james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 34.628
- Πόντοι
- 14.095
@Xaramofais δεν ήταν καλό???Ηθελα να σε γωτήσω γε φίλε...την γνωγίζεις την κυγία? Εχεις κάνει γαντεβού μαζί της?
Ποιός είναι ο αγάπης?
![]()

@Xaramofais δεν ήταν καλό???Ηθελα να σε γωτήσω γε φίλε...την γνωγίζεις την κυγία? Εχεις κάνει γαντεβού μαζί της?
Ποιός είναι ο αγάπης?
![]()
Σε προτιμώ όταν μιλάς τα γαλλικά σου
Σε προτιμώ όταν μιλάς τα γαλλικά σου![]()
Λείπει το ζζζζ
αμαν εχω γινει διασημος με αυτο !!!!χαχαχααΑξιόπιστη!
Ένα τελευταίο για καληνύχτα..
Ένα τελευταίο για καληνύχτα..
Ασύλληπτης ομορφιάς και καυλας γυναικα είσαι Μαλβίνα!!!
Ωραίο Gothic style με μαύρο νύχι! Λύνεις λαιμό κ κατεβαίνει όλο!Ένα τελευταίο για καληνύχτα..
Υπερβολικά κακό σχόλιο, λυπάμαι που ακόμα υπάρχουν τέτοια αστεία.Ετσι κυκλοφορείς ?
Και δεν σε έχουν βιάσει ακόμα ?
Να προσέχεις ..
Δεν είναι μαύρο βρε, κόκκινο είναι όπως στο πρώτο βίντεο..Ωραίο Gothic style με μαύρο νύχι! Λύνεις λαιμό κ κατεβαίνει όλο!
![]()
Ντροπιάζεις το είδος τύπε αν πιστεύεις ότι για τους βιασμούς ευθύνεται η εμφάνιση των γυναικών και όχι τα αρρωστημένα μυαλά μερικών ανδρών. Θα σου πρότεινα να αναθεωρήσειςΕτσι κυκλοφορείς ?
Να προσέχεις ..
Ναι! Δεν φαίνεται στο 2ο καλά! Έχουμε θολώσει! Να ήμουν σε καμία γωνία να σε θαυμάσω! Θα τα είχα σκανάρει καλά όλα! Κ θα σου έκανα κ ομορφο πέσιμο!Δεν είναι μαύρο βρε, κόκκινο είναι όπως στο πρώτο βίντεο..
Η μαλάκια πάει στεφάνι... Το σκέφτηκες πολύ πριν το γράψεις??Ετσι κυκλοφορείς ?
Να προσέχεις ..
Προφανώς και φταίνε οι ανώμαλοι.Ντροπιάζεις το είδος τύπε αν πιστεύεις ότι για τους βιασμούς ευθύνεται η εμφάνιση των γυναικών και όχι τα αρρωστημένα μυαλά μερικών ανδρών. Θα σου πρότεινα να αναθεωρήσεις
«Τι φορούσες;»: Ο χώρος τέχνης που παρουσιάζει τα ρούχα που φορούσαν θύματα σεξουαλικής βίας - PsychologyNow.grΠροφανώς και φταίνε οι ανώμαλοι.
Εσύ θέλεις να τους προκαλέσεις να βγάλουν την ανωμαλία τους ?
Ευχαριστώ, δεν το είχα υπόψη μου«Τι φορούσες;»: Ο χώρος τέχνης που παρουσιάζει τα ρούχα που φορούσαν θύματα σεξουαλικής βίας - PsychologyNow.gr
Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά εδώ.
Για εγκλεισμό είσαι αρχηγέ με αυτά που γράφεις, εκτός και αν είσαι κάτω των 5 ετών. Έλα καλημέραΕτσι κυκλοφορείς ?
Να προσέχεις ..
Γαμωτ! Με κόλλησε η Μαλβίνα ίωση από το………πληκτρολόγιο! Είμαι χάλια 2 μέρες τώρα! Καλά θα πάει αυτό!