ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tonis2121212121
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για πες.. ενδιαφέρομαι. Δεν μπορώ να σου στείλω πμ. Αν μπορείς να μου στείλεις εσύ.προσφατη συναντιση για αυτους που ρωταγαν λεπτομεριες σ πμ !!!![]()
παθητικη κροςς για χοντρες πουτσες
ειμαι εμφανισιμη φιλικη πεντακαθαρη ξυρισμενη παντου έτοιμη να τον αρπαξει ανα πασα ωρα και στιγμή φουλ καυλωμενη τρυπα για χοντρές πουτσες και ψωλαραδες όχι ατελείωτο τσατ και χάσιμο χρόνου. ανταλλαγή φωτογραφιών, μετά viber και κανονίζουμε συνάντηση. έχω χώρο και μπορώ βράδια για συναντήσεις...kanesex.com
La Donna Cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2021
- Like
- 130
- Πόντοι
- 0
Γεια σας αγόρια! Είναι κανείς διαθέσιμος για παιχνίδι στη Λεμεσό αρχές Δεκεμβρίου; pm me 
kostas1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2021
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
ενεργητικη ειναι; τι δωρακι?Πολύ καθαρή...σε χοτελ...όμορφη με κορμαρα...την ξέρω χρόνια...πολύ καλό παιδί...παίρνει δωράκι αλλά αν καταφέρεις να την κάνεις να σε ενπιστευτει τότε εισε φρι sex buddy
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
πολυ καλο τ φαγα κ αυτοΓια πες.. ενδιαφέρομαι. Δεν μπορώ να σου στείλω πμ. Αν μπορείς να μου στείλεις εσύ.
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
ριναι κ τρεια πουλακια καθονταν !!!!!!~~!είναι κ ποιήτρια.
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
σε λιγο δεν θ σ φρι !!!!!Πολύ καθαρή...σε χοτελ...όμορφη με κορμαρα...την ξέρω χρόνια...πολύ καλό παιδί...παίρνει δωράκι αλλά αν καταφέρεις να την κάνεις να σε ενπιστευτει τότε εισε φρι sex buddy
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
εμενα 100 μ ζυτησε και μ εστελνε μην για καμια βδομαδα μονη της για ν μ ψισειδεν ασχωληθικα γιατι μ χαλασε η επημονη της και δεν δυχνει και φατσουλα για να σκαω αν θημαμαι καλα 100!!!!
thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 349
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα με το συγκεκριμένο κροσακι έχει κανείς εμπειρία ;
kanesex.com

..hot @ sexy @ Ενεργοπαθητικη
Ενεργοπαθητικη ελάτε να περάσουμε καλα με καθαριότητα και ανεση 6*9*4*0*7**2*1*5*0*1 80/ 1ωρα ενεργοπαθητικη ξενοδοχειο συνολικο ποσο 80 με προπληρωμη ρεβολουτ ... 150/ 2ωρες ξενοδοχειο συνολικο ποσο 80 με προπληρωμη ρεβολουτ ... ζευγάρια 300 /2ωρες 5++παραπάνω ωρες 600 ****** γίνεται κ...

batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
την ειχα δει πριν καποια χρονια που ειχα παρει μια φιλη της απο τοτε εχουμε επαφες τ τυπου ποτε θα βρεθουμε αλλα δεν εχει κατσει η καταλιλη στυγμη εμενα μ αρεσε απο κοντα στ τ αγωνα ομως δεν εχω ινφοΚαλησπέρα με το συγκεκριμένο κροσακι έχει κανείς εμπειρία ;
![]()
Ενεργοπαθητικη ελάτε να περάσουμε καλα με καθαριότητα και ανεση 6*9*4*0*7**2*1*5*0*1 80/ 1ωρα ενεργοπαθητικη ξενοδοχειο συνολικο ποσο 80 με προπληρωμη ρεβολουτ ... 150/ 2ωρες ξενοδοχειο συνολικο ποσο 80 με προπληρωμη ρεβολουτ ... ζευγάρια 300 /2ωρες 5++παραπάνω ωρες 600 ****** γίνεται κ...kanesex.com
PavlinaCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2023
- Like
- 290
- Πόντοι
- 20
Ειναι πολυ ενταξει παιδι και δεν θα σε φαει. Την ξερω προσωπικα.Καλησπέρα με το συγκεκριμένο κροσακι έχει κανείς εμπειρία ;
![]()
Ενεργοπαθητικη ελάτε να περάσουμε καλα με καθαριότητα και ανεση 6*9*4*0*7**2*1*5*0*1 80/ 1ωρα ενεργοπαθητικη ξενοδοχειο συνολικο ποσο 80 με προπληρωμη ρεβολουτ ... 150/ 2ωρες ξενοδοχειο συνολικο ποσο 80 με προπληρωμη ρεβολουτ ... ζευγάρια 300 /2ωρες 5++παραπάνω ωρες 600 ****** γίνεται κ...kanesex.com
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 2.273
- Πόντοι
- 446

ΛΕΥΚΩΣΙΑ για Παλληκαρά
@liza.kyria ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Δεν γαμαω ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΚΩΛΑΡΟΣ εντυπωσιακος, νταρντάνα Κρος ψαχνει αρσενικοτατο παρτενερ να παίζουν μαζι σενάρια. kyrializa©gmail.com ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΨΑΧΝΩ ηλικίες μεταξύ 35-55 ΨΑΧΝΩ αντρες παλλικαραδες, γεροδεμενους προστυχους γαμιαδες...

Καλησπέρα σε όλους,
Για αυτή τη νταρντανα που δε θέλει.και δωράκι αλλά έχει 7 χρόνια αγγελία, ξέρουμε κάτι? Την έχει επισκεφθεί κάποιος??
Διαγραμμένο μέλος 250805
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2024
- Like
- 169
- Πόντοι
- 0
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8.688
- Πόντοι
- 2.636
Ναι ξέρω εγώ. Πρόκειται για άτομο που ζητάει για συνάντηση προκαταβολικά 50€. Προφανώς όταν τα πάρεις εξαφανίζεται.![]()
Νιώσε την ηδονή στο κορμί σου
Αν δεν είμαι μέσα στειλε email με χχχ φωτογραφίες Παρακαλώ στο κάτω μέρος της αγγελίας μου υπάρχει το όνομα μου Πατήστε το και διαβάστε το προφίλ μου Σας ευχαριστώ πολύkanesex.com
Εδώ ξέρουμε τίποτα??? για δώστε φώτα...
Κάποια στιγμή της έπιασα κουβέντα μέσω του κανεσεξ και όταν μου είπε ότι θέλει 100€ εκ των οποίων τα 50€ σε paysafe προκαταβολικά αμέσως διεκοψα τη συνομιλία.
jcola
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
update προηγουμενης εβδομαδας - εβαλα τα 50 paysafe και η συναντηση εγινε σε hotel στο οποιο εδωσα τα υπολοιπα - πολυ καλη διαθεση... ψιλη νταρντανα με τοπ εσωρουχα και εξαιρετικη στον αγωνα με ανεση χρονου... δεδομενης της καταστασης αρκετα ακριβη αλλα ολα καλα...Ναι ξέρω εγώ. Πρόκειται για άτομο που ζητάει για συνάντηση προκαταβολικά 50€. Προφανώς όταν τα πάρεις εξαφανίζεται.
Κάποια στιγμή της έπιασα κουβέντα μέσω του κανεσεξ και όταν μου είπε ότι θέλει 100€ εκ των οποίων τα 50€ σε paysafe προκαταβολικά αμέσως διεκοψα τη συνομιλία.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8.688
- Πόντοι
- 2.636
Ok. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Άρα δεν πρόκειται για παπάτζα Και αναιρώ το λεκτικό μου. Η ζήτηση της paysafe μου είναι πάντα "ύποπτη" - αλλά μάλλον έχει τόσους πολλούς ΚΑΚΟΥΣ πελάτες που στήνουν που άστα.update προηγουμενης εβδομαδας - εβαλα τα 50 paysafe και η συναντηση εγινε σε hotel στο οποιο εδωσα τα υπολοιπα - πολυ καλη διαθεση... ψιλη νταρντανα με τοπ εσωρουχα και εξαιρετικη στον αγωνα με ανεση χρονου... δεδομενης της καταστασης αρκετα ακριβη αλλα ολα καλα...
Τα εσώρουχα παίζουν τρελό ρόλο. Έχω βαρεθεί τις γυμνές πια.
Μαλακισμενη.![]()
ΛΕΥΚΩΣΙΑ για Παλληκαρά
@liza.kyria ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Δεν γαμαω ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΚΩΛΑΡΟΣ εντυπωσιακος, νταρντάνα Κρος ψαχνει αρσενικοτατο παρτενερ να παίζουν μαζι σενάρια. kyrializa©gmail.com ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΨΑΧΝΩ ηλικίες μεταξύ 35-55 ΨΑΧΝΩ αντρες παλλικαραδες, γεροδεμενους προστυχους γαμιαδες...kanesex.com
Καλησπέρα σε όλους,
Για αυτή τη νταρντανα που δε θέλει.και δωράκι αλλά έχει 7 χρόνια αγγελία, ξέρουμε κάτι? Την έχει επισκεφθεί κάποιος??