sugarfamily
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2024
- Like
- 173
- Πόντοι
- 1
Την είδα φίλος και πέρασα γαμάτα. Μου θύμισε μια Τουρκάλα ηθοποιό. Την προτείνω ανεπιφύλακτα και θα την ξαναέβλεπα. Αλλά κουράζει. Να πηδήξουμε θέλουμε, όχι να λύσουμε το κυπριακό. Τι σημαίνει δεν ξέρω πότε θα είμαι πάλι διαθέσιμη.Με αφορμη το ποστ σου.. αντικειμενικα οταν ακους γκρινια , παραπονα και εικασιες κλπ κλπ για οποιαδηποτε κοπελα τοτε λογικα γινεται λογω:
1) καψουρα για την εκαστοτε κοπελα
2) οτι γραφετε ειναι προιον βαρεμαρας , κομπλεξισμου για τις γυναικες γενικοτερα κλπ κλπ
3) Καβλαντα διαστημικου επιπεδου
κλπ κλπ
Απο εκει και περα πολυ σωστα οποιος θελει να δει εσενα (η οποιαδηποτε αλλη κοπελα) απλα θα σε δει (και ενδεχομενως θα σε ξαναδει) , οποιος δεν ενδιεφερε, δεν του κανει κλικ κλπ εσυ η οποιαδηποτε αλλη κοπελα απλα θα παει παρακατω και δεν ασχοληθει περαιτερω.
Υ.Γ. Γενικα τα παραπονα παροτι δεν εχουν κανενα νοημα για τους παραπανω λογους καθως ενα και ενα κανουν δυο (οχι μονο στην περιπτωση της Κατερινας η οποιαδηποτε κοπελας του χωρου αλλα για καθε τι στην ζωη) απλα καθε φορα που εμφανιζονται στα νηματα εχουν πλακα![]()
Καλά το περί εκμετάλλευσης που λέει γελάω. Έχω πάρει πολύ πιο ακριβές. Ούτε νταβάς είμαι, ούτε πρωτάρης.