Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 1.076
Όποιος συναγωνιστής μπορεί να ανεβάσει αυτή τη κορασίδα από Αθήνα θα χαίρει της εκτίμησης μου.....
Ηρθε
Όποιος συναγωνιστής μπορεί να ανεβάσει αυτή τη κορασίδα από Αθήνα θα χαίρει της εκτίμησης μου.....
Οχι δεν εχει και δεν αξιζει αν ειναι να πληρωσεις ξενοδοχειο. Πας γαμας μοντελο με 170.Έχει ποτέ δικό της χώρο; Αν έχει 120 + το χοτελ βγαίνει αρκετά καλό κουστουμάκι και πρεπει να μπεις στη διαδικασία να κλείσεις και το δωμάτιο...
Ruby ειχα παρει καλοκαιρι αλλα δεν βρηκα καρτελα να γραψω κριτικη. Εγραψα εδω στο νημα μονο. Γαμιεται καλα και αντεχει στο δυνατο. Μουσια μονο μην εχετε γτ θα αποφυγει τα φιλια. Την Βιβιαν την ειδα να κατεβαινει οταν ανεβαινα. Ψηλη και εκφυλο τερμα. Για τσοντες θα ταν τελεια.Κατέβηκε το γνωστό δίδυμο
Vivian & Ruby.
Για όσους έχουν απορία για την εμφάνιση, τις είχα πετύχει μαζί έξω στον Σκλαβενίτη: πολύ αθλητικά κορμιά, κοντά στα 35 τις έκοψα, skinny, η Vivian διαφέρει απ' τις φωτό και είναι πιο έκφυλο και η Ruby καλύτερη από κοντά-πιο μαυρισμένη, πιο ωραία φάτσα.
Δεν ξέρω αν κάνουν duo αλλά εμφανισιακα είναι για άγρια σκηνικά.
ειναι σιγουρα γυναικα; τραβελοφερνει λιγο ή ειναι ιδεα μου
Υπάρχει μόνο μία επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος για να απαντηθεί το ερώτημα χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία:ειναι σιγουρα γυναικα; τραβελοφερνει λιγο ή ειναι ιδεα μου
Μην φας, έχει γλαρόσουπα... Και να περιμένεις, θα περιμένεις για πολύ ακόμη, γιατί εδώ μέσα όλοι φαίνεται να έχουν μια ανεξήγητη αλλεργία απέναντι στην ουσιαστική ενημέρωση.Tο αδικείς το κορίτσι, περιμένω πως και πως κριτική για το <<κοπέλι>>![]()
αν ειναι τοσο σοβαρο νομιζω πως πρεπει να το πεις δημοσιαΟσοι κανατε καταθεση στην Λενκα το τελευταιο 2μηνο στειλτε μου προσωπικο μηνυμα...σας εχω σοβαρο νεο!
Ειναι μηνυσημοαν ειναι τοσο σοβαρο νομιζω πως πρεπει να το πεις δημοσια
Απο που προκυπτει το διμηνο?Ειναι μηνυσημο
Ειναι με μαθηματικη ακριβεια μετρημενο οσο χρειαζεται ετσι ωστε οι στατιστικες να βγουν σωστες....Απο που προκυπτει το διμηνο?
Και οχι τριμηνο η μηνας?
Καλημέρα σας …
ααααααχΑπό αυτή τη πόλη έχουν περάσει κορυφαίες & πανέμορφες γυναικάρες που έβγαζαν γούστα σαν να μην υπάρχει αύριο και φτάσαμε σήμερα να διεκδικούν κομμάτι της πίτας οι απομιμήσεις της Super Kikii. Εάν αναρωτιέστε, η κατάντια έχει ονοματεπώνυμο - θυμηθείτε το αυτό την επόμενη φορά που θα γράψετε κριτική για κάποια κοπέλα και κοιτάξετε τον εαυτό σας στο καθρέφτη με την μέγιστη δυνατή ειλικρίνεια
![]()
![]()
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές καλημέραΑπό αυτή τη πόλη έχουν περάσει κορυφαίες & πανέμορφες γυναικάρες που έβγαζαν γούστα σαν να μην υπάρχει αύριο και φτάσαμε σήμερα να διεκδικούν κομμάτι της πίτας οι απομιμήσεις της Super Kikii. Εάν αναρωτιέστε, η κατάντια έχει ονοματεπώνυμο - θυμηθείτε το αυτό την επόμενη φορά που θα γράψετε κριτική για κάποια κοπέλα και κοιτάξετε τον εαυτό σας στο καθρέφτη με την μέγιστη δυνατή ειλικρίνεια
![]()
![]()
Μακάρι και όλοι οι άντρες να ήταν έτσι αλλά εγώ ούτε μοντέλο το έπαιξα ούτε κλόντια σήμερα πάντως σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου καλημέραΑπο που προκυπτει το διμηνο?
Και οχι τριμηνο η μηνας?
η 3η και η 4η στην πανω σειρα ειναι υπερβολικα ομορφες , ποιες ειναι;Από αυτή τη πόλη έχουν περάσει κορυφαίες & πανέμορφες γυναικάρες που έβγαζαν γούστα σαν να μην υπάρχει αύριο και φτάσαμε σήμερα να διεκδικούν κομμάτι της πίτας οι απομιμήσεις της Super Kikii. Εάν αναρωτιέστε, η κατάντια έχει ονοματεπώνυμο - θυμηθείτε το αυτό την επόμενη φορά που θα γράψετε κριτική για κάποια κοπέλα και κοιτάξετε τον εαυτό σας στο καθρέφτη με την μέγιστη δυνατή ειλικρίνεια
![]()
![]()
Έχουν κριτικές τα κορίτσια.....η 3η και η 4η στην πανω σειρα ειναι υπερβολικα ομορφες , ποιες ειναι;
Ευχαριστώ για το σχόλιο, αλλα αν δεις και διαβάζω και ενημερώνω. Τις προάλλες ήμουν Αθήνα και πήρα για Τρίτη φορά την Αριανα την οποία γνωριζω. Είναι να ανεβεί καποια στιγμή. Εννοείται θα ενημερώσω όταν το μάθω για να προετοιμαστεί οποίος θέλει να δώσει τα λεφτά του σε κατι που αξίζει. Για κατι τέτοιο μιλάω ΜΥΣΤΗ. Γιατί αν είναι να έρθει κανένα διαμαντάκι όπως είπες, που εγώ εδώ Θεσσαλονικη δεν έχω βρει ακόμη, θα ηθελα να το ξέρω.Καλησπέρα , δεν έχω να σου προτείνω κάτι, ίσως κάποιος άλλος, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Όμως αν μου επιτρέπεις μην θέλεις και έτοιμο πιάττο. Κάτσε ψάξου λίγο είτε εδώ είτε στα τουρ σαιτς και αν σου κάνει κλικ κάποια ανεξάρτητη είτε από γραφείο στα γούστα σου κάνε κίνηση εκείνη την στιγμή. Να ξέρεις ότι και αν σου πουμε για κάποια , κάτι μπορεί και στο ραντεβού να μην σου αρέσει, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και η καλοπέραση και η φόλα και τα αν και η διάθεση εκείνη την στιγμή της κοπέλας. Αν μη τι άλλο και στην Θεσσαλονίκη κυκλοφορούν διαμαντάκια και αξιόλογες προτάσεις, δεν μπορεί. Ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος .