Καλησπέρα ντιμπέιτ πότε θα γίνει ; Θέλω να ακούσω τις προεκλογικές δεσμεύσεις των κοριτσιών αλλιώς δεν ψηφίζω . Τι όνειρα έχουν , τι θα κάνουν για τον τόπο, τι θα γίνει με την κίνηση στους δρόμους , πως θα πατάξουν την φοροδιαφυγή κλπ. Θέλω θέσεις.

Α και επειδή κάτι πήρε το μάτι μου για διαγωνισμό για το πιο σέξυ μέλος, θα ηθελα να παρακαλέσω να μην πραματοποιηθεί αυτος ο διαγωνισμος ή έστω να μην ειναι υποψήφιος. Αρκετά προβλήματα έχω ήδη , δεν θέλω άλλα. Γιατί σε περίπτωση που ειμαι υποψήφιος ειναι βέβαιο οτι θα σαρώσω τα βραβεία και με ρεκορ ψηφων, οποτε μετά θα πρέπει να ανεβάσω και το κασέ μου.

Θα έχω τα κανάλια να με κυνηγάνε για συνέντευξη, τα κορίτσια δεν θα με αφήνουν σε ησυχία, (ηδη επικρατει λαοθάλασσα), ενώ θα πρέπει να κυκλοφορώ με περούκα και γυαλιά στο δρομο μεταμφιεσμένος για να μην με αναγνωρίζουν οι φαν μου.
Θα ηθελα να διατηρησω ενα low profile, να παραμείνω ενα χαμηλό και ταπεινό χαμομηλάκι. Θέλω να αποτινάξω πια απο πάνω μου τον όρο του sex symbol , κουράστηκα πια να τον κουβαλάω τόσα χρόνια. Παρακαλώ πολύ να καταλάβετε το δράμα μου και να με βγάλετε απο την δύσκολη θέση.