123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.708
- Πόντοι
- 3.446
Ρε κορίτσι μου μήπως αν ανέβαζες τίποτε hot να ηρεμούσες τα πνεύματα; Γιατί στην περίπτωση αυτή μόνο αυτό θα σώσει την κατάσταση. Τη καλημέρα μου 

Συντομα ...Ρε κορίτσι μου μήπως αν ανέβαζες τίποτε hot να ηρεμούσες τα πνεύματα; Γιατί στην περίπτωση αυτή μόνο αυτό θα σώσει την κατάσταση. Τη καλημέρα μου![]()
...καλως σας βρηκα! Μν ενοχλειστε, θα κατσω σε μια γωνιτσα για να βλεπωΜαυρε γατε ....πολυ καλησπερα καλως ηρθες!!!![]()
...καλως σας βρηκα! Μν ενοχλειστε, θα κατσω σε μια γωνιτσα για να βλεπω![]()
Αν και δεν είμαι του ελληνολαϊκου ρεπερτορίου, νομίζω κολλάει.Παει. .....
ξερει η lady...Τι τα θες τα ρολόγια;
Πάω πάσο τότε. Αντικειμενικά όμως με τέτοια γκομενάρα πρέπει να σπάμε τα ρολόγια και τις ώρες και να κάνουμε το δυνατότερο δυνατό να βρισκόμαστε μαζί της...ξερει η lady...
το θεμα ειναι να το κανουμε και να μην το λεμε μονο!!!!!!!!!χαχαχαχχααΠάω πάσο τότε. Αντικειμενικά όμως με τέτοια γκομενάρα πρέπει να σπάμε τα ρολόγια και τις ώρες και να κάνουμε το δυνατότερο δυνατό να βρισκόμαστε μαζί της...
φιλε μαντολατε σε βλεπω πετας εδω μεσατο θεμα ειναι να το κανουμε και να μην το λεμε μονο!!!!!!!!!χαχαχαχχαα
που ειναι ο φιλος σου????χαχαχαχαχαφιλε μαντολατε σε βλεπω πετας εδω μεσα
Υγ. με το μαδομουνι τι θα γινει
![]()
δεν εχω φιλους λειτουργω αυτονοματο
που ειναι ο φιλος σου????χαχαχαχαχα
ελα λεγε......να με πει και προμοτορα της lady Alexias θελω.....χαχαχαχαχδεν εχω φιλους λειτουργω αυτονομααπλος γυρναω γυρω γυρω μπας και βαλω καμια φωτια καιιι γινει κουγκι
![]()
μεζες ειναι τα κοριτσια ρε μαν???Έλα ρε μύστη τι έγινε, όλα καλά?
Τσιμπησες κανένα μεζέ πρόσφατα?
Κωλαρα με τα ολα τηςκαλησπερα!![]()
![]()