DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 49.688
Το χειρότερο είναι ότι έχουν μαζευτεί πολλοί με το σύνδρομο του Κυριάκου Παπαχρόνη εδώ πέρα..το χειροτερο σε αυτο το site ειναι οι συγκρισεις !!!
ολα θα πανε καλα !!! χαχααχχα
Το χειρότερο είναι ότι έχουν μαζευτεί πολλοί με το σύνδρομο του Κυριάκου Παπαχρόνη εδώ πέρα..το χειροτερο σε αυτο το site ειναι οι συγκρισεις !!!
ολα θα πανε καλα !!! χαχααχχα
Να σου απαντήσω λοιπόν δημόσια στο νήμα σου τι εννοούσα με την έκφραση "με κόφτη από κάποιες στροφές και πάνω", που χρησιμοποίησα στην τοποθέτησή μου, ακριβώς για να μην υπάρχει ίχνος παραπληροφόρησης στις υπηρεσίες σου. Εσύ δεν κόβεις τον άλλον, αυτό σίγουρα δεν συνέβη μεταξύ μας, αλλά ότι εσύ η ίδια έχεις έναν κόφτη μέσα σου και ότι όσο κι αν απολαμβάνεις τυχόν αυτό που βιώνεις με τον πελάτη σου, δεν αφήνεις τον εαυτό σου να ανέβει ακόμα παραπάνω, από κάποιες "στροφές" και πάνω, πράγμα που το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό, γιατί όσο κι αν απολαμβάνεις αυτό που βιώνεις, δεν παύει να είναι ένα ραντεβού με πελάτη σου κι όχι με τον σύτροφό σου, που εκεί πιθανόν να αφηνόσουν ολοκληρωτικά. Είναι σαφές τώρα αυτό που εννοούσα;Καλημέρα.
Θα με συγχωρέσεις που αναμασώ το κείμενο που διέγραψες, απλώς θέλω να σταθώ σε ένα πράγμα..
Ανέφερες κάτι το οποίο εμμέσως κάνει παραπληροφόρηση στις υπηρεσίες μου.
Πώς είναι εφικτό να βάζω κόφτη σε κάτι που απολαμβάνω? Έχω πει ότι ο μόνος λόγος να "μειώσω" τις στροφές και να κόψω κάποιον, είναι επειδή αυτός με πονάει είτε κάνει κάτι άγαρμπα. Προτιμώ να μην επεκταθώ επί του θέματος παραπάνω.
εεε το παρακανες !!! χαχαχαχαΤο χειρότερο είναι ότι έχουν μαζευτεί πολλοί με το σύνδρομο του Κυριάκου Παπαχρόνη εδώ πέρα..
Ισχυρίζεσαι ότι δεν χύνει σαν να λέμε;Να σου απαντήσω λοιπόν δημόσια στο νήμα σου τι εννοούσα με την έκφραση "με κόφτη από κάποιες στροφές και πάνω", που χρησιμοποίησα στην τοποθέτησή μου, ακριβώς για να μην υπάρχει ίχνος παραπληροφόρησης στις υπηρεσίες σου. Εσύ δεν κόβεις τον άλλον, αυτό σίγουρα δεν συνέβη μεταξύ μας, αλλά ότι εσύ η ίδια έχεις έναν κόφτη μέσα σου και ότι όσο κι αν απολαμβάνεις τυχόν αυτό που βιώνεις με τον πελάτη σου, δεν αφήνεις τον εαυτό σου να ανέβει ακόμα παραπάνω, από κάποιες "στροφές" και πάνω, πράγμα που το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό, γιατί όσο κι αν απολαμβάνεις αυτό που βιώνεις, δεν παύει να είναι ένα ραντεβού με πελάτη σου κι όχι με τον σύτροφό σου, που εκεί πιθανόν να αφηνόσουν ολοκληρωτικά. Είναι σαφές τώρα αυτό που εννοούσα;
Ισχυρίζεσαι ότι δεν χύνει σαν να λέμε;
Άσε να το ξέρω εγώ αυτό και όσοι το έχουν βιώσει..Ισχυρίζεσαι ότι δεν χύνει σαν να λέμε;
Hello.
![]()
Μπερδεύτηκα στις οδηγίες χρήσης και καταλάθος τα έβγαλα όλα..Αν ζητησω να τραβηχτει λιγο και προς τα πανω, στο στηθος, η γούνα, Θα γινει δεκτο το αιτημα μου ή θα με παρει και θα με σηκώσει;
Οσο παει γινεται και καλυτεροΜπερδεύτηκα στις οδηγίες χρήσης και καταλάθος τα έβγαλα όλα..
![]()
Ήπιες καφέΟσο παει γινεται και καλυτερο![]()
Εγώ θέλω να τα κάνω αλλά δεν μου τα ζητάει κανείς..φυσικά και γίνεται.Αν ζητήσω ραντεβού και έρθεις με το παλτό και το κιλοτάκι μόνο από μέσα το χούμε ?
Εισαι πολυ ξηγημενη γυναικα ρε! Πως μπορει ενας αντρας να μην σε λατρεψει μετα;Μπερδεύτηκα στις οδηγίες χρήσης και καταλάθος τα έβγαλα όλα..
![]()
Ηπια!και εχω αρχισει κ γρατζουναω την κιθαρα μουΉπιες καφέ![]()
Ζεμπούδιε αγάπησες?Εισαι πολυ ξηγημενη γυναικα ρε! Πως μπορει ενας αντρας να μην σε λατρεψει μετα;
κάλο απόγευμα στο κορίτσι το όμορφο κ στα αγόριαBonjour!
![]()