Eτσι είμαστε εμείς.Όταν εγώ είπα συμβολικά για τις 5 φορές στην Κατερίνα, πέσατε να με φάτε. Εδώ γιατί δεν μιλάει κανείς;
Δύο μέτρα και δυο σταθμά…
Οπου γουστάρουμε ..
Eτσι είμαστε εμείς.Όταν εγώ είπα συμβολικά για τις 5 φορές στην Κατερίνα, πέσατε να με φάτε. Εδώ γιατί δεν μιλάει κανείς;
Δύο μέτρα και δυο σταθμά…
πολύ κρίμα...Διαθέσιμη ξανά σε λίγο καιρό καθώς οι υποχρεώσεις πολλές, ο ελεύθερος χρόνος λίγος..
![]()
Στρίβειν ?Προβλέπω αρραβωνιασματα
Δώσε μας δουλειές να κάνουμεΔιαθέσιμη ξανά σε λίγο καιρό καθώς οι υποχρεώσεις πολλές, ο ελεύθερος χρόνος λίγος..
![]()
H @Katerina και @malkotto_94 είναι η ίδια?Εγώ πάντως δεν αμφιβάλλω καθόλου για τις 5 φορές της @Katerina![]()
οχι ρε!!H @Katerina και @malkotto_94 είναι η ίδια?
Τι εννοείς;Διαθέσιμη ξανά σε λίγο καιρό καθώς οι υποχρεώσεις πολλές, ο ελεύθερος χρόνος λίγος..
![]()
Δυστυχώς όχι, με έχουν φάει οι εργασίες..Τι εννοείς;
Οχι από Δευτέρα π έλεγες;
Να είσαι καλά λοιπόν !Δυστυχώς όχι, με έχουν φάει οι εργασίες..![]()
Μαλβινάρα δεν τα βάζω μαζί σου, εσύ είσαι εξαιρετική και πέρασα ωραία. Από εκεί και πέρα είναι θέμα χημείας…Εγώ πάντως δεν αμφιβάλλω καθόλου για τις 5 φορές της @Katerina![]()
σοβατίσματα?????Δυστυχώς όχι, με έχουν φάει οι εργασίες..![]()
Η χημεία είναι αναμφίβολα καθοριστική, όσο κι αν το αρνούμαστε. Εξάλλου, δεν λέμε τυχαία "δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας".Μαλβινάρα δεν τα βάζω μαζί σου, εσύ είσαι εξαιρετική και πέρασα ωραία. Από εκεί και πέρα είναι θέμα χημείας….
Ήθελα μόνο να τονίσω ότι κάποιοι δε βγαίνουν από τον μικρόκοσμο τους.
Ούτε στη Θεσσαλονίκη;Έχουμε και μετρό τώρα.Πάμε μια βόλτα;Δεν πάω πουθενά..![]()
Μονώσεις και κάτι ηλεκτρολογικά..χάλασε η πλακέτα και ξελάσκαραν οι βίδες βλέπεις..σοβατίσματα?????![]()
Na έρθω να σε βοηθήσω!!Μονώσεις και κάτι ηλεκτρολογικά..χάλασε η πλακέτα και ξελάσκαραν οι βίδες βλέπεις..
…Εξάλλου, δεν λέμε τυχαία "δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας".
@Xaramofais - @james034 γιατι δεν μιλατε ρε?Διαθέσιμη ξανά σε λίγο καιρό καθώς οι υποχρεώσεις πολλές, ο ελεύθερος χρόνος λίγος..
![]()