Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Οκ θα περάσω την Δευτέρα μια βόλτα μήπως κ τής δω την Δώρα όπως είπες την ξεχωρίζω από την μπανάνα που φοράει την Αλεξάνδρα πως μπορώ να την ξεχωρίσω;
Και οι δυο φορανε κορδελες σχεδον παντα.Γενικα κατι φορανε στα μαλλια.Και οι δυο αρκετα κοντα μαλλια και ειναιε χυαριστες γενικοτερα.Χαμογελανε ευκολα και ανταποκρινονται.Επσιης ειναι πολυ αδυνατες και καλλιγραμμες δεν περνανε απαρατηρητες.Μπορει να δεις να φορανε κουκουλες (ειδικα η αλεξανδρα) αλλα γενικα ειναι στη περιοχη,κυριως στη Σωκρατους,πες τους να κανουν μπανιο να σαι ησυχος.Κι οι δυο παιρνουν 10+5 και εχουν φιλες.Ενοοω ακομα κ αν τις δεις μονες εχουν και φιλες εκτος αν δεν ασχοληθουν που σε μενα προσωπικα αναφερθηκαν.Η Δωρα εχει πιο γλυκο βλεμμα και πιο ωραιο απο Αλεξανδρα που φαινεται μεγαλυτερη.Ζητα τα βασικα οπως σου ειπα να χεις το κεφαλι σου ησυχο.Αν δε τις βρεις υπαρχει μια μεγαλυερη γυναικα που ειναι εξισου καλλιγραμη την οποια την πρωτη φορα την γνωρισα στη σωκρατους και τη δευτερη την ειδα πανω στη σατωβριανδου μετα το access προς μενανδρου εκει που εχει κατι σκαλωσιες εκει αραζουν στα σκαλια.Στο λεω γιατι τη πρωτη φορα μου φανηκε ταλαιπωρημενη και τη δευτερη ηταν πεντακαθαρη,μελαχρινη ειναι ωραιο βλεμμα ηρεμη ομιλια χαμηλοφωνη.Αν θες αδυνατες αυτες ειναι απο τις πιο αδυνατες.

sabrinasaint

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2024
Like
374
Πόντοι
20
Σήμερα πήρα ξανά τη μαύρη τη Μαίρη από το Καμερούν. Την έβαλα στα 4 να μου ρουφάει την πούτσα, καλούτσικο τσιμπούκι, την έβαλα με τα πόδια ανοιχτά και την γάμησα δυνατα από το μουνί όπου και κατέβαζε πολλά υγρά, φαινόταν ότι το χαιρόταν, και ΜΕΤΑ της γάμησα τον κώλο όπου φαίνεται πως δεν της τον γαμάνε πολύ...Οταν στήνεται στα 4 είναι σα να γαμάς άλλη γυναίκα (προς το σαφώς καλύτερο) Κάθισε βέβαια και την ξεκώλιασα αλλά ΜΗΝ την λυπάστε ανοίξτε της την κωλοτρυπίδα ρε, να στρώσει!
Την καημένη

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
198
Πόντοι
1
Και οι δυο φορανε κορδελες σχεδον παντα.Γενικα κατι φορανε στα μαλλια.Και οι δυο αρκετα κοντα μαλλια και ειναιε χυαριστες γενικοτερα.Χαμογελανε ευκολα και ανταποκρινονται.Επσιης ειναι πολυ αδυνατες και καλλιγραμμες δεν περνανε απαρατηρητες.Μπορει να δεις να φορανε κουκουλες (ειδικα η αλεξανδρα) αλλα γενικα ειναι στη περιοχη,κυριως στη Σωκρατους,πες τους να κανουν μπανιο να σαι ησυχος.Κι οι δυο παιρνουν 10+5 και εχουν φιλες.Ενοοω ακομα κ αν τις δεις μονες εχουν και φιλες εκτος αν δεν ασχοληθουν που σε μενα προσωπικα αναφερθηκαν.Η Δωρα εχει πιο γλυκο βλεμμα και πιο ωραιο απο Αλεξανδρα που φαινεται μεγαλυτερη.Ζητα τα βασικα οπως σου ειπα να χεις το κεφαλι σου ησυχο.Αν δε τις βρεις υπαρχει μια μεγαλυερη γυναικα που ειναι εξισου καλλιγραμη την οποια την πρωτη φορα την γνωρισα στη σωκρατους και τη δευτερη την ειδα πανω στη σατωβριανδου μετα το access προς μενανδρου εκει που εχει κατι σκαλωσιες εκει αραζουν στα σκαλια.Στο λεω γιατι τη πρωτη φορα μου φανηκε ταλαιπωρημενη και τη δευτερη ηταν πεντακαθαρη,μελαχρινη ειναι ωραιο βλεμμα ηρεμη ομιλια χαμηλοφωνη.Αν θες αδυνατες αυτες ειναι απο τις πιο αδυνατες.
Ναι μου αρέσουν πολύ ή skinny γυναίκες θα περάσω την Δευτέρα μια βόλτα κ αν βρω καμία θα ενημερώσω αν έχεις κ εσύ κανένα τηλ από καμία αδύνατη να μου στείλεις θα το εκτιμήσω ιδιεταιρα.Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Ναι μου αρέσουν πολύ ή skinny γυναίκες θα περάσω την Δευτέρα μια βόλτα κ αν βρω καμία θα ενημερώσω αν έχεις κ εσύ κανένα τηλ από καμία αδύνατη να μου στείλεις θα το εκτιμήσω ιδιεταιρα.Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
Εχω διαφορα τηλεφωνα που χασα την σωστη σειρα τους,κι εγω τα ιδια,μονο αδυνατες οσο γινεται

