Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.920
- Πόντοι
- 456
Καρδούλα μου εσύ! Για σενα είμαι εδωωωωΕρωτα μου εσύ...κάθε φορά η επανεμφάνιση σου εδω,με κάνει τόσο χαρούμενη
...επιβάλλεται επανάληψη καυλιαρικο μου...
Καρδούλα μου εσύ! Για σενα είμαι εδωωωωΕρωτα μου εσύ...κάθε φορά η επανεμφάνιση σου εδω,με κάνει τόσο χαρούμενη
...επιβάλλεται επανάληψη καυλιαρικο μου...
Καλώς το γλυκό αγορι..!
Γειά σου !!γεια σου τζο
Άψογη όπως πάντα
Σ 'ευχαριστώ πολύ !!Άψογη όπως πάντα
Ποο τι κώλος θεέ μου για ένα σκισιμο μπρούμυταΝα ευχηθώ με τη σειρα μου, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες..υγεία & καυλες!
![]()
Θέλουμε φωτό και με λεοπαρ στρινγκ
Στο ραντεβού μας καλε δεν το ειχα βάλει?!Έτσι θυμάμαι.. αλλά οκ θα ποσταρω φώτο σύντομα όμορφε..Ποο τι κώλος θεέ μου για ένα σκισιμο μπρούμυτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θέλουμε φωτό και με λεοπαρ στρινγκ![]()
![]()
Σ 'ευχαριστώ πολύ !!
Άγιε μου Βασίλη, αυτό το λαχταριστό
Με μεγάλη μου χαρά, κάθε φορά διαθέσιμο για σένα αγάπη..Άγιε μου Βασίλη, αυτό το λαχταριστόκωλαράκιλουκουμάκι το θέλω για μποναμά χριστουγεννιάτικο.
Πολύ όμορφοΚαλησπέρα..με το λεοπαρ στρινγκ που ζητήθηκε..χατίρια σε αγαπημένα αγόρια,δεν χαλω..
![]()
Από τις γυναίκες που ντυμένη είσαι ακόμη πιο αισθησιακή από ότι γυμνή. Θα προσπαθήσω μέσα στο μήνα να συναντηθούμε αν φυσικά με δεχτείς ως νέο πελάτη
Αντε να ρθει η ωρα να πουμε τα κάλαντα στην περι ου ο λόγος
δεν λεγεται φλογερα αυτο το οργανο. καυλός λεγεται .Εσείς τα κάλαντα, κι εγω θα παίζω την φλογέρα !
Ευχαριστώ baby!Πολύ όμορφο![]()
...και στα "χειλάκια" που αχνοφαίνονται...?στο στρινγκ αναφέρεσαι να φανταστώ ?!![]()
Είναι φανερό...Καλησπέρα..με το λεοπαρ στρινγκ που ζητήθηκε..
![]()
η Τζο έρχεται με διάθεση σαν σαγηνευτικό αιλουροειδές....
για μισό να ξαναδώ...Ευχαριστώ baby!
...και στα "χειλάκια" που αχνοφαίνονται...?
Καταρχάς τα χειλάκια...δεν αχνοφαίνονται....άλλο αχνοφαίνεται!!...και στα "χειλάκια" που αχνοφαίνονται...?
και επειδή λέει "όμορφο" δεν μπορεί να αναφέρεται στα χειλάκια σου γλυκιά μου Τζο...είναι στον πληθυντικό!Πολύ όμορφο![]()