NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.243
- Πόντοι
- 456
Αν ανοίξει το πόδι θα χουμε εγκεφαλικά...Καλημερούδια!
![]()
Αν ανοίξει το πόδι θα χουμε εγκεφαλικά...Καλημερούδια!
![]()
Αν ψάχνεις παρτενέρ δηλώνω διαθέσιμος από τώρα...ωραιος τίτλος για τσόντα![]()
αλλά για καμιά παρτουζα δεν βλέπω να λέτε τπτ![]()
...αφήνω αυτό εδώ τότε.. γιατί μέσα από το φόρεμα, ήμουν κάπως έτσι...Αν ανοίξει το πόδι θα χουμε εγκεφαλικά...
.....εεεεετσι, κοντινο στην μουρη να χασουμε το φως μας!!! Μν μας λυπασαι...αφήνω αυτό εδώ τότε.. γιατί μέσα από το φόρεμα, ήμουν κάπως έτσι...
![]()
Αδίστακτη Τζο...το "νινί" φάτσα κάρτα χαχαχαχαχαχα!!.....εεεεετσι, κοντινο στην μουρη να χασουμε το φως μας!!! Μν μας λυπασαι![]()
....τετχια εισαι!!!!Αδίστακτη Τζο...το "νινί" φάτσα κάρτα χαχαχαχαχαχα!!
...άτακτο αγορι μόνο μην κάνουμε το νήμα play opapKαλό βράδυ Μπαρτσελόνα, καλά Χριστούγεννα και με το καλό ο νέος χρόνος, θα ευχηθώ στη γιορτή σου (έχουμε κοινό όνομα) και είσαι ήδη στοχοποιημένη για το 2025, όμως πρέπει να κατανοήσεις ότι όλα αυτά που κάνω (ένα δείγμα το βλέπεις - έχω και άλλες εργασίες ως πολυτεχνίτης) κοστίζουν σε χρόνο και χρήμα, επομένως δεν γίνεται να χαζολογάω δεξιά κι αριστερά κι ούτε να
κοροϊδεύω τα κορίτσια, τάζοντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες
Αρπάξαμε τα ράντ της Νοτίου Αφρικής και δρόμο για παραπέρα, τα υπόλοιπα αν θες μέσω dm ή στο πετροχελίδονο που έφερε εδώ.
ΩΝΣΓ...αφήνω αυτό εδώ τότε.. γιατί μέσα από το φόρεμα, ήμουν κάπως έτσι...
![]()
..είπα μπας και το ξέχασες να στο θυμίσω πάλι..
Ξεχνιέται αυτό μωρό μου??..είπα μπας και το ξέχασες να στο θυμίσω πάλι..
Θέλω να στο γλείψω να γίνει μούσκεμα και μετά να γαμησω δυνατά τρέλα βίτσια βγάζεις μωρό μου...αφήνω αυτό εδώ τότε.. γιατί μέσα από το φόρεμα, ήμουν κάπως έτσι...
![]()
....πάμε για την επανάληψη τότε ομορφε..!Θέλω να στο γλείψω να γίνει μούσκεμα και μετά να γαμησω δυνατά τρέλα βίτσια βγάζεις μωρό μου
Κάτι τέτοια κάνεις και μας φτιάχνεις...αφήνω αυτό εδώ τότε.. γιατί μέσα από το φόρεμα, ήμουν κάπως έτσι...
![]()
Για γυρνα να δουμε και την αλλη τρυπα!...αφήνω αυτό εδώ τότε.. γιατί μέσα από το φόρεμα, ήμουν κάπως έτσι...
![]()
...Να την βάλω τότε,για καληνύχτα Trifon μου..(εδώ είναι και φρέσκο-δουλεμένη από έναν καυλιαρη..)Για γυρνα να δουμε και την αλλη τρυπα!
ΕΕΕΕΕΤΣΙ!!!!!...Να την βάλω τότε,για καληνύχτα Trifon μου..(εδώ είναι και φρέσκο-δουλεμένη από έναν καυλιαρη..)
![]()
Είδες κωλι κι εμφανίστηκες ρε μούτρο μουΕΕΕΕΕΤΣΙ!!!!!
ειμαι αρρρωστακι με την κωλαρα σου τι να κανουμε !!!!Είδες κωλι κι εμφανίστηκες ρε μούτρο μου![]()