midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.362
- Πόντοι
- 3.656

Ο Τραμπισμός αλλάζει τις ΗΠΑ και τον κόσμο
Ο Σταύρος Λυγερός για την μεγάλη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

Νομιζω οτι το μελλον στην παραγωγη ενεργειας ειναι τα Small Modular Reactors
Προς το παρον μονο στην Ρωσσια και στην Κινα υπαρχουν λειτουργικες μοναδες, επενδυσεις γινονται σε Αμερικη και Ευρωπη
Μια χαρά είναι απλά ο ανεφοδιασμός είναι όντως το πρόβλημα του.Δεν το ήξερα
πρέπει να είναι και λίγο επικίνδυνο στον ανεφοδιασμό βέβαια![]()
ΤεσλαΓια να κοπούν χρειάζεσαι εναλλακτική ... την έχεις βρει ?
Πωλείται σάξο ντεμεκ βτς (1.4 - 75 άλογα ΚΑΠΟΤΕ) σε εξαιρετική κατάσταση (χρειάζεται μόνο κρεμαγιέρα. Πληροφορίες στο ινμποξ @athinaios44έχει καταντήσει αηδία....για να βρεις αμάξι που να μην είναι υβριδικό πλέον πρέπει να κάνεις την προσευχή σου![]()
Τυπε καοθρα δεν έχω άλλα επίσης στην Ελλάδα δεν είστε πολύ πλούσιοι, εξαιρούνται τα μέλη του μπου, το προτείνω σαν μια φτηνή αξιόπιστη λύση και βασικά απαντάω στις παραθέσειςΩ ρε καούρα με το ZOE ... δίνουν και καμιά Ζωή μαζί να πάω για τεστ ντράιβ άμα είναι![]()
Σεατ λεον ντίζελ, υπάρχει κάτι???Πωλείται σάξο ντεμεκ βτς (1.4 - 75 άλογα ΚΑΠΟΤΕ) σε εξαιρετική κατάσταση (χρειάζεται μόνο κρεμαγιέρα. Πληροφορίες στο ινμποξ @athinaios44
Τεσλα
Τα υβριδικά από Ιαπωνία Κορέα
και τα ηλεκτρικά της ρενω-Νισαν
Πολιτικό είναι το θέμα. Όχι επιστημονικό
Και στην τελική δεν υπάρχει κάνα θέμα να υπάρχει ηλεκτροκίνηση
Τα αποθέματα πετρελαίου είναι τεράστια ακόμα
Θα γίνει νέο τείχος ανάμεσα δύση Κίνα τα επόμενα χρόνια
Με Τραμπ δεν νομίζω να τραβήξει αυτό το πλάνοΔεν μιλάμε για τα αυτοκίνητα με τον Saul αλλά για τις πρώτες ύλες ... ποιος τα χέζει τα αμάξια
Από τη στιγμή που όλες οι χώρες ξεκίνησαν βήματα για μείωση υδρογονανθράκων θες δε θες θα υπάρξει τεράστια εξάρτηση από λίγους παραγωγούς πρώτων υλών και ας μην τελειώσει ποτέ το πετρέλαιο
Τυπε καοθρα δεν έχω άλλα επίσης στην Ελλάδα δεν είστε πολύ πλούσιοι, εξαιρούνται τα μέλη του μπου, το προτείνω σαν μια φτηνή αξιόπιστη λύση και βασικά απαντάω στις παραθέσεις
Δεν έχω την ρενω.. Ακόμα...
Αν ήσουν Καλιφόρνια θα είχες συλληφθεί ήδη για ρατσιστικό σχόλιο εναντίων των αδερφών ΡομαΤύπε εγώ μένω Άνω Λιόσια ... δε νομίζω το ZOE να μείνει πολλές μέρες με μπαταριές
Γάμησε το τώρα δε μετακομίζω για ένα αμάξι
Με Τραμπ δεν νομίζω να τραβήξει αυτό το πλάνο
Σε μια ανάλυση από, όχι παπαρες, αναλυτές άκουσα, ότι τέλος γενικά τα κονδύλια για πράσινα άλογα, επιστρέφει η λογική των αγωγων
Δεν είμαι ειδικός αλλά πιστεύω ότι αυτό θα γίνει στο άμεσο μέλλον
Ειμεθα όλοι προεδρικοί.Πάρε τον πουλο τώρα παρέα με την Κουλα
Ναυαγιο Ντιτζευ ντελιβερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γι αυτό θα κοπούν στον υπόλοιπο κόσμο...
Αν ήσουν Καλιφόρνια θα είχες συλληφθεί ήδη για ρατσιστικό σχόλιο εναντίων των αδερφών Ρομα
Αν ήταν και τρανστζεντερ οι ρομα της περιοχής σου δύσκολα θα γλυτώνες την καρέκλα....
Αυτό δεν το αποχωρίζεται ο Λάκης, που χρήμα για άλλο χρεπι.Σεατ λεον ντίζελ, υπάρχει κάτι???
Η κίνα έχει κατουρήσει τους πάντες γενικά...Οι μπαταρίες ? είναι πράσινες -5%
Η Κίνα μέχρι στιγμής που είναι η νούμερο 1 παγκοσμίως σε υλικά και παραγωγή solar έχει κατουρήσει όλη την υφήλιο ... και ακόμα είναι η αρχή
Δεν μιλάμε για τα αυτοκίνητα με τον Saul αλλά για τις πρώτες ύλες ... ποιος τα χέζει τα αμάξια
Από τη στιγμή που όλες οι χώρες ξεκίνησαν βήματα για μείωση υδρογονανθράκων θες δε θες θα υπάρξει τεράστια εξάρτηση από λίγους παραγωγούς πρώτων υλών και ας μην τελειώσει ποτέ το πετρέλαιο
Δεν υπάρχει άλλο? Έστω γενοσημοΑυτό δεν το αποχωρίζεται ο Λάκης, που χρήμα για άλλο χρεπι.