Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
Αν εννοείς αυτό που τελειωνει σε 45 τότε ναι, ισχύει .Πω Εβίτα έχω να πάω σίγουρα κάποια χρόνια, που βρίσκεται πλέον ο χώρος της? Το τηλέφωνο ισχύει το ίδιο?
Αν εννοείς αυτό που τελειωνει σε 45 τότε ναι, ισχύει .Πω Εβίτα έχω να πάω σίγουρα κάποια χρόνια, που βρίσκεται πλέον ο χώρος της? Το τηλέφωνο ισχύει το ίδιο?
ανθυποπουτανες ...μετριες εως κακες υπηρεσιες...Κυριοι καλησπερα σας...θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση..στο λογαριασμο μου στο ινστα εμφανιστηκε κατι σαν στορι απο ενα μασσατζιδικο το golden skg απο περιεργεια ρωταω....δεν εχω παει ποτε σε μασσατζιδικο και απλα μου κινησε την περιεργεια τι παιζει εκει; ευχαριστω.....
Στην Μπραντούνα κοντά Φράγκων ποιο ήτανε; Με είχε μπάσει ο Ric Flair από δω θυμάμαι. Μου είχαν βγάλει μια χοντρούλα με ποδιά καιΤι μ θύμησες τώρα μακενζι κινγκ κάπου ψηλά Άκης π.ργιωτης
Ολες εμφανιζόταν με άσπρη ποδια μασατζουδες κ καλά
Κ νομίζω το ίδιο κ στην Μαρία λαδάδικα πάνε πολλά χρόνια όμως
Δε το θυμάμαι ίσως καμία βάσια ή νίκη αυτές κινούνταν εκεί κοντά Αλλά θυμάμαι τον ric flair π χάθηκε αυτόςΣτην Μπραντούνα κοντά Φράγκων ποιο ήτανε; Με είχε μπάσει ο Ric Flair από δω θυμάμαι. Μου είχαν βγάλει μια χοντρούλα με ποδιά και![]()
Κοσμος παει κι ερχετε που δεν ασχολειτε με το "bourdela" απλα.Ανοιχτο είναι φίλε μου , κοσμος παει και ερχεται ενημερωση μηδεν!
Προσωπικα ενημερώνω μονο σε πμ γιατι οι τζαμπατζηδες γινανε περισσοτεροι.
Για να δουμε τωρα , θα εχουμε κανενα νεο;
Εχουμε τπτ νεο στο μαγαζί;
Eγω νομίζω οτι οι Ελενα/Ελίζα ειναι ίδιες με τις Βάσια/Νίκη. Ας με διορθώσει κάποιος....Έλενα/Ελίζα τελικά. Ο Ric Flair είχε βοηθήσει πολύ κόσμο.
Πωωωω ο Ρικ... Αυτός και ο Χάους με χαλασανε. Μετά ήρθε ο Χιουμι και το αποτελειωσαμε.Στην Μπραντούνα κοντά Φράγκων ποιο ήτανε; Με είχε μπάσει ο Ric Flair από δω θυμάμαι. Μου είχαν βγάλει μια χοντρούλα με ποδιά και![]()
O HoF στο τελος βολευτηκε καλά εκτός από ότι θυμάμαι...Πωωωω ο Ρικ... Αυτός και ο Χάους με χαλασανε. Μετά ήρθε ο Χιουμι και το αποτελειωσαμε.
Σαν να κάνουμε προσκλητήριο πεσόντων όμως ε;;;
@Humax Body free αξίζει; Έχω να πάω αιώνες...
Σωστά νομίζεις φίλε, Μπραντουνα ήταν μαζί μετά χώρισαν οι δρόμοι τους η κάθε μία το δικό της και τώρα μόνο η μία έμεινε.Eγω νομίζω οτι οι Ελενα/Ελίζα ειναι ίδιες με τις Βάσια/Νίκη. Ας με διορθώσει κάποιος....
Και εμένα ο ric flair με είχε βοηθήσει 2011 2012..Έλενα/Ελίζα τελικά. Ο Ric Flair είχε βοηθήσει πολύ κόσμο.
Η πρόσβαση μου στην Εβίτα έγινε αρκετά χρόνια αργότερα οπότε δε μπορώ να σου δώσω σωστή απάντηση φίλε.Είχανε περάσει καθόλου από Εβίτα, ή λάθος θυμάμαι;
o Χαουζ ηταν απο τα μεγαλυτερα αλανια εδω μεσα,και μενα αυτος ηταν η αιτια του κακου να παω πρωτη φορα στο Βασιλη Μοναστηριου ,αναδιοτελης βοηθεια σε ολους εμπεριστατωμένη αποψη ,οχι να χαμε να λεγαμε,απο μασαζ μεχρι μπουρδελα.....να να καλα οπου ειναιΚάτσε ένα αιώνα ακόμα κ μετά πάνε Όχι τώρα![]()
Επίσης έχει παρά χαλαρώσει στο σώμα ,αηδία,όπως επίσης και από υγιεινή κρατώ επιφυλάξειςαν εχεις να πας πανω απο χρονο...εχει 2 τεραστιες μπαλες για βυζια...επισης πλεον τα μουτρα της ειναι τοσο φουσκωμενα που ουτε τα ματια της ανοιγουν καλα ...ουτε το στομα της μπορει να μιλησει σωστα...αλλα παραμενει value for money....
Ειναι και 40+ η συγκεκριμενη ρε συ...ασε που λεει 33 εδω και 10 χρονια....Επίσης έχει παρά χαλαρώσει στο σώμα ,αηδία,όπως επίσης και από υγιεινή κρατώ επιφυλάξεις