matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.435
- Πόντοι
- 8.355
ΑκριβώςΤο incall δε διαφερει και πολυ απ το στουντιακο γαμησι
Οπότε άμα θέλεις λίγο διαφορετική φάση, πας hotel
ΑκριβώςΤο incall δε διαφερει και πολυ απ το στουντιακο γαμησι
και όμως ειναι πάλι στα coming soon
Εγώ όμως μιλάω για τον γκλαμουραΒρε βοσκε εδώ πολλές φορές δεν έχουν καθαρές πετσέτες για το μπάνιο, σιγά μην αλλάζουν τα σεντόνια... όχι για το γκλαμουρ γενικά μιλάω.
Σίγουρα είναι καλύτερα για αυτές το εξωτερικό ραντεβού πάρα να έχουν μισάωρο στο χώρο τουςΠροτιμούν τα χρήματα...
Επειδή πρέπει να αλλάζουν σεντόνια και γενικά είναι βαβούρα στον χώρο τους
προτιμούν outcall
Δυστυχώς ούτε στον γκλαμουρα αλλάζουν σεντόνια σε κάθε πελάτη, παρόλο που δέχεται σε αξιοπρεπή ξενοδοχεία, και φυσικά ούτε στα υπόλοιπα γραφεία που δέχονται σε μπουρδέλο ξενοδοχεία.Εγώ όμως μιλάω για τον γκλαμουρα
Καλα κουβεντα να γινεται ο Ωνασης κλεινει outcall στον σκορπιο οποτε στα παπαρια τουΔυστυχώς ούτε στον γκλαμουρα αλλάζουν σεντόνια σε κάθε πελάτη, παρόλο που δέχεται σε αξιοπρεπή ξενοδοχεία, και φυσικά ούτε στα υπόλοιπα γραφεία που δέχονται σε μπουρδέλο ξενοδοχεία.
Φιλικά![]()
Και άλλοι στον αστέρα για να είναι κοντά και το Ιθάκη...Καλα κουβεντα να γινεται ο Ωνασης κλεινει outcall στον σκορπιο οποτε στα παπαρια του![]()
Όχι έχει ξανάρθειΑυτή η Τίφανυ με τις βυζάρες καινούργια είναι;
Σε αυτό το τουρ δεν βλέπω σχόλιοτην Lucy την έχει πάρει κανείς ? φαίνεται αγριοκάτσικο
την Lucy την έχει πάρει κανείς ? φαίνεται αγριοκάτσικο
ΩραίοςΕγώ και πέρασα απίθανα!Ανάλογα είχα περάσει και την πρώτη φορά που την είχα συναντήσει, στην προηγούμενη - και πρώτη αν δεν κάνω λάθος - επίσκεψη της. Τότε είχε εμφανιστεί στον κατάλογο μαζί με τη φημολογούμενη φίλη της, τη Molly. Παρά τη ζόρικη εμφάνιση στο προφίλ της και τα τατουάζ ταπισερί, είναι πολύ κλειστή, μετρημένη και φτάνει στο ραντεβού συντηρητικά ντυμένη. Είναι όμως κούκλα, πολύ θερμή στο σεξ και ενώ δε ζορίζεται στις ψηλές στροφές, δείχνει να επιζητεί και να ανταποκρίνεται στην τρυφερότητα. Επανάληψη εκ μέρους μου επιβεβλημένη!
![]()
Εγώ και πέρασα απίθανα!Ανάλογα είχα περάσει και την πρώτη φορά που την είχα συναντήσει, στην προηγούμενη - και πρώτη αν δεν κάνω λάθος - επίσκεψη της. Τότε είχε εμφανιστεί στον κατάλογο μαζί με τη φημολογούμενη φίλη της, τη Molly. Παρά τη ζόρικη εμφάνιση στο προφίλ της και τα τατουάζ ταπισερί, είναι πολύ κλειστή, μετρημένη και φτάνει στο ραντεβού συντηρητικά ντυμένη. Είναι όμως κούκλα, πολύ θερμή στο σεξ και ενώ δε ζορίζεται στις ψηλές στροφές, δείχνει να επιζητεί και να ανταποκρίνεται στην τρυφερότητα. Επανάληψη εκ μέρους μου επιβεβλημένη!
![]()
Εδώ τι λέει; Αλλη μια επιστροφή, δεν την είχα προλάβει στο προηγούμενο της τουρ, αξιζει;
μόνο θετικά σχόλια έχω διαβάζει για την συγκεκριμένη ...Εδώ τι λέει; Αλλη μια επιστροφή, δεν την είχα προλάβει στο προηγούμενο της τουρ, αξιζει;