Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.369
- Πόντοι
- 2.606
Μήπως "μπει" κι άλλο στην φορμόλη και θα το βλέπουν αλλά ... δε θα το βλέπουν...Οαουυυυ!!!!
Να το βάλουμε στην φορμολη να το θαυμάζουν και οι επόμενες γενιές.....!!!!!

Μήπως "μπει" κι άλλο στην φορμόλη και θα το βλέπουν αλλά ... δε θα το βλέπουν...Οαουυυυ!!!!
Να το βάλουμε στην φορμολη να το θαυμάζουν και οι επόμενες γενιές.....!!!!!

Τόσες και τόσες κορασίδες έχουν περάσει από τα σκέλια σας, ας αναλάβει κάποια το θεάρεστο αυτό έργο........You should!
Fucking bloody should!
hahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhaa....
![]()
Βλέπω ότι η Παιδεία σας από το Νήμα των Παππούληδων καλώς κρατεί ...Τόσες και τόσες κορασίδες έχουν περάσει από τα σκέλια σας, ας αναλάβει κάποια το θεάρεστο αυτό έργο........
Έχετε δίκιο, κυρία!Ας συντονιστούμε στα ελληνικά, παρακαλώ.
Ευρώπη από το νέο έτος.
Τι σας αγχώνει;
Τι καλύτερο έχει η Ευρώπη από εμάς ;Ας συντονιστούμε στα ελληνικά, παρακαλώ.
Ευρώπη από το νέο έτος.
καλημερα αγαπητη μουΤι σας αγχώνει;

Η αυστηρότητά σας, δεσποινίςΤι σας αγχώνει;
Μερικα εκατομμυρια κοσμου που δεν την εχουν παρει ακομα.Εδω μονο 10 ειμαστε.Και καλυτερους μισθους αρα και περισσοτερο αντιτιμο για τις υπηρεσιες τηςΤι καλύτερο έχει η Ευρώπη από εμάς ;![]()
Να πάμε και εμείς τότε για καλύτερους μισθούς !Μερικα εκατομμυρια κοσμου που δεν την εχουν παρει ακομα.Εδω μονο 10 ειμαστε.Και καλυτερους μισθους αρα και περισσοτερο αντιτιμο για τις υπηρεσιες της
Καλυτεροι μισθοι και ακριβοτερο κοστος ζωης για να το λεμε ολοκληρωμενα.Εχω φιλαρακια που βγηκαν εξω και γυρισαν, στη σουμα εβγαινε ιδια με Ελλαδα εντελει στο τελος του μηναΝα πάμε και εμείς τότε για καλύτερους μισθούς !
Τόσα χρόνια έφευγαν στο εξωτερικό οι γιατροί και οι επιστήμονες, τώρα μας φεύγουν και οι επιχειρηματίες. Τι θα γίνει με το ΑΕΠ μας τελικά..Ας συντονιστούμε στα ελληνικά, παρακαλώ.
Ευρώπη από το νέο έτος.
Υπαρχει άλλος; Τι έκανα λάθος αγάπη μου;Βασίληηη, χωρίζουμε…
Στο χωριό μου το λέμε: μάρκετ σεγγμεντέισον εντ πράις ντιφερεντσιέισον.ΑΠΟΡΙΑ:
Αν αλλάξω το happy hour, θα γίνετε όλοι μεσημεριανοί τύποι ;
Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση σου ως αντικαταστάτης του Βασίλη!Βασίληηη, χωρίζουμε…
ας φτιαξουμε ενα φορουμ και να συνταξουμε μια επιστολη προς μητσοτακη προτεινω για το θεμα.Δεν ειναι εποχες για διογκωση του brain drain συμφωνω μαζι σουΤόσα χρόνια έφευγαν στο εξωτερικό οι γιατροί και οι επιστήμονες, τώρα μας φεύγουν και οι επιχειρηματίες. Τι θα γίνει με το ΑΕΠ μας τελικά..![]()