Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.882
- Πόντοι
- 8.346
Αν ειναι σωστή step-mom ( δε ξέρω κ γω ) πρέπει να τν έχει αφήσει να τα ρίξει μέσα κανονικάΛες να είχε ονειρώξεις με τη μάνα του;![]()
Αν ειναι σωστή step-mom ( δε ξέρω κ γω ) πρέπει να τν έχει αφήσει να τα ρίξει μέσα κανονικάΛες να είχε ονειρώξεις με τη μάνα του;![]()
Βγηκατε απο τα ρουχα σαςΤον ήπιαμε ...
Τύπε έχεις κάποια έρευνα βάσει της οποίας ο μέσος αντι γουκ Έλληνας ή από όπου στο διαολο θες να είναι, είναι ταυτόχρονα και αγράμματος?Δε μιλάω για αυτό σύμφωνα με αυτά που λέει ο τυπάς θα μποικοτάρει την ευρωπαική παραγωγή για να δώσει πάτημα στην εγχώρια για αυτούς παραγωγή.
Το οποίο σημαίνει ότι οι βιομηχανίες (και όχι μόνο αυτοκινήτου) θα αυξήσουν τις τιμές τους και στην ευρώπη γιατί θα χάσουν ρέβενιου και θα αναγκαστούν να αυξήσουν τα περιθώρια.
Αν αυτά που λέει τα πραγματοποιήσει είναι καλά για τους αμερικάνους αλλά όχι για εμάς. Αν βέβαια πραγματικά σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και την Γάζα χαλάλι του...
αλλά μαλάκας είναι? λόγω αυτών των πολέμων θησαυρίζει η αμερική.....
δεν ξέρω βέβαια γιατί χαίρεται ο μέσος αγράμματος Έλληνας αντι-γοόυκ-αφυπνησμένος-απόγονος του Ελληνικού dna
εμάς εδώ οι 10 οικογένειες θα συνεχίσουν να μας κυβερνούν..
Ρε φιλε αυτές τις μλκιες που λες τις πιστεύεις? Μετά αυτοκίνηταΔε μιλάω για αυτό σύμφωνα με αυτά που λέει ο τυπάς θα μποικοτάρει την ευρωπαική παραγωγή για να δώσει πάτημα στην εγχώρια για αυτούς παραγωγή.
Το οποίο σημαίνει ότι οι βιομηχανίες (και όχι μόνο αυτοκινήτου) θα αυξήσουν τις τιμές τους και στην ευρώπη γιατί θα χάσουν ρέβενιου και θα αναγκαστούν να αυξήσουν τα περιθώρια.
Αν αυτά που λέει τα πραγματοποιήσει είναι καλά για τους αμερικάνους αλλά όχι για εμάς. Αν βέβαια πραγματικά σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και την Γάζα χαλάλι του...
δεν ξέρω βέβαια γιατί χαίρεται ο μέσος αγράμματος Έλληνας αντι-γοόυκ-αφυπνησμένος-απόγονος του Ελληνικού dna
Ποιες δουλειές;;;Γαμιόλες πρωί πρωί
Καλά δουλειές δεν έχετε ?
Ο τύπος @Χύσε μέσα είναι Τραμπικός ?χλωμό . Να μας πει πού την έριξε .
Την ψήφο![]()
Ναι ήταν μαϊμού, πέρασε ξυστα από το αυτί του,Εκανε δουλεια η αποπειρα δολοφονιας.![]()
Ο Μητσοτάκης είναι ρεπαμπλικαν εξαπανεκαθεν,ξέχασες τα ντολμαδάκια που τάιζε η κυρά Μαρίκα τον Μπους senior στο στομαεσυ ρε μουνι με Κο Μητσοτακη εισαι αντιθετος
Τι εγινε ;; την γυρισες την φρυγανιά ;
ΓΑΜΟ ΜΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ
Δεν ηταν μαιμου..εκανε δουλεια ομως, αλλιως δυσκολα να εβγαινε.Ναι ήταν μαϊμού, πέρασε ξυστα από το αυτί του,
ήταν καθαρα στημένα κάνει μπαμ
Όποιος έχει αρκετά φράγκα και φιλοδοξίες κατεβαίνει στην πολιτική μήπως και γίνει η 11η οικογένεια που θα κυβερνάει τους άλλους.Ρε φιλε αυτές τις μλκιες που λες τις πιστεύεις? Μετά αυτοκίνητα
Δηλ η ντατσια που ανέβασε 80% τα μοντέλα της την τελευταία 7ετια σε τιμές ενώ 3πλασιασε τις τιμές της, τι σου λέει?
Μηοως ότι δεν έχουν σχέση οι τιμές με την παραγωγή αλλά με την ηληθιοτητα των καταναλωτών??
Ο μέσος Έλληνας χαίρεται γιατί θα μπορεί να πει ότι είναι άντρας και θέλει μια γυναίκα με μουνι να κάνει δύο παιδιά πουβθανψωμολυσανε βέβαια όλοι μαζί, αλλά θα μπορεί να το πει, δεν θα πρπεει να πάρει βάση νόμου διεμφυλικη τρανς η άτομο lgtb και να ζητήσει επίδομα για παρένθετη μητέρα από Ινδία, αλλά με τον Ότο το ένα να είναι αφροασιατης
Επίσης 10 οικογένειες σε κυβερνάνε γιατί μαλάκες σαν εσένα έχει πολλούς
Μην μπερδεύεσαι...Ο Μητσοτάκης είναι ρεπαμπλικαν εξαπανεκαθεν,ξέχασες τα ντολμαδάκια που τάιζε η κυρά Μαρίκα τον Μπους senior στο στομα
Ειρωνικά το λέω ρε μάστοραΔεν ηταν μαιμου..εκανε δουλεια ομως, αλλιως δυσκολα να εβγαινε.
Εχω κεράσει όποιον 3χω βρει μπροστά μου σήμεραΠοιες δουλειές;;;
Η νίκη Τραμπ θα είναι σαν αργία για κάθε Έλληνα που πιστεύει σε Πατρίδα -Θρησκεια-Οικογενεια και σε Αμερικανό που πιστεύει σε God-Guns-Trump.
Στονκαπιτωλιο καλώς έγιναν τα επεισόδιαΠαρακολουθούσα την προεκλογική περίοδο καιρό. Έχω εκπλαγεί με το πως κατάφερε ο ημίτρελος να ανκάμψει, μην ξεχνάτε ότι έχει καταδικαστεί για τα γεγονότα στο Καπιτώλιο και στο τσακ να του απαγορέψουν να κατέβει υποψήφιος. Πολύ σκληρός καριόλης για να πεθάνει. Ρισπέκτ, θα τον θεωρήσω πρότυπο ανθρώπου που δεν τα παρατάει
Πως θησαυριζει η Αμερική ΑΥΤΉ τη στιγμή από τον πόλεμο στην ΟυκρανίαΔε μιλάω για αυτό σύμφωνα με αυτά που λέει ο τυπάς θα μποικοτάρει την ευρωπαική παραγωγή για να δώσει πάτημα στην εγχώρια για αυτούς παραγωγή.
Δεν κανεις λεφτα αν τα παρατας με την πρωτη δυσκολία και ουτε με το σταυρο στο χερι, σιγουρα θα υπάρχουν και αλλα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Trump που θα βγουν προς το τελος της θητείας του και αμέσως μετα.Παρακολουθούσα την προεκλογική περίοδο καιρό. Έχω εκπλαγεί με το πως κατάφερε ο ημίτρελος να ανκάμψει, μην ξεχνάτε ότι έχει καταδικαστεί για τα γεγονότα στο Καπιτώλιο και στο τσακ να του απαγορέψουν να κατέβει υποψήφιος. Πολύ σκληρός καριόλης για να πεθάνει. Ρισπέκτ, θα τον θεωρήσω πρότυπο ανθρώπου που δεν τα παρατάει
Πως θησαυριζει η Αμερική ΑΥΤΉ τη στιγμή από τον πόλεμο στην Ουκρανία
Γιατι ΌΛΟΙ πλην των λόμπυ θέλουν να κόψουν τα δις που πάνε προς την Ουκρανία
Εξήγησε μας και αυτή την ηληθια σκέψη σου