ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 46.166
- Πόντοι
- 6.756
Ναι τα φασολάκια σε μάραναν,έχεις γαμηθει στα καρονα σαν το μπαροΈχω γαμηθει στα μελομακάρονα από το πρωι,μεσημέρι φασολάκια να κάνουμε λίγο συντήρηση γιατί έρχεται λαιλαπα![]()

Ναι τα φασολάκια σε μάραναν,έχεις γαμηθει στα καρονα σαν το μπαροΈχω γαμηθει στα μελομακάρονα από το πρωι,μεσημέρι φασολάκια να κάνουμε λίγο συντήρηση γιατί έρχεται λαιλαπα![]()

Έχω γαμηθει στα μελομακάρονα από το πρωι,μεσημέρι φασολάκια να κάνουμε λίγο συντήρηση γιατί έρχεται λαιλαπα![]()
Να πάω κόντρα στα έθιμα; Είμαι παραδοσιακός τυποςΝαι τα φασολάκια σε μάραναν,έχεις γαμηθει στα καρονα σαν το μπαρο![]()
Αδελφέ θα υπάρχει πλημμύραθα τα δει ολα η ψυταλεια αυτες της μερες![]()

ΝΑΙΝα πάω κόντρα στα έθιμα; Είμαι παραδοσιακός τυποΝΑΙ
ναι αδερφε....φαντασου ο αλλος τρωει 2 κιλα καρονα και μετα φασολακια....θα τρεχει με τα σωβρακα και θα τον δει η λεκανη της τουαλετας και θα τρεχει και αυτηΑδελφέ θα υπάρχει πλημμύρα![]()
Γαμησε ταναι αδερφε....φαντασου ο αλλος τρωει 2 κιλα καρονα και μετα φασολακια....θα τρεχει με τα σωβρακα και θα τον δει η λεκανη της τουαλετας και θα τρεχει και αυτη![]()

Που τον ξερατε εσείς υψηλοτατε; Κυκλοφορούσατε σε τέτοιες περιοχες;Σαν τον Παεζάνο θα γινεις ρε μουνι , θα σου παρουμε και μια μαιμου να εχεις
Που τον ξερατε εσείς υψηλοτατε; Κυκλοφορούσατε σε τέτοιες περιοχες;
Πφφφ γεμίσαμε ψευτοαριστοκρατες...
Παϊδάκια χοντρο μπριζόλες λουκάνικα Τζολια τυροψωμα σαλάτες μπιφτέκια κρασια πω ρε πουστη![]()

Αυτό είναι μενού από ταβέρνα ρε τυπεΠαϊδάκια χοντρο μπριζόλες λουκάνικα Τζολια τυροψωμα σαλάτες μπιφτέκια κρασια πω ρε πουστη![]()
Σήμερα τσίμπησα λιθρίνια παραγαδιάρικα απευθείας από το καΐκι στο φούρνο λαδορίγανη,
χόρτα βουνού και μαλαγουζιά.
Βάζω και φώτο με αποδεικτικά στοιχεία (τα αγκίστρια)
![]()

Ωωωπ λάθος νήμα τυπεΦανερη ψηφοφορία ... τι ωραια![]()
Ωωωπ λάθος νήμα τυπε![]()