Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.753
Πόντοι
2.696
Για πιο όμορφες δεν ξέρω, αλλά για πιο σκύλες στο σεξ πιστεύω πως είναι.
Εχω σχετική ιστορία με χωρισμένη αλβανίδα μάνα που τη πηδούσα και ξεσκιζόνταν ενώ η έφηβη κόρη της ήταν στο δίπλα δωμάτιο :P
Πως και δεν ήρθε για τρίο;

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.753
Πόντοι
2.696

Vatrachos

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
814
Πόντοι
81
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.022
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• mpou.mp4
    13,9 MB · Εμφανίσεις: 0
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.022
Πόντοι
3.656
εδώ μου γλύφει τα πόδια, δεν είναι καλή η λήψη, επειδή είναι από βίντεο, το ξέρω. Γουστάρει και το κάνει

Συνημμένα

• μπου1.jpg
    μπου1.jpg
    808 KB · Εμφανίσεις: 136
  • μπου2.jpg
    μπου2.jpg
    817,2 KB · Εμφανίσεις: 129

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491
Σήμερα πήρα ξανά τη μαύρη τη Μαίρη από το Καμερούν. Την έβαλα στα 4 να μου ρουφάει την πούτσα, καλούτσικο τσιμπούκι, την έβαλα με τα πόδια ανοιχτά και την γάμησα δυνατα από το μουνί όπου και κατέβαζε πολλά υγρά, φαινόταν ότι το χαιρόταν, και ΜΕΤΑ της γάμησα τον κώλο όπου φαίνεται πως δεν της τον γαμάνε πολύ...Οταν στήνεται στα 4 είναι σα να γαμάς άλλη γυναίκα (προς το σαφώς καλύτερο) Κάθισε βέβαια και την ξεκώλιασα αλλά ΜΗΝ την λυπάστε ανοίξτε της την κωλοτρυπίδα ρε, να στρώσει!
Τι εδωσες για κολο??απέναντι από Ορφέα κάθεται??και τι ώρες πάει στο περίπου?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.022
Πόντοι
3.656
Ποια είναι αυτή φίλε?
Δεν δίνω στοιχεία. Ο Σκοπός μου δεν είναι να στοχοποιήσω κάποια συγκεκριμένη, αλλά να ενημερώσω όσα περισσότερα άτομα μπορώ, λόγω του ότι υπάρχουν μερακλήδες οι οποίοι καμαρώνουν ότι τους κάνουν ακάποτα τσιμπούκια, ότι δίνουν γλωσσόφιλα και κάνουν γλυφομούνι στα κορίτσια του Επαγγέλματος. Δεν είναι η μόνη που γαμιέται απευθείας από τον κώλο στο μουνί, και παίρνει πίπα κατευθείαν σε πούτσα που ήταν σφηνωμένη στον κώλο της. Εγώ γνωρίζω 4 που το κάνουν, κι είμαι σίγουρος ότι το κάνουν περισσότερες. Το δίδαγμα είναι να μην μπαίνουν σε οποιαδήποτε τρύπα σεξεργάτριας χωρίς προφυλακτικό, λόγω του ότι μπορεί να έχει καταπιεί το σπέρμα του προηγούμενου, να του έχει πάρει πίπα αφού την έχει γαμήσει πρώτα από τον κώλο, ή να έχει κάνει συνεχείς εναλλαγές κώλο σε μουνί, ή πίπα - κώλο εμπλοκή. Εύχομαι Καλές Γιορτές και με Υγεία σε όλα τα μέλη και τους Επισκέπτες. Αυτό το σκοπό είχε το βίντεο Κοινωνικής Προσφοράς το οποίο γύρισα

socepic

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
89
Πόντοι
1
Δεν δίνω στοιχεία. Ο Σκοπός μου δεν είναι να στοχοποιήσω κάποια συγκεκριμένη, αλλά να ενημερώσω όσα περισσότερα άτομα μπορώ, λόγω του ότι υπάρχουν μερακλήδες οι οποίοι καμαρώνουν ότι τους κάνουν ακάποτα τσιμπούκια, ότι δίνουν γλωσσόφιλα και κάνουν γλυφομούνι στα κορίτσια του Επαγγέλματος. Δεν είναι η μόνη που γαμιέται απευθείας από τον κώλο στο μουνί, και παίρνει πίπα κατευθείαν σε πούτσα που ήταν σφηνωμένη στον κώλο της. Εγώ γνωρίζω 4 που το κάνουν, κι είμαι σίγουρος ότι το κάνουν περισσότερες. Το δίδαγμα είναι να μην μπαίνουν σε οποιαδήποτε τρύπα σεξεργάτριας χωρίς προφυλακτικό, λόγω του ότι μπορεί να έχει καταπιεί το σπέρμα του προηγούμενου, να του έχει πάρει πίπα αφού την έχει γαμήσει πρώτα από τον κώλο, ή να έχει κάνει συνεχείς εναλλαγές κώλο σε μουνί, ή πίπα - κώλο εμπλοκή. Εύχομαι Καλές Γιορτές και με Υγεία σε όλα τα μέλη και τους Επισκέπτες. Αυτό το σκοπό είχε το βίντεο Κοινωνικής Προσφοράς το οποίο γύρισα
,πολύ σωστός, καλή χρονιά με υγεια

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.856
Πόντοι
7.195
Μπράβο πάντα να περνάς καλά !!! Σε όσους δεν ξέρουν καλό είναι να μην βάζουμε αμέσως μετά την πρωκτική επαφή το δάχτυλο ή τον πούτσο στο μουνί . Υπάρχει σημαντικός κίνδυνος ουρολοιμώξεων. Η κοπέλα μου έπαθε ουρολοίμωξη από ανάλογη φάση και με ενημέρωσε ο γυναικολόγος για το θέμα . Δεν το γράφω για να κάνω τον έξυπνο (αφού και εγώ την πάτησα) αλλά για να το έχετε στο μυαλό σας. Καλά γαμήσια σε όλους μας.
Τύπε μου αυτά τα γνωρίζουν όλοι, να είσαι σίγουρος. Αν δεν τα τηρούν, προφανώς έχουν τους λόγους τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom