ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.161
- Πόντοι
- 37.562
Για αυτό το έβαλα...αυτά βέβαια θα ήταν πιό χρήσιμα αν τα έλεγε πριν τις εκλογές![]()
Μέχρι την ανοικοδόμηση θα περάσουν χρόνια
Με αυτή την λογική κονομήσε η Αμερική από το Ιράκ??? Η την Λιβύη???
Ναι μεν αλλά όχι τίποτα που να δικαιολογεί τα προγενέστερα συμβάντα
Και τους πράσινους ανεμόμυλους μπας και μείνει κανα βουνό παρθενοΤο μονο που περιμενω απο τον πορτοκαλί ημιτρελο, ειναι να κοψει λιγο τη φόρα στο woke κινημα και τους βαρεμενους LGBTIQCAPGNGFNBA.
Ναι δεν είναι το ίδιο αλλάΑνέφερα πουθενά στο ποστ μου Ιράκ ή Λιβύη ? Μην συγχέεις ανόμοια πράγματα, δεν είναι το ίδιο με την Ουκρανία.
Οι βάσεις της ανοικοδόμησης έχουν ήδη μπει, ποιοι και πως θα χρηματοδοτήσουν και ποιες βασικές εταιρείες θα εμπλακούν αρχικά.
Ναι τυπεTι εγινε ειχαμε λευκο καπνο τελικα?Ηταν ενας ωραιος αγωνας?![]()
Οι 10 οικογενειες εκτός από τα κανάλια έχουν και τάνκερ, βολεύονταν με το ουκρανικο λόγο ακριβών μεταφορικώνΔε μιλάω για αυτό σύμφωνα με αυτά που λέει ο τυπάς θα μποικοτάρει την ευρωπαική παραγωγή για να δώσει πάτημα στην εγχώρια για αυτούς παραγωγή.
Το οποίο σημαίνει ότι οι βιομηχανίες (και όχι μόνο αυτοκινήτου) θα αυξήσουν τις τιμές τους και στην ευρώπη γιατί θα χάσουν ρέβενιου και θα αναγκαστούν να αυξήσουν τα περιθώρια.
Αν αυτά που λέει τα πραγματοποιήσει είναι καλά για τους αμερικάνους αλλά όχι για εμάς. Αν βέβαια πραγματικά σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και την Γάζα χαλάλι του...
αλλά μαλάκας είναι? λόγω αυτών των πολέμων θησαυρίζει η αμερική.....
δεν ξέρω βέβαια γιατί χαίρεται ο μέσος αγράμματος Έλληνας αντι-γοόυκ-αφυπνησμένος-απόγονος του Ελληνικού dna
εμάς εδώ οι 10 οικογένειες θα συνεχίσουν να μας κυβερνούν..
Αληθεύει αυτό που έλεγε για σένα Παύλο ο Μπράντο?Ανέφερα πουθενά στο ποστ μου Ιράκ ή Λιβύη ? Μην συγχέεις ανόμοια πράγματα, δεν είναι το ίδιο με την Ουκρανία.
Οι βάσεις της ανοικοδόμησης έχουν ήδη μπει, ποιοι και πως θα χρηματοδοτήσουν και ποιες βασικές εταιρείες θα εμπλακούν αρχικά.
Για αυτό το έβαλα...
Αρχίσανε τα κομανετσέϊκα....
![]()
Κρίμα
Ανέφερα πουθενά στο ποστ μου Ιράκ ή Λιβύη ? Μην συγχέεις ανόμοια πράγματα, δεν είναι το ίδιο με την Ουκρανία.
Τύπε μου είναι 80 χρονών και έτρεχε σαν τον Βέγγο πάνω κάτω όλη την Αμερική εδώ και 2 χρόνια ,του έχουν φορτώσει καμία 10αρια δικές για τα πιο απίθανα πράγματα ,έχουν αποπειραθεί 2 φορές να τον σκοτώσουν και όλα αυτά για να κάνει ότι του πούνε;Θα ακολουθησει οτι του πουνε..
Ο Τραμπ έχει υπάρξει πρόεδρος (δεν ξέρω αν το θυμάσαι) και ήταν από τους πιο φιλικούς προέδρους για τα ελληνικά συμφέροντα.Εσενα θα τσουξει τυπε οταν θα ερθει και θα κωλογλυφεται με τον Σουλτανο απέναντι.
Θέλουν λαούς φτωχοποιημενους έρμαια των επιδοματων, και κυρίως εξάλειψη της μεσαίας ταξηςΒασικά την Ευρώπη τη συμφέρει να συνθηκολογήσει η Ουκρανία.Θα ρεύσει μετά άφθονο το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο,θα πέσουν οι τιμές και θα αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα.
Δεν καταλαβαίνω πώς έχουν κολλήσει οι Ευρωπαίοι αφού έτσι κι αλλιώς μόνο ζημιά έχουν από τον πόλεμο.
Γιατί λέει ο Τραμπ οτι ο πόλεμος είναι των Ευρωπαίων.
Ναι δεν είναι το ίδιο αλλά
Ποιο κομμάτι θα ανοικοδομηθει??
Ποιος θα συμμετέχει στην ανοικοδόμηση
Με ποια έσοδα θα πληρώσει η Ουκρανία όταν το πιο πλούσιο μέρος ντονμπας έχει περάσει στην ρωσσια?
Δεν νομίζω ότι τα θυμάσαι σωστά αλλά δεν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας.Τιποτα απο ολα αυτα, οι εκλογες εγιναν ενα χρονο μετα
Ενώ ο παππούς του έκανε τη μούρη κρέας του σουλτανουΕσενα θα τσουξει τυπε οταν θα ερθει και θα κωλογλυφεται με τον Σουλτανο απέναντι.
Αληθεύει αυτό που έλεγε για σένα Παύλο ο Μπράντο?
Για ψήσιμο ψαριού εκατέρωθεν....
![]()
Για πες μας μορτη με ποιον ημασταν εμεις,να μαθουμε γιατι υπαρχουν αμφιβολιεςΝαι δεν είναι το ίδιο αλλά
Ποιο κομμάτι θα ανοικοδομηθει??
Ποιος θα συμμετέχει στην ανοικοδόμηση
Με ποια έσοδα θα πληρώσει η Ουκρανία όταν το πιο πλούσιο μέρος ντονμπας έχει περάσει στην ρωσσια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι τυπε
Ευτυχως ΠΉΡΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