pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.724
- Πόντοι
- 5.946
παλια που ειχαμε ορεξη!!!!!!!!!!!!!!Α δική σου η φωτογραφία..?
παλια που ειχαμε ορεξη!!!!!!!!!!!!!!Α δική σου η φωτογραφία..?
ΕννοείταιΚάποια στιγμή κοντά στις γιορτές θα κάνω ένα giveaway τις δύο ώρες 150€. Όποιος ενδιαφέρεται...![]()
δεν ψαρωνει απο αυτα η Μαλβιναρα.....Ρε μλκ.., παω να κάνω λίγο καμάκι στο κορίτσι, και πετάς έναν ΟΗΕ και με γαμας! Πως να σε ανταγωνιστώ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι μάλιστα, ΕΙΜΑΣΤΕ!!
ΥΓ: δεν ενδιαφέρεσαι να μαθεις γιατί δεν ενδιαφέρομαι ???
Σε φαση εξωστρεφειας διαπιστωνω, εκπληξηΑύριο εγκαινιάζουμε τα καινούρια εσώρουχα και κενά ξανά από Δευτέρα, φιλάκια.![]()
![]()
Εγώ θέλω 4 ώρες μπορώ??Κάποια στιγμή κοντά στις γιορτές θα κάνω ένα giveaway τις δύο ώρες 150€. Όποιος ενδιαφέρεται...![]()
Kai ζακετούλα έβαλαΖακετούλα έβαλες εσύ? Μη σκας για εμένα..
Δώσε περισσότερες πληροφορίεςΚάποια στιγμή κοντά στις γιορτές θα κάνω ένα giveaway τις δύο ώρες 150€. Όποιος ενδιαφέρεται...![]()
Μας ρωτάς αν μπορούμε να αντέξουμε δυο ώρες??? Τα εμφράγματα θερίζουν...Κάποια στιγμή κοντά στις γιορτές θα κάνω ένα giveaway τις δύο ώρες 150€. Όποιος ενδιαφέρεται...![]()
Άμα θέλεις κράτησέ τες, μην τις βγάλεις..χαλάω εγώ χατίρια?Δώσε περισσότερες πληροφορίες
Τι γλυκά σου αρέσουνε
Τι ποτό προτιμάς
Τι να φοράμε
Να βγάλουμε τις γόβες ή όχι
Και ότι άλλο θεωρείς χρήσιμο
Κράτα μας ενήμερους γιατί με την μια φορά το μήνα δεν σε χορταινει κάνεις , τέτοιο κορμί, τέτοιο μυαλό , αυτή η ΚΩΛΑΡΑ ΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ.Κάποια στιγμή κοντά στις γιορτές θα κάνω ένα giveaway τις δύο ώρες 150€. Όποιος ενδιαφέρεται...![]()
Αυτό βασικά είναι πολύ καλή ιδέα φιλτατε.Δώσε περισσότερες πληροφορίες
Τι γλυκά σου αρέσουνε
Τι ποτό προτιμάς
Τι να φοράμε
Να βγάλουμε τις γόβες ή όχι
Και ότι άλλο θεωρείς χρήσιμο
Πάρε ασπιρίνες και προφυλακτικάΜας ρωτάς αν μπορούμε να αντέξουμε δυο ώρες??? Τα εμφράγματα θερίζουν...
Κιλακια.Αύριο εγκαινιάζουμε τα καινούρια εσώρουχα και κενά ξανά από Δευτέρα, φιλάκια.![]()
![]()
Καθολου κιλακια.![]()
Περιορισμένη διαθεσιμότητα για Πέμπτη , φιλιά και καλό βράδυ σε όλους!
Δεν δήλωσα ποτέ μοντέλο αγαπητέ! Φταίνε οι σημερινοί γύροι.. Συγγνώμη που χάλασα την αισθητική σας..Κιλακια.
Αύριο εγκαινιάζουμε τα καινούρια εσώρουχα και κενά ξανά από Δευτέρα, φιλάκια.![]()
![]()
μου αρεσει που δινεις σημασια...........!!!!!!!!Δεν δήλωσα ποτέ μοντέλο αγαπητέ! Φταίνε οι σημερινοί γύροι.. Συγγνώμη που χάλασα την αισθητική σας..
Να τρως όλους σου τους γύρους και να μην αφήνεις ούτε μπουκιά.Δεν δήλωσα ποτέ μοντέλο αγαπητέ! Φταίνε οι σημερινοί γύροι.. Συγγνώμη που χάλασα την αισθητική σας..