Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.479
Πόντοι
9.115
Άρτι Αφιχθείς από τρίγωνο. Στον Ορφέα Αδιάφορες παρουσίες και η Κασσάνδρα, αλλά βρήκα μια ενδιαφέρουσα νέα παρουσία, δεν την είχα ξαναδεί. Μου συστήθηκε ως Ιρίνα, μίλαγε καλά Ελληνικά αλλά με αρκετά Σλάβικη προφορά, δεν είμαι δα και ειδικός αν ήταν από Ρωσία, Βουλγαρία, ή κάποια αλλού, και δεν ρώτησα. Ντυμένη στην πένα με ψηλές μπότες και μαύρη τάχα γούνα, μέτριο ύψος, σκούρο κοντό καστανό μαλλί, πολύ λεπτή, βυζί σχεδόν ανύπαρκτο, τατουάζ λίγο πιο πάνω από την κωλοχαράδρα. Πίπα με φτυσίματα, πολύ θερμό σεξ, κώλος με 20€. Μου είπε ότι κατεβαίνει σπάνια, αλλά συνήθως βραδινές ώρες. Μην ζητήσετε τηλέφωνο ή φωτογραφία, δεν πήρα
Τύπε μήπως ήταν γυναίκα με πουλάκι :confused::confused:.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Τύπε μήπως ήταν γυναίκα με πουλάκι :confused::confused:.
όχι. Ξέρεις, όσο κι αν οι Πλαστικοί Χειρούργοι κάνουν θαύματα, ούτε κλειτορίδα μπορούν να κατασκευάσουν, ούτε μήτρα να εμφυτεύσουν στην τρύπα την οποία δημιούργησαν, τουλάχιστον σήμερα. Ναι, κάνω πολύ βαθιές δακτυλοσκοπήσεις στις τρύπες των σεξεργατριών τις οποίες κουτουπώνω

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
όχι. Ξέρεις, όσο κι αν οι Πλαστικοί Χειρούργοι κάνουν θαύματα, ούτε κλειτορίδα μπορούν να κατασκευάσουν, ούτε μήτρα να εμφυτεύσουν στην τρύπα την οποία δημιούργησαν, τουλάχιστον σήμερα. Ναι, κάνω πολύ βαθιές δακτυλοσκοπήσεις στις τρύπες των σεξεργατριών τις οποίες κουτουπώνω
Δε μπορω να τη βρω,μιλω τη γλωσσα,μακαρι να τη βρω,δε φοβαμαι με τετοιες,αν τη ξαναβρεις ρωτα την κατι περι social ισως σου πει καποιο ονομα προφιλ που εχει,παιζουν αρκετα αυτες κ σε σοσιαλ,αν το θυμηθεις.Με ενδιαφερει η συγκεκριμενη κ σαν Εθνικοτητα κ λογω τατου που ανεφερες συν συμμετοχη φυσικα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Δε μπορω να τη βρω,μιλω τη γλωσσα,μακαρι να τη βρω,δε φοβαμαι με τετοιες,αν τη ξαναβρεις ρωτα την κατι περι social ισως σου πει καποιο ονομα προφιλ που εχει,παιζουν αρκετα αυτες κ σε σοσιαλ,αν το θυμηθεις.Με ενδιαφερει η συγκεκριμενη κ σαν Εθνικοτητα κ λογω τατου που ανεφερες συν συμμετοχη φυσικα
μου ξεκαθάρισε σχετικά με τα Σόσιαλ πως φοβάται μήπως τη βρεί κάποιος γνωστός ή ο πρώην άντρας της, δεν εμφανίζει προφίλ κλπ

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Κατανοητο.Αν μπορεσεις ζητα της κανα τηλεφωνο χωρις να δωσεις το δικο σου,ξερω οτι δεν θελεις να ανταλλασεις τηλεφωνα οποτε αν το θυμηθεις να παρεις το δικο της,πες της την αληθεια οτι την ψαχνω επειδη με ενδιαφερουν τετοιες περιπτωσεις καθως ειμαι και ποντιος και παντα εχω ενδιαφερον.Εννοειται δεν θα σε εκθεσω ουτε θα τη κοροιδεψω,ακομη κ αν σου πει πχ να παω καποια συγκεκριμενη μερα θα παω αρκει να ξερω οτι ειναι εκει με καποιο τροπο,δεν θα τη ταλαιπωρησω τζαμπα.Δε τη πετυχαινω κ δε μπορω να κατεβαινω σταθερα αργα μπας και.Οπως και να χει σε ευχαριστω,μακαρι να τη ξαναβρεις.Αλλιως δινω εγω τα δικα μου σοσιαλ κ ας με βρει οπως μπορει πχ απο αλλο προφιλ διαφορετικο ψευτικο κτλ,η σιγουρια με ενδιαφερει ειδικα εφοσον παει σπανια.Καποια πληροφορια κατι που να την εβρισκα με οποιοδηποτα τροπο ακομα κ σε αλλη περιοχη διοτι ειναι στα γουστα μου ετσι οπως την περιεγραψες.
μου ξεκαθάρισε σχετικά με τα Σόσιαλ πως φοβάται μήπως τη βρεί κάποιος γνωστός ή ο πρώην άντρας της, δεν εμφανίζει προφίλ κλπ

anaisgrigoriou

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα στην ομαδα ανεβασε ενας τουριστας βιντεο απο τι πιατσα πριν λιγες μερες

Panos_kat

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
28
Πόντοι
0
Ρε παιδες υπαρχει καποιος που να εχει φωτογραφια την ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΛΙΜΠΕΡΤΥ εστω απο πισω?εχω φαει κολλημα αν ειναι αυτη που περασα πριν καποιο καιρο οταν βρισκομουν Αθηνα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491
καλησπερα στην ομαδα ανεβασε ενας τουριστας βιντεο απο τι πιατσα πριν λιγες μερες
Ένας μαλακας ανέβασε βίντεο που δείχνει τα πρόσωπα από ανθρώπους που είναι εκεί και μιλάνε με γυναίκες,αυτός λοιπόν είναι που αν το δει κανένας μέσα στο βίντεο πρέπει να φάει τρελή μήνυση

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246

Ακυρο.Κ απλα για καποιες προβολες.Να δειξουμε κ εμεις τη σαπια πλευρα της χωρας του.Βεβαια το βιντεο δειχνει αληθειες.Αλλα βαρετο,ηταν κ ασχετος.Που τα μαθε ομως,απο Ελληνα?!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ένας μαλακας ανέβασε βίντεο που δείχνει τα πρόσωπα από ανθρώπους που είναι εκεί και μιλάνε με γυναίκες,αυτός λοιπόν είναι που αν το δει κανένας μέσα στο βίντεο πρέπει να φάει τρελή μήνυση
Τους ειδα γτ ηθελα να δω αν ειμουν εγω.Επρεπε να θολωσει γτ φανηκαν κ οι γυναικες.Ασχετος.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ρε παιδες υπαρχει καποιος που να εχει φωτογραφια την ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΛΙΜΠΕΡΤΥ εστω απο πισω?εχω φαει κολλημα αν ειναι αυτη που περασα πριν καποιο καιρο οταν βρισκομουν Αθηνα
Στο βιντεο ειναι

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ρε παιδια στο βιντεο αυτη με το μαυρο φορεμα η μαυρη φουστα ποια ειναι?Αυτη που περναει απο πορτοκαλι κ παει απεναντι απο τη μια γωνια στην αλλη (χαλκοκονδυλη με σωκρατους).Αντζελα?Μαρια Ρουμανα?Ελενη?Τραβελι?Καποια αλλη?Μοιαζει με αυτη που χε τη κοκκινη φουστα που σας ελεγα,τα φωτα σας?

valentios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Συνήθως πόσο είναι το ποσό που ζητάνε τα κορίτσια...? Ξενοδοχείο κάθονται μια ώρα ή μόνο ξεπέτα για ένα τέταρτο...?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.651
Πόντοι
6.495
Από αύριο αρχίζουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Πολυτεχνείου που πιάνουν και το τρίγωνο....προς ενημέρωση

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Από αύριο αρχίζουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Πολυτεχνείου που πιάνουν και το τρίγωνο....προς ενημέρωση
Ευχαριστουμε γιατι το σκεφτομαι,για λεωφορεια-μετρο-ηλεκτρικο ξερεις κατι?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Συνήθως πόσο είναι το ποσό που ζητάνε τα κορίτσια...? Ξενοδοχείο κάθονται μια ώρα ή μόνο ξεπέτα για ένα τέταρτο...?
Γύρω στα 20€, μισή ώρα. Αν σε δούνε νεοφερμένο, ίσως προσπαθήσουν να ανεβάσουν την τιμή. Η διαδικασία είναι απλή. Αν σου γυαλίσει κάποια, την πλησιάζεις αργά χαμογελώντας. Τη ρωτάς ...Τι κάνεις;.... Θα σου απαντήσει συνήθως ....Καλά... επανέρχεσαι και ρωτάς ....Στο κρεββάτι τι κάνεις;.... Αν σου πει ότι κάνει τα πάντα, μην μασήσεις. Της λες ..πες μου ακριβώς τι κάνεις, όποια ντρέπεται να πει τι κάνει. συνήθως δεν κάνει τίποτα..... Αν σε καλύψουν όσα πει, της ξεκαθαρίζεις ότι θες το μισάωρο, ότι πρέπει να κάνει ντουσάκι, και να βγάλει τα ρούχα της. Μη σου φανεί περίεργο, πολλές δεν κάνουν και ζητάνε εξτρά χρήματα για να βγάλουν σουτιέν. Μη θεωρήσεις τίποτα δεδομένο. Ξεκαθάρισε από την αρχή τι ακριβώς θέλεις. Καλή επιτυχία

Panos_kat

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
28
Πόντοι
0
Ακυρο.Κ απλα για καποιες προβολες.Να δειξουμε κ εμεις τη σαπια πλευρα της χωρας του.Βεβαια το βιντεο δειχνει αληθειες.Αλλα βαρετο,ηταν κ ασχετος.Που τα μαθε ομως,απο Ελληνα?!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τους ειδα γτ ηθελα να δω αν ειμουν εγω.Επρεπε να θολωσει γτ φανηκαν κ οι γυναικες.Ασχετος.
Σαν να κουτσενε ο τυπος 2 ωρες ηθελε να αλλαξει ποδι μου ηθελε και βιντεο χαχα
Η χριστινα ειναι αυτη που παιζει με τις 2 ψηλες η λαθος καταλαβα??
Και αυτη με το κοκκινο γυναικα ηταν η τραβελι? Αυτη με το μινι πολυ καυλα

Mpourdeliarisss

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
113
Πόντοι
0

Ο τύπος έχει κάψει πολλοι κόσμο! Πόσο ανόητος να ανεβαζει βίντεο με φάτσες, πινακιδες κτλ? Αν έδειχνε εμέναν να φορτώνω ή να μιλάω σε καμια θα έπεφτε σίγουρα μήνυση. Παρόλο ελεύθερος θεωρώ οτι η προσωπική ζωη όλων και τα προσωπικα δεδομένα δεν τα ανεβαζουμε χωρις αδεια για κανεναν λόγο!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Σαν να κουτσενε ο τυπος 2 ωρες ηθελε να αλλαξει ποδι μου ηθελε και βιντεο χαχα
Η χριστινα ειναι αυτη που παιζει με τις 2 ψηλες η λαθος καταλαβα??
Και αυτη με το κοκκινο γυναικα ηταν η τραβελι? Αυτη με το μινι πολυ καυλα
Πρεπει να κατσω να το ξαναδω να σου γραψω χρονους με ακριβεια.Σαν βιντεο ναι συμφωνω ειναι κακιστο αλλα καπως ετσι θα ταν απο οποιονδηποτε γτ δεν ειναι συνεχως εκει οι γυναικες και ειδικα οι καλες.Δεν επρεπε να το κανει σε καμια περιπτωση αλλα ειναι η πικρη μας αληθεια.Τα υπολοιπα ειναι θεμα κινδυνων,εκανε μαλακια.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ο τύπος έχει κάψει πολλοι κόσμο! Πόσο ανόητος να ανεβαζει βίντεο με φάτσες, πινακιδες κτλ? Αν έδειχνε εμέναν να φορτώνω ή να μιλάω σε καμια θα έπεφτε σίγουρα μήνυση. Παρόλο ελεύθερος θεωρώ οτι η προσωπική ζωη όλων και τα προσωπικα δεδομένα δεν τα ανεβαζουμε χωρις αδεια για κανεναν λόγο!
Το κοιταξα μονο κ μονο για να τις δω και για να δω αν ειμαι εντος βιντεο.Ισως οι ανθρωποι που ειναι να μη το γνωριζουν.Τα κοριτσια επισης δε θα γνωριζουν που δε ξερω αν μαθουν τι θα μπορεσουν να κανουν σε τουριστα νομικως.Μαλακια εκανε.Κινδυνος και κακιστο.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ολα θα τα διαπραγματευσαι.Ολες λενε τα δικα τους οποτε εσυ θα κρινεις.Μην ντρεπεσαι μιλα τους στη ψυχρα και δημιουργησε τακτικες που θα σε ευνοησουν.Δεν εχεις να χασεις και τιποτα,αυτες αντιθετως θα χασουν.Ε τωρα αμα δεις καποια που το μεσα σου τη θελει οτι κ αν πει εννοειται θα ναι επιλογη σου κ δε θα σαι ο και ο μονος.Το νου σου στους νταβαδες,μην τους φοβηθεις,κανε τη δουλιτσα σου,καλη αρχη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom