M40
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Like
- 18.906
- Πόντοι
- 2.256
Μη το δενεις και κομπο για γιατρινες και νοσηλευτριες...Γιατροί/ίνες ακάποτα ποτέ!
Μη το δενεις και κομπο για γιατρινες και νοσηλευτριες...Γιατροί/ίνες ακάποτα ποτέ!
Ισχύει. Τις βλέπω καθημερινά πως μιλάνε και τι λένε. ΤΡΕΛΑΜη το δενεις και κομπο για γιατρινες και νοσηλευτριες...
Δεν ειμαι απόλυτος, αλλά επειδή είχα κάτι γιατρίνες, έκφυλα όντα αλλά τα πάντα με καπότα.Μη το δενεις και κομπο για γιατρινες και νοσηλευτριες...
Δεν ειμαι απόλυτος, αλλά επειδή είχα κάτι γιατρίνες, έκφυλα όντα αλλά τα πάντα με καπότα.
Για ξεπάτωμα είναι40+ παντρεμένη γιατρίνα σε διάλειμμα από τη καθημερινή ρουτίνα
Πω πω αδερφέ τι κωλαρα είναι αυτή; Και ρωγάρα βλέπω...τον σκίζεις τον κωλο η δεν σου τον δίνει;Από αρχές καλοκαιριού
![]()
Όπλο
Πανέμορφο
Αυτή μάλιστα!!!! Υπέροχη φίλε μου!!!
Καλή είναι δεν λέω αλλά πρέπει να της πεις όταν ξαπλώνει μπρούμυτα για το σολαριουμ να κρατάει τον κωλο ανοιχτό. Γιατί τα μεγάλα κωλομερια κρυβουν την χαράδρα. Δεν θα έχει πρόβλημα φαντάζομαι, μπορεί να της αρέσει κιόλας.Και οι τεράστιες κωλαρες έχουν δικαιώματα.
Στο σολαριουμ.. Ακόμα και εάν δεν πιάνει την κωλοχαραδρα σε βάθος .....
Και στο πισωκολλητο.. Ακόμα και εάν είναι γρήγορο και στα όρθια...
Παλιές ιστορίες...
Για πολύ σάλιο ,,πουτσα και σπέρμα ειναι η καύλα σου καλέ μου φιλέ GRmilfGR..
Εάν την ξαναδώ θα της το πω.Καλή είναι δεν λέω αλλά πρέπει να της πεις όταν ξαπλώνει μπρούμυτα για το σολαριουμ να κρατάει τον κωλο ανοιχτό. Γιατί τα μεγάλα κωλομερια κρυβουν την χαράδρα. Δεν θα έχει πρόβλημα φαντάζομαι, μπορεί να της αρέσει κιόλας.
Την Γαμημενη Πουτανα.....Εάν την ξαναδώ θα της το πω.
Πάντως είναι τύπος που θα ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες.
Για παράδειγμα το έχει κάνει : κατόπιν παρότρυνσης φορούσε όλη μέρα σφήνα στην κωλαρα της (από το πρωί στην δουλειά της) πριν μου έρθει για γαμησακι. Και εννοείται ότι την καυλωνε τρελά να κυκλοφορεί 8 ώρες δίπλα στους συναδέλφους της ετοιμάζοντας την σουφρα.
Εάν την ξαναδώ θα της το πω.
Πάντως είναι τύπος που θα ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες.
Για παράδειγμα το έχει κάνει : κατόπιν παρότρυνσης φορούσε όλη μέρα σφήνα στην κωλαρα της (από το πρωί στην δουλειά της) πριν μου έρθει για γαμησακι. Και εννοείται ότι την καυλωνε τρελά να κυκλοφορεί 8 ώρες δίπλα στους συναδέλφους της ετοιμάζοντας την σουφρα.
Ναι.Καθιστική δουλεια γραφείου;