MrEco
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4.331
- Πόντοι
- 5.595
Ειναι εξαιρετικη στις υπηρεσιες της και εμπειρη πουτανα.Χαρακτηρας σκατιλα ναι και οχι δεν εχει αναγνωρισει ουτε παραδεχθει τιποτα επι της ουσιας.Σε μια στιγμη ειλικρινειας(για τα δεδομενα της) παραδεχτηκε, καπου στο καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα,οτι πουλαγε και θα συνεχισει να πουλαει τρελα και παπατζα επειδη ειναι μερος του προιοντος που νοικιαζει.Πολυ πονηρη και αδιστακτη ηταν ειναι και θα ειναι και εχει πει 3 ψεμματα πριν πει καλημερα.....μαγκα μου θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω! Αν δεν θεωρεις λαθος της ή λαθος συλλογισμο της το οτι επι μεγαλο χρονικο διαστημα ειχε ανοιξει κ δουλευε 3 διαφορετικα νηματα εσκορτ, με αλλα κλωνοπροφιλ, αλλες υπηρεσιες, αλλες τιμες, διαφορετικα χαρακτηριστικα ανα ¨εσκορτ" και μας δουλευε ολους ψιλο γαζι, μεχρι που επενεβη ο Admin και την ξεμπροστιασε, τοτε σιγουρα δν διαβασες καλα!
Βεβαια για να ειμαι και αντικειμενικος, τελευταιως εχει αναγνωρισει και παραδεχθει το λαθος της, οποτε να δουμε πως θα "περπατησει" η ιστορια!
ΥΓ. δεν αναφερομαι στις υπηρεσιες της κοπελας, δεν εχω δοκιμασει και μπορει να ειναι αψογη στο ραντεβου. Αναφερομαι αποκλειστικα στην συμπεριφορα!
Γαμιεται καλα ομως και σου πουλαει ευκολα οτι γουσταρει.Τοπ 5 απο οσες εχω παρει σ αυτο το κομματι.Πλεον εχει ψιλοξεπεραστει βεβαια, ο ανταγωνισμος αμειλικτος