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
710
Πόντοι
81
Καλημερα παιδες, μηπως εχει πετυχει κανεις την αναμαρια? Συχναζει εξω απο ορφεα.

ant-ant

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
792
Πόντοι
81
Πέρασμα κατά τις 11 σήμερα το πρωί από τρίγωνο.Εψαχνα την Μαρία τη Ρουμάνα.Γυρισα καμία ώρα εκεί γύρω, δεν την πέτυχα καθόλου. Μπορεί να μη βγήκε για δουλειά.Απουσα και η αλβανιδοκωλαρα.Οχι ότι θα την έπαιρνα...απλά ενημερωτικά.Εξω από το Lito 2 μελαχρινα τσαχπινικα και παιχνιδιαρικα με μίνι φουστίτσα και καλσόν.Αφου βαρεθηκα κ δεν έβλεπα την Μαρία,κατηφορισα προς Liberty.Εκει πέτυχα έναν καρναβάλι με αγοριστικο κόκκινο μαλλί και βαμμένα φρύδια.Πολυ άσχημη εικόνα.Εξω από Ορφέα μια ξανθιά, χοντρη με καρέ μαλλί και γυαλιά που φόραγε και μια στέκα με αυτιά ταράνδου.Αυτα τα ολίγα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.073
Πόντοι
3.656
Πέρασμα κατά τις 11 σήμερα το πρωί από τρίγωνο.Εψαχνα την Μαρία τη Ρουμάνα.Γυρισα καμία ώρα εκεί γύρω, δεν την πέτυχα καθόλου. Μπορεί να μη βγήκε για δουλειά.Απουσα και η αλβανιδοκωλαρα.Οχι ότι θα την έπαιρνα...απλά ενημερωτικά.Εξω από το Lito 2 μελαχρινα τσαχπινικα και παιχνιδιαρικα με μίνι φουστίτσα και καλσόν.Αφου βαρεθηκα κ δεν έβλεπα την Μαρία,κατηφορισα προς Liberty.Εκει πέτυχα έναν καρναβάλι με αγοριστικο κόκκινο μαλλί και βαμμένα φρύδια.Πολυ άσχημη εικόνα.Εξω από Ορφέα μια ξανθιά, χοντρη με καρέ μαλλί και γυαλιά που φόραγε και μια στέκα με αυτιά ταράνδου.Αυτα τα ολίγα...
Έβαλα το γελάκι για τη στέκα με τα αυτιά του Τάρανδου. Το θέαμα πρέπει να ήταν σκέτη κωμωδία

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
150
Πόντοι
0
Για τα τσαχπινικα στο Λιτό κατάλαβα ποιες λες. Η μία από αυτές έχει τρομερή κωλαρα. Αλλα μου κάνει εντύπωση που είναι η μόνη που 2 φορές που πήγα ευγενικά να της μιλήσω μου έριξε άκυρο, δν μπήκε καν στην διαδικασία να μου μιλήσει.
Η αλβανιδοκωλαρα χτες ήταν πάντως κ νομίζω πως ο κωλος της έχει χοντρινει σε σχέση με 3-4 μήνες πίσω.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Για τα τσαχπινικα στο Λιτό κατάλαβα ποιες λες. Η μία από αυτές έχει τρομερή κωλαρα. Αλλα μου κάνει εντύπωση που είναι η μόνη που 2 φορές που πήγα ευγενικά να της μιλήσω μου έριξε άκυρο, δν μπήκε καν στην διαδικασία να μου μιλήσει.
Η αλβανιδοκωλαρα χτες ήταν πάντως κ νομίζω πως ο κωλος της έχει χοντρινει σε σχέση με 3-4 μήνες πίσω.
Μου χει συμβει,αφου κανουν κ επιλογες,μαυρισμα

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
504
Πόντοι
81
Η Μαρία Ρουμάνα έφυγε μέχρι Φεβρουάριο. Η Άντζελα μάλλον θα είχε πελάτη, ήταν την Τετάρτη είπε ότι θα φύγει παραμονή Χριστουγέννων για κανένα μήνα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Σου έχει τύχει με την συγκεκριμένη που αναφέρω φίλε?
Δεν νομιζω με την ιδια αν κ δε το αποκλειω.Μου ετυχε με την αλλη την ωραια που ειναι Ρωσιδακι και ειναι απο παλαιοτερα εκει.Παλια μου μιλησε.απαραδεκτη τωρα.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Τσαχπινικα αλλα ακριβουτσικα

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
843
Πόντοι
361
Για περιγράψτε λίγο πως είναι αυτή η αλβανιδοκωλαρα. Και τι ώρες συχνάζει.

ant-ant

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
792
Πόντοι
81
Έβαλα το γελάκι για τη στέκα με τα αυτιά του Τάρανδου. Το θέαμα πρέπει να ήταν σκέτη κωμωδία
Και χωρίς τα αυτιά ταράνδου φίλτατε το θέαμα με τη συγκεκριμένη θα παρέμενε σκέτη κωμωδία...θα την ξαναπετυχω μετά τις γιορτές κ θα σου πω

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.578
Πόντοι
206
Αυτό είναι το θέμα, ότι τη μία είναι για κωμωδία, την άλλη για τραγωδία ενώ δύσκολα είναι για τσόντα :-p

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Αυτό είναι το θέμα, ότι τη μία είναι για κωμωδία, την άλλη για τραγωδία ενώ δύσκολα είναι για τσόντα :-p
Κι ομως υπαρχουν και καλες αλλα δεν ερχονται ολη μερα καθε μερα,δημιουργουν στανταρ πελατες και τις χανουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom