Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 17.183
- Πόντοι
- 3.846
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΓΙΟΤ.
Στην προηγούμενη σελίδα απευθυνόμενος στον κ. Διαχειριστή έγινε άσκοπη παράθεση. Δεν απάντησα αλλά εισέπραξε κάρτα διότι τηρώ τους λόγους μου.
Συνεπώς για να μην αυξηθεί η λίστα δεν θα με ρωτήσετε την παραμικρή σαχλαμάρα.
Οι κ. Διαχειριστές προφανώς εξαιρούνται όπως και η Λαίδη.
Ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για την ανάγνωση του σχολίου.
Εκεί γεννήθηκε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης - κυνηγούσαν τη μητέρα του οι κωλότουρκοι....
Και θα σου πω το άλλο για να μαθαίνεις: ο Γέρος του Μωριά γνώρισε μια μικρούλα όταν τον φυλάκισαν στο Παλαμήδι. Με την απελευθέρωση την παντρεύτηκε κι έκανε έναν γιο στα 66 που μετά έγινε διοικητής στη Σχολή Ευελπίδων.
Επομένως επειδή κι ο Πολιανή του Παπαφλέσσα όπως κι η Νέδουσα του Νικηταρά είναι κοντά μου έχω μέσα DNA 1821, με ό,τι σημαίνει αυτό.
Στην προηγούμενη σελίδα απευθυνόμενος στον κ. Διαχειριστή έγινε άσκοπη παράθεση. Δεν απάντησα αλλά εισέπραξε κάρτα διότι τηρώ τους λόγους μου.
Συνεπώς για να μην αυξηθεί η λίστα δεν θα με ρωτήσετε την παραμικρή σαχλαμάρα.
Οι κ. Διαχειριστές προφανώς εξαιρούνται όπως και η Λαίδη.
Ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για την ανάγνωση του σχολίου.
Το Ραμοβούνι της Μεσσηνίας ξέρεις που πέφτει;Γεννημα θρεμμα.![]()
Εκεί γεννήθηκε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης - κυνηγούσαν τη μητέρα του οι κωλότουρκοι....
Και θα σου πω το άλλο για να μαθαίνεις: ο Γέρος του Μωριά γνώρισε μια μικρούλα όταν τον φυλάκισαν στο Παλαμήδι. Με την απελευθέρωση την παντρεύτηκε κι έκανε έναν γιο στα 66 που μετά έγινε διοικητής στη Σχολή Ευελπίδων.
Επομένως επειδή κι ο Πολιανή του Παπαφλέσσα όπως κι η Νέδουσα του Νικηταρά είναι κοντά μου έχω μέσα DNA 1821, με ό,τι σημαίνει αυτό.