετέρια του Αθανασίου, μάλλον θα επιστρέψω το απόγευμα, αλλιώς με βλέπω απ€νταρο, δώσαμε και βαρ€ι$ υποσχέσεις!
Θα σε φέρω Καλαμάτα την άλλη τη χρονιά
μη με βάλουν καμμιά μέρα σε κανά μπελά
Κερνάω ΞΥΔΑΚΙ χλαπάτσες, λεχρίτες και ζαμπακόγυφτους![]()
Σε παίζω ένα τρικαστ αν γουστάρεις.8,17,29,31,36 και τζοκερ το 7.
με νικ winme κάπως έτσι ... και παρίστανα ότι ψάρωσα ....
δεν περιμενα και κατι διαφορετικο σκεπτομενος την ψυχοσυνθεση σουΓινεται και σινεματικ το νημα,θα κατσω![]()