Αλλο να χεις το ονομα του γραφειου και αλλο να πηγαινεις σολο και οποιον τσιμπησεις και οταν τον τσιμπησεις
Οποτε μπορει μεσω γραφειου στο τελος της ημερας να παιρνουν πιο πολλα
Δεν έχω εμπειρία προσωπικά εμπειρία με ανεξάρτητες γιατί είναι μεγάλο το ρίσκο της φόλας.
Αύριο θα έχω ουσιαστικά την πρώτη με μια ανεξάρτητη εδώ φαινομενικά ήμισυ-σωσία της Hawk Tua, ελπίζω να μην βγει φόλα.
Όπως και να έχει διαβάζοντας εδώ στο φόρουμ, σε όλα τα νήματα των ανεξάρτητων βλέπω κόσμο να παραπονιέται ότι δεν βρίσκει διαθεσιμότητα, άρα δεν τις βλέπω να έχουν αναβροχιές. Θα μου πεις ίσως οι του φόρουμ είναι μικρό δείγμα.. δεν ξέρω
αρα να συμφωνησουμε Στρατηγε μου οτι οι ανεξαρτητες ειναι τελικα ακριβη επιλογη ...με αυτα που ζητανε!!
να δωσω και μια αισθηση που εχω;; Τελικα τα γραφεια νομιζω δεν επιθυμουν 2ή3 ντιβες απο την λιστα με τα 20-30 κορτσια να ζητανε 200αρια. Νομιζω προτιμουν λιγο χαμηλοτερη τιμη και πολλα ραντεβου ..αυτη ειναι η αισθηση μου.
Τα γραφεία προτιμούν πολλές κοπέλες που να κάνουν καλά την δουλειά τους. Είτε είναι με 140 είτε με 150 είτε 160 είτε 180 είτε με 200, όποια δεν κάνει την δουλειά της καλά βαράει μύγες και δεν βγάζει κανείς λεφτά.
Άλλωστε τις καλές επαγγελματίες και με την μεγάλη ταρίφα σπάνια θα τις βρεις ελεύθερες αυθημερόν και συνήθως κλείνεις μέρες πριν.
Μην ξεχνάτε πριν από βδομαδες/μήνες κάποιες καλούσες Δευτέρα για να κλείσεις ραντεβού Κυριακή..
Δεν είναι τυχαίο, τα λεφτά βγαίνουν με πολύ κόπο και ο καθένας θέλει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί και να μην πάνε άκλαυτα..