james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 34.652
- Πόντοι
- 14.095
το εύχομαι και ... ΘΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!Θα τα δώσω κι εγώ όταν βρεθούμε. Τώρα είμαι λίγο μακριά χαχα.

ΥΓ: δεν το ελπίζω!!
το εύχομαι και ... ΘΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!Θα τα δώσω κι εγώ όταν βρεθούμε. Τώρα είμαι λίγο μακριά χαχα.
Μαρέσουν τα inside jokes χαχατο εύχομαι και ... ΘΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!
ΥΓ: δεν το ελπίζω!!![]()
Μαρέσουν τα inside jokes χαχα
Καλή ξεκούραση σε όλους!
τον νου σου!εχω telegramΜαρέσουν τα inside jokes χαχα
Καλή ξεκούραση σε όλους!
Για αρχή γράψε 5 μηνύματα στο forum γενικά ώστε να μπορώ να σου στείλω μήνυμα (ή να μου στείλεις).αν και τσιμπημενη με ολα αυτα που γραφουν τα παιδια θελω να παω με την κατρινα... που μπορω να τη βρω ρε παιδες ειναι τεραστιο το thread
Ευχαριστώ για το όμορφο σχόλιο.δυστυχως ΔΕΝ εχω μπορεσει να την γνωρισω!
ΟΜΩΣ
δεν εχω βρει μετα απο 2 χρονια( τοσα δεν ειναι?) ουτε μια προταση της Κατρινας που να ειναι λαθος.
δεν εχω βρει συλλογισμο της που να ειναι λαθος.
δεν την εχω δει ποτε να ξεφευγει.
Απεναντιας, πολλες φορες εχω φριξει με αυτα που διαβαζω απο αρκετους μας.
Ολα τα αλλα ειναι "να χαμε, να λεγαμε"
Πριν 4 περιπου ξεκινησε.Πριν 2 ειχε γινει ενας χαμος επειδη εγινε γνωστο οτι Κλωναριζε με 2 αλλα προφιλ "νεων εκδιδομενων και καλα φιλεναδων της, παντα απο Κ τα ονοματα" για να ανεβαζει τιμες.Μπαναριστηκαν τα κλωνοπροφιλ εκ διαχειρισης, ξεφτιλιστηκαν οι 2 προμοτερ που χε τοτε.Τωρα εχει βρει αλλους, θα αλλαχθουν κιαυτοι εντελει σε καποια φαση.δυστυχως ΔΕΝ εχω μπορεσει να την γνωρισω!
ΟΜΩΣ
δεν εχω βρει μετα απο 2 χρονια( τοσα δεν ειναι?) ουτε μια προταση της Κατρινας που να ειναι λαθος.
Ποιοι ήταν οι δυο προμότορες τότε; Βάζεις και τον εαυτό σου μέσα όταν έγλειφες;Πριν 4 περιπου ξεκινησε.Πριν 2 ειχε γινει ενας χαμος επειδη εγινε γνωστο οτι Κλωναριζε με 2 αλλα προφιλ "νεων εκδιδομενων και καλα φιλεναδων της, παντα απο Κ τα ονοματα" για να ανεβαζει τιμες.Μπαναριστηκαν τα κλωνοπροφιλ εκ διαχειρισης, ξεφτιλιστηκαν οι 2 προμοτερ που χε τοτε.Τωρα εχει βρει αλλους, θα αλλαχθουν κιαυτοι εντελει σε καποια φαση.
Εχει πει οτι ειναι φοιτητρια, γιατρος, επιχειρηματιας, κατοικος εξωτερικου.Εχει πει πολλα, πολλα ψεμματα.Ειναι πονηρη πολυ και εξυπνη(για πουτανα) αλλα οχι οσο νομιζει, εκει το χανει.
Πριν φριξεις, κανε λιγο homework, ριξε λιγο διαβασμα.
Εισαι και απο το 2008 μελος με μια κριτικη 16 χρονια.
Τα παμε,φριγμενε
Ξερεις πολυ καλα ποιους λεωΠοιοι ήταν οι δυο προμότορες τότε; Βάζεις και τον εαυτό σου μέσα όταν έγλειφες;
Όχι δεν ξέρω, πες μας εσύ να γελάσουμε.Ξερεις πολυ καλα ποιους λεω
Προμοτερακι σου δεν υπηρξα ποτε ουτε σε γλειφα.Αλλου αυτα πονηρουλα σε μενα δεν πιανουν
Δυστυχως για σενα εχω πολυ καλη μνημη και δε ξεχναω τιποτα.Επαναλαμβανω, ξερεις πολυ καλα ποιους λεω, ολοι οι παλιοι ξερουμε.Ο ενας ειναι και στα φαβορι για Μιστερ Μαλακας 2024.Μονοι τους βγηκαν προμοτορες και το καναν τοσο προκλητικα που μεχρι και συ αναγκαστηκες να τους αλλαξεις, δεν πειθαν κανενα.Όχι δεν ξέρω, πες μας εσύ να γελάσουμε.
Καθόσασταν και βγάζατε προμότορες άτομα που έχω συναντήσει 1-2 φορές επειδή μιλούσαν σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και οχι με την σαπίλα και το κόμπλεξ που γράφαν άλλοι…
Μνήμη χρυσόψαρου…
ρε φιλε τι σκαλωμα ειναι το τι ειναι αυτη και καθε αλλη κοπέλα της δουλειας στην προσωπικη της ζωη, ας ειναι οτι θελειΠριν 4 περιπου ξεκινησε.Πριν 2 ειχε γινει ενας χαμος επειδη εγινε γνωστο οτι Κλωναριζε με 2 αλλα προφιλ "νεων εκδιδομενων και καλα φιλεναδων της, παντα απο Κ τα ονοματα" για να ανεβαζει τιμες.Μπαναριστηκαν τα κλωνοπροφιλ εκ διαχειρισης, ξεφτιλιστηκαν οι 2 προμοτερ που χε τοτε.Τωρα εχει βρει αλλους, θα αλλαχθουν κιαυτοι εντελει σε καποια φαση.
Εχει πει οτι ειναι φοιτητρια, γιατρος, επιχειρηματιας, κατοικος εξωτερικου.Εχει πει πολλα, πολλα ψεμματα.Ειναι πονηρη πολυ και εξυπνη(για πουτανα) αλλα οχι οσο νομιζει, εκει το χανει.
Πριν φριξεις, κανε λιγο homework, ριξε λιγο διαβασμα.
Εισαι και απο το 2008 μελος με μια κριτικη 16 χρονια.
Τα παμε,φριγμενε
Εγώ ξέρω πολύ καλά.Δυστυχως για σενα εχω πολυ καλη μνημη και δε ξεχναω τιποτα.Επαναλαμβανω, ξερεις πολυ καλα ποιους λεω, ολοι οι παλιοι ξερουμε.Ο ενας ειναι και στα φαβορι για Μιστερ Μαλακας 2024.Μονοι τους βγηκαν προμοτορες και το καναν τοσο προκλητικα που μεχρι και συ αναγκαστηκες να τους αλλαξεις, δεν πειθαν κανενα.
Ξαναλεω, αστις πονηριες και τις παπατζες μαζι μου.Θα πρεπε να το χεις καταλαβει μεχρι τωρα, δε σε παιρνει.Βρες καμια εξυπνοτερη τακτικη αν σε ενοχλουν οι αληθειες
Η γραψε καμια μαντιναδα, πες καμια εξυπναδα.Ξερεις εσυ
Σαλιαριζεις σε λιγο, τσακωνομαστε τωραρε φιλε τι σκαλωμα ειναι το τι ειναι αυτη και καθε αλλη κοπέλα της δουλειας στην προσωπικη της ζωη, ας ειναι οτι θελει
καλα κανει και στηνει μια περσονα απο το να πει την αληθεια και να την ακολουθει για ολη της την ζωη
μακαρι να φτασουμε σε τετοιο επιπεδο σαν κοινωνια οπου η σεξεργασια θα ειναι ακομα μια δουλεια και οχι κατι που θα στιγματιζει τα σεξεργαζομενα ατομα
λες οτι ειναι πονηρη και εξυπνη λες και ειναι κατι κακο...
το κοριτσι εδω ειναι αστερι , πανεμορφη με χιουμορ, εξυπνη και διαβασμενη, ετοιμολογη πολυ περισσοτερο απο τα μισα μελη του site
επισης κοπελες οπως η κατρινα που και ξερει να γραφει και εχει και την ορεξη να το κανει , δεν εχει αναγκη απο προμοτορες, μια χαρα πουλαει τον ευατο της
περα απο οτι ειναι κουκλαρα
Εισαι πολυ γελοια πουταναΕγώ ξέρω πολύ καλά.
Δυο χρόνια περάσαν, ακόμα να βρεις ραντεβού στον οδοντίατρο;
....μαγκα μου θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω! Αν δεν θεωρεις λαθος της ή λαθος συλλογισμο της το οτι επι μεγαλο χρονικο διαστημα ειχε ανοιξει κ δουλευε 3 διαφορετικα νηματα εσκορτ, με αλλα κλωνοπροφιλ, αλλες υπηρεσιες, αλλες τιμες, διαφορετικα χαρακτηριστικα ανα ¨εσκορτ" και μας δουλευε ολους ψιλο γαζι, μεχρι που επενεβη ο Admin και την ξεμπροστιασε, τοτε σιγουρα δν διαβασες καλα!δυστυχως ΔΕΝ εχω μπορεσει να την γνωρισω!
ΟΜΩΣ
2 ήταν τα νήματα που συγχωνεύτηκαν. Το νήμα Κατρίνα ήταν δικό μου αίτημα να διαγραφεί και η διαγραφή προηγήθηκε χρονικά κατά πολύ.....μαγκα μου θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω! Αν δεν θεωρεις λαθος της ή λαθος συλλογισμο της το οτι επι μεγαλο χρονικο διαστημα ειχε ανοιξει κ δουλευε 3 διαφορετικα νηματα εσκορτ, με αλλα κλωνοπροφιλ, αλλες υπηρεσιες, αλλες τιμες, διαφορετικα χαρακτηριστικα ανα ¨εσκορτ" και μας δουλευε ολους ψιλο γαζι, μεχρι που επενεβη ο Admin και την ξεμπροστιασε, τοτε σιγουρα δν διαβασες καλα!
Βεβαια για να ειμαι και αντικειμενικος, τελευταιως εχει αναγνωρισει και παραδεχθει το λαθος της, οποτε να δουμε πως θα "περπατησει" η ιστορια!
![]()