gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 12.626
- Πόντοι
- 7.415
Δε βλέπει βρε, θέλει βοήθεια από καποιονρε lady.......επιτηδες το κανεις???????....βαλτην ισια την πουτανα!!!!!!!!!!![]()
Δε βλέπει βρε, θέλει βοήθεια από καποιονρε lady.......επιτηδες το κανεις???????....βαλτην ισια την πουτανα!!!!!!!!!!![]()
Ο άλλος δεν βλέπει??????Δε βλέπει βρε, θέλει βοήθεια από καποιον
Ο αλλος τα εχει δει ολαΟ άλλος δεν βλέπει??????
Με τέτοιο μουνι, κάνει και ο διάολος τον σταυρό του![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Daddy είσαι αρχηγός!!! Γαμησε τους πάρτους και τα σωβρακα !!! Η μικρη Λαίδη περιμένει να ακούσει για το μεγάλο μπαμ ξέρεις εσύ,σύντομα κ ολας!!Δες σημάδι φίλτατε...
13 ημέρες πέρασαν από την ευχή σου κι όντως έγινε το πρώτο βήμα...
Με το ζόρι πληκτρολογώ, της έστειλα ένα μήνυμα στο Viber αλλά είναι εκτός σύνδεσης...
Όπως βλέπεις 400 απόδοση τα 3 σκορ....
Από εμένα έχεις 20 κιλά δώρο την επόμενη χρονιά, θα στο φέρει ο Ταρίφας σπίτι για να μάθει να μην παίζει τη ντούντα, όλα πληρωμένα από εμένα...
Όταν μπει η Μικρή εδώ μέσα ας τα δει μόνη της, για να καταλάβει ότι εγώ βλέπω μπροστά και δεν κάνω χαβαλέ μαζί της. Σε εσένα νοιώθω υπόχρεος.
Kingbet.gr γιναμε!!!Daddy είσαι αρχηγός!!! Γαμησε τους πάρτους και τα σωβρακα !!! Η μικρη Λαίδη περιμένει να ακούσει για το μεγάλο μπαμ ξέρεις εσύ,σύντομα κ ολας!!![]()
Με εσένα θα κάνω έρωτα, αλλά θέλω να είσαι ήρεμη και υπομονετικήDaddy είσαι αρχηγός!!! Γαμησε τους πάρτους και τα σωβρακα !!! Η μικρη Λαίδη περιμένει να ακούσει για το μεγάλο μπαμ ξέρεις εσύ,σύντομα κ ολας!!![]()
Το πως ταιριαξες την Ξενια Βερρα με τις υπολοιπες, ειναι εντυπωσιακο.Με εσένα θα κάνω έρωτα, αλλά θέλω να είσαι ήρεμη και υπομονετική
Οι εχθροί θα συντριβούν με τον καιρό σταδιακά, στο λέω και δημόσια ότι ΔΕΝ σε θέλω για μια φορά και τέλος.
Από την άλλη να στο πω και στα ίσια;
Άσχετα με τα γεννέθλια 26 Απρίλη είναι κι ανοιξιάτικος ο καιρός τότε. Δηλαδή να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο;
Που βέβαια θα είναι σουίτα, αλλά λέμε....
Να μην σε πάω και βόλτα κλπ κλπ....
Μπορεί να έχει και άμαξα τότε, βλέπουμε...
Ή να αρπάξεις κανένα κρύωμα και μετά να τρέχω αγχωμένος;
Πώς θα φορέσεις ρε Μικρούλι τέτοιο φόρεμα χειμωνιάτικα
Διάλεξε τι χρώμα θες από τις κοπελιές (δύο λιβανέζες και μια δική μας) και θα στο κάνω κι αυτό δώρο...
Αλλά να ξέρεις ότι γίνομαι γύφτος όταν πρέπει, αλλά αυτά θα τα πούμε τηλεφωνικά (την ιστορία με τον Εβραίο εφοπλιστή και το γιο).
Έχει χάσει το φως του!!Ο άλλος δεν βλέπει??????
Εχεις ένα δίκιο... Αλλά.... ΧαχαχαχαΈχει χάσει το φως του!!
φιλε μου για φωτα βλεπω ηλεκτρολογος εισαι ??Εχεις ένα δίκιο... Αλλά.... Χαχαχαχα
φιλε μου για φωτα βλεπω ηλεκτρολογος εισαι ??
OLO παραξενες φωτογραφιες και βιντεακια βαζεις τωρα τελευταια
Ναι καλά και εσύ .Καλημέρανα εχουμε ένα όμορφο πσκ ολο καυλες σε όλους!!!!!