Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.944
- Πόντοι
- 4.696
έχω τάξει σε αλλον την κουμπαριά, τζάμπα ξεροσταλιάζειςέσκασε και ο κυρ.Γιάννης μας ????
οκ τελικά, με πείσατε και παρήγγειλα...
![]()
έχω τάξει σε αλλον την κουμπαριά, τζάμπα ξεροσταλιάζειςέσκασε και ο κυρ.Γιάννης μας ????
οκ τελικά, με πείσατε και παρήγγειλα...
![]()
για το φαϊ ηρθα κυρ.Γιαννη μας, μη με διακοπτετε.έχω τάξει σε αλλον την κουμπαριά, τζάμπα ξεροσταλιάζεις
σε σούβλα δεν έχεις τίποτα?για το φαϊ ηρθα κυρ.Γιαννη μας, μη με διακοπτετε.
παρακαλω συνεχιστε...
Καλά εσύ έχουμε καταλάβει τι καπνό φουμάρεις εδώ αλλά και στις υπόλοιπες. Η ίδια γιατί δεν απαντάει; Ντρέπεται;Τύπε εγώ της το πήρα, τα είπαμε πιο πάνω θα με αποκαταστήσει - ήρθε η ώρα μου, άργησα κιόλας![]()
κυρ.Γιαννη μας εχουμε και ενα επιπεδο... σε παρακαλω λιγο-πολυσε σούβλα δεν έχεις τίποτα?![]()
μου μπαλώνει κάτι μανίκια στο πουλόβερ.Καλά εσύ έχουμε καταλάβει τι καπνό φουμάρεις εδώ αλλά και στις υπόλοιπες. Η ίδια γιατί δεν απαντάει; Ντρέπεται;
καλοδεχούμεναΝα αου στείλω κάνα κοντοσούβλι από την Κοττάνη, ή θα σου πέσει βαρύ;![]()
Η ίδια γιατί δεν απαντάει; Ντρέπεται;
Ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια. Ελπίζω να τα ξαναπούμεΑυτό μας νοιάζει και είναι το μόνο κομμάτι που συμφωνώ. Δεν ξέρω αν είναι νυμφομανής ή μυθομανής αλλά φαίνεται ότι γουστάρει το σεξ. Ακόμα και ηθοποιία να είναι, χεστήκαμε. Όλα τα αλλά θα έπρεπε να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου.
Τίποτα από αυτά δεν δικαιολογεί τη χολή που βγάζεις. Όχι μόνο εδώ αλλά και σε διπλανά νήματα.
Δεν την ξέρω καλά την κοπέλα αλλά η εντύπωση που μου δημιουργήθηκε χτες ήταν ακριβώς η αντίθετη. Φαίνεται να έχει παιδεία και επίπεδο. Αν έχει σπουδάσει και τι δεν με νοιάζει αλλά είναι μορφωμένη. Ο τρόπος που μιλάει, ο τρόπος που κινείται και ντύνεται υποδηλώνουν ποιότητα.
Στα σόσιαλ μπορείς να συζητήσεις από λογοτεχνία και πολιτική μέχρι αμάξια. Είναι δοτική, αυθόρμητη, ευγενική και χαμογελαστή. Έδινε φιλιά με το κιλό, με γλώσσα, με πάθος. Στο σεξ αφέθηκε και έχυσε.
Να βγω και εγώ να γκρινιάξω ότι μου το έπαιξε ερωτευμένη; Είσαι με τα καλά σου; Τη δουλειά της κάνει και μάλιστα καλά. Εγώ ευγνώμων νιώθω, όχι θύμα.
μην μασάς αγάπη όμορφη....
μοιραία κ πλουσια....αν κ λίγο ψόφια η κυρία
υπάρχει (και δεν ξαναμιλάω)Υπάρχει κάποιος τρόπος να αγνοώ το παρόν νήμα και να μην βγαίνουν τα σάλια στην αρχική μου;
Χρόνια πολλά μωρό μου και ας με έσβησες από την υπογραφή σου χαχα
Αυτό δεν επρεπε να το δω...
Πομακοχώρια. πολύ όμορφα.Αυτό δεν επρεπε να το δω...
@xanthiforever για πες για το κοντοσούβλι ρε μνπνο...
Και που είναι η κοττανη![]()
Για το κοντοσούβλιΈκανε τετοιο ατόπημα το απονο μνπνο; Να τον χαίρεσαι , κρίμα θα σε χάσω και θα το φέρω βαρέως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάπου στα βουνά και στα λαγκάδια , δεν τα ξέρεις.![]()
Στο Καρυόφυτο θα έρθουμε να δούμε Καργιεεςεχω ένα θέμα με τις παραθέσεις................... κοττάνη πομακοχώρια και καρυόφυτο λίγο πανω στα βουνα. Να έρθετε
Ενας Τζορμακα δεν πιανεται ποτέ μαλακας απο βιζιτα. Οι αλλοι πιάνονται.τελικά ο Σούγκαρ είναι υπαρκτό πρόσωπο? ή άλλο ένα προφίλ του κακομοίρη του Τζορμάκα?
η γραφή μοιάζει αρκετά χωρίς βέβαια τις ομοφυλοφιλικές εξάρσεις του δεύτερου...
ας μας πουν οι γνώστες...