Διαγραμμένο μέλος 251682
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2024
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Πύραυλος στο κρεβάτιΚαλό απογευμα σε όλα τ αγορια μου ,με τα ωραια & καυλιαρικα που μου γραφουν εδώ!
*Διαθέσιμη απ αύριο 13:00 και μετά
![]()

Πύραυλος στο κρεβάτιΚαλό απογευμα σε όλα τ αγορια μου ,με τα ωραια & καυλιαρικα που μου γραφουν εδώ!
*Διαθέσιμη απ αύριο 13:00 και μετά
![]()
Κι εσείς ήσασταν απολαυστικός νεαρέ μου..!Πύραυλος στο κρεβάτι![]()
Απλά γυναικάρα μετά όλα σου....
Αχ από νωρίς στον αγωνα σήμερα χαχαχα!!Μια εβδομάδα γεματη με καυλες εύχομαι!Καλημερα γλυκιά και καυλιάρα κουμπαρούλα μου ...Μια όμορφη μέρα να εχεις και μια τρελή από καύλες εβδομάδα χα χα χα![]()
Επίσης μάτια μου !!καλημέρα θεά της σεξουαλικότητας και της καύλας!!!
Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα
Καλησπέρα Τζοάννα!!!Σήμερα δεν έχω άλλη διαθεσιμότητα άρα πάμε γι αύριο (οποιος προλάβει πάντα αγόρια μου, και μονο τηλεφωνικά μιλω,σε μηνύματα για ραντεβού δεν απαντώ)
Φιλάκια στα κουκλάκια!
Την επόμενη φορά να τη κάνουμε αυτή τη στάσηΝα πω μια καλησπέρα τώρα που χαλάρωσα λίγο...
![]()
Δεν χαλω χατίρια σ όμορφα αγόρια...την επόμενη φορά λοιπόν!Την επόμενη φορά να τη κάνουμε αυτή τη στάση
Και ανάλογη φωτό θέλω
Τέλεια στάση!!Να πω μια καλησπέρα τώρα που χαλάρωσα λίγο...
![]()
Όταν το sexiness δεν έχει όρια...![]()
![]()
ετσι σε θελω τρελα εισαι
Αυτές οι καλημερες σου μας κρατάνε όρθιους όλη μέραΤην καλημέρα και την αγαπη μου σε όλους ,ευχαριστώ για τα τραγούδια που μου αφιερώνετε,τις ευχές σας για μια όμορφη ημέρα,ανταποδίδω ,γιατί όταν τρέχουν τόσα ποστ είναι δύσκολο να απαντώ ξεχωριστά κάποιες φορές
=========
Να μην χαθεί του κυρίου που ως νέος πελάτης έγραψε για μένα προχθές
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Και κάτι καυλιαρικο να ξεκινήσει η μέρα..
![]()
Άλλη μια αξέχαστη χθεσινή συνάντηση με την αγαπημένη Jo. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες., εξάλλου τα έχουμε αναφέρει πολλάκις. Αυτό που θέλω να επαναλάβω είναι ότι το κορίτσι μας είναι εκεί σε όλη την διάρκεια του ραντεβού να δώσει και να πάρει ηδονή και ευχαρίστηση.
ΥΓ Νομίζουμε πως την γαμάμε εμείς ...από μουνί, από κώλο, στοματικό η μάλλον ορθότερα μας αφήνει να νομίζουμε. Η πραγματικότητα είναι πως μας γαμάει αυτή. Το έχει δηλώσει εξάλλου πως κάνει ραντεβού μόνο όταν έχει καύλες.
....μάλλον αυτός που έγραψε το τραγούδι της Καλλιμάνη την Jo είχε στο μυαλό του.....
Σ ' ευχαριστώ για το χθεσινό ραντεβού μας.