Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Είδα την Άννα που είχα πάρει το Φλεβάρη, κοντοπούτανο με μέτρια φάτσα, πράσινη ράστα περούκα, έξω από τον Ορφέα, δεν μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις, δεν την πλησίασα καν. Οι συνηθισμένες παρουσίες στη Σωκράτους, επανήλθα στον Ορφέα μπας και πετύχω την Φαν Φαν. Η Θεά Αφροδίτη άκουσε τις ικεσίες μου και μου απέστειλε μια Αξιόλογη Ιέρεια. Κοζάρω περιποιημένη μελαχρινή με αλογοουρά, όμορφο πρόσωπο, ψηλά ζυγωματικά, ανοιχτόχρωμα μάτια, γύρω στο 1,65μ, μαύρη φούστα, καλτσόν, μαύρο τσίλικο μποτάκι, κατακόκκινο κραγιόν. Ξεχώριζε σα φάρος στο σκοτάδι. Την πλησιάζω και κάνω την Κλασσική Ερώτηση, όταν είμαι σίγουρος ότι είναι κορίτσι της δουλειάς,
- Δουλεύεις; -Ναι - Τι ακριβώς κάνεις στο κρεββάτι, πόσα θέλεις. -20€ για νορμάλ σεξ και πίπα. -Κωλαράκι δίνεις; - Ναι με 30€ -Είσαι πολύ ακριβή, και γυρνάω να φύγω. Η Τακτική του take it or leave it, απέδωσε για άλλη μια φορά. Μου είπε θα σου κάνω έκπτωση, 25€για όλα, 5€ το ξενοδοχείο. ΟΚ, ανεβήκαμε πάνω. Γύρω στα 40, ένα από τα πιο αρμονικά σώματα που έχω δει στο τρίγωνο, αξιοπρεπές στήθος, λευκόδερμη, έκανε ντουσάκι πριν και μετά από τη συνεδρία, μου ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει ακάποτα τσιμπούκια (πολύ θετική συμπεριφορά για μένα), Αλεξάνδρα από Βουλγαρία, 15 χρόνια στην Ελλάδα. Μέτρια πίπα, αλλά ίσως η θερμότερη γυναίκα που έχω κουτουπώσει στο τρίγωνο. Ενώ της χάιδευα την κλειτορίδα άρχισε να βογκάει και το μουνί της να στάζει. Ναι, μπορούν να κάνουν πολλά κόλπα για να μας ξεγελάσουν ότι τη βρίσκουν, αλλά αν καταφέρνει να γεμίζει τα σεντόνια με υγρά παίζοντας θέατρο, μπράβο της. Ανταποκρίθηκε πολύ καλά στο κουτούπωμα, τη ρώτησα αν θέλει να τη φωτογραφίσω χωρίς κεφάλι για να τη διαφημίσω, αλλά απάντησε ότι δεν έχει ανάγκη από άλλους πελάτες. Δουλεύει 11.30 με 18.00 όπως μου είπε
Σου φεξε

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.897
Πόντοι
8.345
Ας είναι καλά τα σπατουλαρίσματα με τις κρέμες και τα πατσουλιά που κάνει ως γυναίκα και δη επαγγελματίας του χώρου ...
Την είδα νέα σε φωτογραφία και δεν βλεπόταν...
Το κορμί βέβαια καλό, παρά τα 60+ χρόνια...
Από πληροφορίες που έχω παλαιότερα έδινε και κουλούρι, όπως δίνει η Τατιάνα μέχρι τώρα...
Έλειπε στην Ουκρανία να δει τους γιους και το σπίτι που έχει εκεί...
ειναι ανω των 70.....

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.780
Πόντοι
2.696
ειναι ανω των 70.....
63 είναι... Είδα πιστοποιητικό από τα ΚΕΠ που δείχνει την οικογενειακή της κατάσταση (ήταν παντρεμένη στα νιάτα της, με Έλληνα πολύ μεγαλύτερό της)...

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.578
Πόντοι
206
Κυριακή πρωί μεσημέρι έχει τίποτα συνήθως ή ρεπαρουν? Σήμερα έχει και καλή μέρα

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.755
Πόντοι
4.510
Σχιστό παίζει τπτ αυτή την περίοδο;

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.672
Πόντοι
4.827
Από χτες που πέρασα από τρίγωνο αλλά και σήμερα.
Είδα το christiana κλειστό .
Επιτέλους έκλεισε. ;;
Η ανακαίνιση;;
Πάντως ήταν υγειονομική βόμβα εκεί μέσα τελευταία

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Κυριακή πρωί μεσημέρι έχει τίποτα συνήθως ή ρεπαρουν? Σήμερα έχει και καλή μέρα
Αν και καποιες το πανε με μερες δεν ειναι ο γενικος κανονας.Οι ωρες ειναι πιο πολυ ο κανονας απο οσο τις παρατηρω.Για το καλη μερα επισης δεν ειναι ο κανονας αρκει να μην ριχνει καρεκλες γιατι μου τα λενε οι ιδιες.Ας πουμε μου χουν αναφερει οτι εμεις δεν παμε λογω βροχης δειχνωντας μου οτι αυτες ειναι κει.Τι εκανες?Πηγες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σχιστό παίζει τπτ αυτή την περίοδο;
Εχει πολυ καιρο γραφτει κατι

Στην αρχή εννοώ... Σκαραμαγκά
Κατι μαυρες ελεγαν αλλα δεν τους αρεσαν

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Από το καλοκαίρι έχω να περάσω. Δεν άξιζε η φάση.
Καθολου?

Από χτες που πέρασα από τρίγωνο αλλά και σήμερα.
Είδα το christiana κλειστό .
Επιτέλους έκλεισε. ;;
Η ανακαίνιση;;
Πάντως ήταν υγειονομική βόμβα εκεί μέσα τελευταία
Απο χρονια ειναι το χειροτερο.Ειδες καμια ενδιαφερουσα?

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
843
Πόντοι
361
Ένας από τους αστικούς μύθους της πιάτσας. Ποτέ δεν έκαναν φοιτήτριες πιάτσα στη Σόλωνος και σε καμία άλλη πιάτσα, τουλάχιστον του δρόμου, ήταν κάποιες κοπέλες τζάνκια, μικρές σε ηλικία, και αυτό είναι όλο.
Κάνεις λάθος. Πριν λίγα χρόνια πετυχαινες νεαρές. Όχι απαραίτητα φοιτήτριες όλες τους. Πιτσιρίκες σίγουρα όμως.

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
843
Πόντοι
361
Προς τα που?Προς Σωκρατους η προς Μαιανδρου/Μαρνης (εδω βλεπω κινεζες κ απογευμα/βραδυ οπως κ στο access ειχα δει μια ομορφουλα)
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για την ομορφούλα ασιατισα αν έχεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom