kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.852
- Πόντοι
- 6.256
Πες τα joΌλα τ αγορια αγαπώ εγώ ματακια μου (τα σωστά αγορια, όχι τα σκάρτα..)
Πες τα joΌλα τ αγορια αγαπώ εγώ ματακια μου (τα σωστά αγορια, όχι τα σκάρτα..)
Καληνυχτα καυλομιλφαρε...Να πω την καληνύχτα μου
![]()
Πάντα..Πες τα jo
Καληνύχτα Trifon μου!Καληνυχτα καυλομιλφαρε
..αχ ρε καυλιαρη μου....Λατρεμένος για μένα,αυτό και μονο φτάνει, τι παραπανω να πω για σένα?!Επισκεψη στην πρωτευσουσα και καθιερωμενη συναντηση με τη Θεα τησ καυλας. Με το που ανοιγει την πορτα σκαει ενα χαμογελο ολο υπονοουμενα και αρχιζει το καυλαντισμα. ξενικαει μετα με τσιμπουκι απο αλλο πλανητη και τελειωνω. με καυλωνει ξανα και δινουμε και οι δυο αρκετο πονο. καθε φορα και πιο ανανεωμενη παντα δε βλεπω τν ωρα για την επομενη. σε ευχαριστω πολυ. Τζο μ πρεπει να παραδιδεις σεμιναρια καυλασ
εγω να δεις.......αχ ρε καυλιαρη μου....Λατρεμένος για μένα,αυτό και μονο φτάνει, τι παραπανω να πω για σένα?!
..κάθε φορά που τα λέμε και μετά χαιρετιομαστε, ανυπομονώ ποτε θα σε δω πάλι!
Ποδάρες από άλλο πλανήτη!Καλησπέρα
![]()
Είδες, δεν ξεχνώ τ αγορια μου που γουστάρουν πατουσακια..Ποδάρες από άλλο πλανήτη!
Ζορίζεσαι για κάτι?μπορώ να βοηθήσω?Ουφ...
Πρέπει να τα παθε όλα ο manΖορίζεσαι για κάτι?μπορώ να βοηθήσω?
Πραγματικά απόλυτα τιμητικό ότι έγραψες μελαχρινό αγόρι.. σ ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου!!Το όνειρο πολλών ετών πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα όπου συνάντησα την Ιωάννα. Δεν υπάρχει λόγος να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες, αρκεί να πω ότι η Ιωάννα είναι πραγματική κυρία με ήθος και επίπεδο. Τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα για να συμπληρώσουν το παζλ της απόλυτης ευχαρίστησης. Ιωάννα σε ευχαριστώ για την ευκαιρία και ελπίζω να μην το μετάνιωσες!
(Ο μελαχρινός "κύριος")
....η λίστα ή ολοκληρωμένη ,είναι σχεδόν όλη στο προφιλ μου..100αδες αγόρια εχουν γραψει!!Περιμένω να μπω και γω σε αυτή την λίστα. Θα αργήσει βέβαια, αλλά θα σας θαυμάζω από δω μέσα![]()
εγω κοριτσαρα σε σεβομαι αλλα οταν σε εχω στα μπρουμυτα στο κρεβατι σταματαω να σε σεβομαι χαχαχ....η λίστα ή ολοκληρωμένη ,είναι σχεδόν όλη στο προφιλ μου..100αδες αγόρια εχουν γραψει!!
Εδώ παράθεσα ότι εγραψαν τις τελευταίες μέρες.
Γιατί όχι,να είσαι κι εσύ, σεβασμός & καυλες τα ζητούμενα μου,οποιος τα διαθέτει το συζητώ..