Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.944
- Πόντοι
- 4.696
θα σε ακούσω και θα βγω προς άγραν...The best...
θα σε ακούσω και θα βγω προς άγραν...The best...
Υπαρχει φακελωμα - το βιωσα οταν μου εστελναν απο μονες τους για ραντεβου αλλα με ειχανε κανει πασα αλλες. Το καταλαβα στην πορεια ότι το πουτανολοι μιλαει μεταξυ τους (και καλα κανουν για να ξερουν ποιοι ειναι καλοι και ποιοι μαλακες). Κλαιν.Ναι ρε τρόμπα, άλλη δουλειά δεν είχαν, θα ασχολιόντουσαν να μάθουν τα δικά σου γούστα. Τα πιστεύεις αυτά; Ειλικρινά;
Για το φακέλωμα ενημερώθηκα κι εγώ αλλά αν είσαι σωστός, δεν έχεις κάτι να φοβάσαι.
Το φανταζομαι, το μισο μπου ειναι στο σικινγκ και ψαχνει για λαγους με 300-400 η τπτ ξενους με 700αρια. Αυτο δεν ειναι αρνητικό ομως. Πουτανα ειναι. Το μουνι της πουλαει σαν τις αλλες, θα το πουλησει οσο πιο ακριβα μπορει. Κλαιν..Και τούτη εδώ είναι στο σίκινγκ και οι κολλητούλες της.
...την Kiara VIP κ την MaleficentΤο μόνο πλεόν που μου απομένει είναι η πλάκα, τζαμπα χαλούσα την ηρεμία μου τύπε. Και άσε εμένα να κρίνω όπως νομίζω.
Αλήθεια, ποιες άλλες έχω χάσει επισόδια, μην είναι η Κυριακή , μην είναι η Καλλιόπη , μην είναι η Κατερίνα, ξέχασα καμία;
Σου στήσανε παγίδα όλες μαζί μεγάλε… να μαθαίνουμε από τα παθήματά σου όμως εμείς… να μην τα παίρνουμε αψήφιστα!Καλά ειρωνεύσου εσύ την τίμια κορασίδα σου χαχαχα.
Όταν καταλάβεις τι κομπίνα έχει στήσει μαζί με τις υπόλοιπες ανεξάρτητες και τι φακέλωμα πέφτει θα με θυμηθείς. Έρχεται η πρώτη δοκιμαστικά, ενημερώνονται μεταξύ τους και πάει η επόμενη συνειδητά να πουλήσει παραμύθι. Ήρθε επίτηδες ξέροντας τα γούστα μου.
Γιατί είναι δροσερός νέος… αφούΟχι μονο αυτα, ο τζορ οταν μιλαει αναδυει δροσια και οχι κλαψομουνισμα
Κύττα αν δεν τις πηδήξεις δεν θα μάθουν ποτέ τα γούστα σου στο κρεββάτι… να τα λέμε κι αυτά…Εσύ γουστάρεις να ξέρουν οι μισές ανεξάρτητες το σπίτι σου και τι γούστα έχεις στο κρεβάτι; Εντάξει, πάσο.
Το ότι κάποιες κοπέλες ήξεραν το nickname μου ήταν δική μου επιλογή.....Καλά ειρωνεύσου εσύ την τίμια κορασίδα σου χαχαχα.
Όταν καταλάβεις τι κομπίνα έχει στήσει μαζί με τις υπόλοιπες ανεξάρτητες και τι φακέλωμα πέφτει θα με θυμηθείς. Έρχεται η πρώτη δοκιμαστικά, ενημερώνονται μεταξύ τους και πάει η επόμενη συνειδητά να πουλήσει παραμύθι. Ήρθε επίτηδες ξέροντας τα γούστα μου.
Να φέρω εγώ το τσίπουρο?
Για όποιον δε το ξέρει ένας από τους ποιο ψαγμένους οινολογους στην Ελλάδα....
![]()
παλαιωμένο...καλό?
....καλο επισης ειναι του Λαζαριδη, οπως και του Κατσαρου! Παντως κ το "φθηνο" του Αποστολακη που δοκιμασα, μια χαρα μου βγηκεΧωρίς γλυκάνισο να είναι όμως![]()
Μετά πούλησε τον φάκελο στο Dark Web..Καλά ειρωνεύσου εσύ την τίμια κορασίδα σου χαχαχα.
εισαι ναιΠετάει ο γάιδαρος; ΠΕΤΑΕΙ!
Μωρέ και πετάει και διπλό μπακφλιπ κάνει άμα θες.
• Κάνω τα γλυκά μάτια και δίνω κωλο στα «αφεντικά» για να με αφήνουν να αλονίζω ανενόχλητη σε νήματα που δεν έχουν το όνομα μου.
• Δεν έχω πραγματική δουλειά που με κάνει να μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που σνόμπαρα τον μεσημεριανό ύπνο όταν ήταν παιδί. ΟΧΙ. Απλά δηλώνω μειωμενη προσφορά για να αυξάνεται η ζήτηση.
• Όχι ότι 2/3 παρακαλάνε να γνωρίσουν γνωστές μου. ΟΧΙ. Εγώ κάνω πολύωρα ραντεβού με μεγιστάνες από το SA και μετά ενημερώνω τις φίλες μου για να τους ξεζουμίσουν. Τους αναγκάζω να τις δουν, τους πιέζω ολημερίς.
• Τώρα οργανώνω και ολόκληρο συνασπισμό με φακελώματα από χιλιόμετρα. Κρατάω αρχεία με ηλικίες, διευθύνσεις, τηλέφωνα, ονοματεπώνυμα, μέγεθος πουλιού, επιδόσεις, Ε9. Τι άλλες πληροφορίες χρειάζομαι λες; Να εμπλουτίσω το excel μου!
ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ!
Απέχω 200 km με πιανει......?Πετάει ο γάιδαρος; ΠΕΤΑΕΙ!
• Τώρα οργανώνω και ολόκληρο συνασπισμό με φακελώματα από χιλιόμετρα. Κρατάω αρχεία με ηλικίες, διευθύνσεις, τηλέφωνα, ονοματεπώνυμα, μέγεθος πουλιού, επιδόσεις, Ε9. Τι άλλες πληροφορίες χρειάζομαι λες; Να εμπλουτίσω το excel μου!
ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ!
Ακόμα ένας που εκδηλώθηκε. Μετά αναρωτιέστε γιατί ρωτάω ψευδώνυμα.Οκ εδώ μπαίνει mute. Αρκετό δράμα για μια δημοσια τουαλέτα σαν τις αλλες της σειράς. Χαβ φαν στους υπολοιπους though.
.....τετχια εισαι εεεεε?!?!Πετάει ο γάιδαρος; ΠΕΤΑΕΙ!
• Κάνω τα γλυκά μάτια και δίνω κωλο στα «αφεντικά» για να με αφήνουν να αλονίζω ανενόχλητη σε νήματα που δεν έχουν το όνομα μου.
ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ!
Αυτό που κάποιοι κάθεστε και ασχολείστε με τα προσωπικά της κάθε κοπέλας
Διαβάστε κανά βιβλίο...
Τα κορίτσια μας πουλάνε χρόνο από τη ζωή τους, όχι τη ζωή τους