james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 34.823
- Πόντοι
- 14.095
το ξέχασα αυτό!Τύπε ο αντισθέ επιτρέπει μόνο ελληνικά και μανδαρίνικα...
Θα ραδικιάσεις...
Thanx for reminding me...

το ξέχασα αυτό!Τύπε ο αντισθέ επιτρέπει μόνο ελληνικά και μανδαρίνικα...
Θα ραδικιάσεις...
Αυτό έπρεπε να το πετάξεις στα αρχαία ελληνικά.. έτσι για τη μαγκιά..το ξέχασα αυτό!
Thanx for reminding me...![]()
Θα σε μάθω εγώ 5-10 ιδεογράμματα και θα είσαι μπέης....το ξέχασα αυτό!
Thanx for reminding me...![]()
ένα δίκιο το'χεις, στο αναγνωρίζω!!!Αυτό έπρεπε να το πετάξεις στα αρχαία ελληνικά.. έτσι για τη μαγκιά..
Μισο λεπτο κουκλα μου! @Xaramofais εσυ ξερεις πως λενε το τζατζικι στα ρωσσικαΈχω χάσει το μέτρημα για το πόσες γλώσσες μιλάει ο φίλος σας..
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε. Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε μας στο 6978...ένα δίκιο το'χεις, στο αναγνωρίζω!!!
ΥΓ: για την ταμπακιέρα (once more) θα πειτε κάτι ωραία μου κυρία ή τα σημαντικά θα τα αφήνετε αναπάντητα μόνιμα?![]()
αυτο δεν το ξέρει ούτε η Ντιορ!!!!!!!Μισο λεπτο κουκλα μου! @Xaramofais εσυ ξερεις πως λενε το τζατζικι στα ρωσσικα![]()
καλααααααά.......αααααααάααααααάααααα......Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε. Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε μας στο 6978...
ChicBonjour!
![]()
Έτσι νομίζεις..αυτο δεν το ξέρει ούτε η Ντιορ!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλααααααά.......αααααααάααααααάααααα......![]()
Absolute pin up call girlΚαληνύχτα σε όλους
![]()
Τοσες μαλακιες εχω πει!πετυχα και ενααυτο δεν το ξέρει ούτε η Ντιορ!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλααααααά.......αααααααάααααααάααααα......![]()
σε ποιο απ'τα 2 απαντας? στο "δεν το ξέρεις" ή στο "καλααααααααά..."Έτσι νομίζεις..
Δεν ξερω ποσες γλωσσες μιλαει το μνπνο!για εσενα μας λεει τα καλύτερά παντοςΈχω χάσει το μέτρημα για το πόσες γλώσσες μιλάει ο φίλος σας..
Δεν ξερω ποσες γλωσσες μιλαει το μνπνο!για εσενα μας λεει τα καλύτερά παντος![]()
Παω στοιχημα πως αυτο το δωματιο ειχε την απολυτα ιδανικη θερμοκρασια και δεν ηταν ουτε στο ελαχιστο σαουνα...Bonjour!
![]()
Ναι γεροπιπακια έτσι ειναιΠαω στοιχημα πως αυτο το δωματιο ειχε την απολυτα ιδανικη θερμοκρασια και δεν ηταν ουτε στο ελαχιστο σαουνα...
Η θερμοκρασία ήταν σταθερά 23,5 βαθμοί Κελσίου..Παω στοιχημα πως αυτο το δωματιο ειχε την απολυτα ιδανικη θερμοκρασια και δεν ηταν ουτε στο ελαχιστο σαουνα...
Λοιπόν,λέω να παίξουμε ζώνη,και ένα απαλό pick&roll στην επίθεση. Εσύ τι λες κοριτσάρα
εχει καλο σουτ η Μαλβινα .....θα την σπασει ευκολα την ζωνηΛοιπόν,λέω να παίξουμε ζώνη,και ένα απαλό pick&roll στην επίθεση. Εσύ τι λες κοριτσάρα
και γαμω τις γκομενες!!!!!!!!!!!!!!!! μου φαινεται πολυ πιο καλη αποτι την φορα που συναντηθηκαμε.φτου σου κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!Bonjour!
![]()