123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.708
- Πόντοι
- 3.446
Μην αγχώνεσαι όλα καλά. Εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης. Χαβαλέ κάνουμεΔεν σε είπαμε και καμπούρη.
![]()
Μην αγχώνεσαι όλα καλά. Εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης. Χαβαλέ κάνουμεΔεν σε είπαμε και καμπούρη.
![]()
Εγώ δεν αγχώνομαι τυπε την ωμή αλήθεια σου λέω.Μην αγχώνεσαι τύπε έχω τρομερή αυτοσυγκράτηση. Πάνε οι εποχές που έτρωγα ώρες στα προποτζίδικα. Πάντως είναι μία εύκολη λύση γιατί εδώ που μένω δεν υπάρχει κοντά κανένα
Κατάλαβα πως το είπες τύπε. Απλά κι εγώ σου απάντησα με τη σειρά μου ότι έχω ένα όριοΕγώ δεν αγχώνομαι τυπε την ωμή αλήθεια σου λέω.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ 2ΠΛΟ.καλησπερα πριν λιγο επαιξα σε πρακτορειο του ΟΠΑΠ 5000 ευρω Μονο αποδεκτο το παιχνιδι Γιουνγκ Μποις-Ιντερ 2πλο το δελτιο το εστειλα φωτο στον Ντουνταρα για επιβεβαιωση οτι το εχω παιξει. καλη επιτυχια σε ολους για σημερα![]()
Άρης δύσκολα, είναι καλύτεροι ομάδα αυτοί αλλα με την έδρα πρεπει να τους λυγίσει.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ 2ΠΛΟ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η προταση μου για σημερα μπασκετικη
Παρτιζαν - ασσο
Αρηs - ασσο
Χαποελ Ιερουσαλημ - ασσο
αδερφε ευχαριστω παρα πολυ αλλα κανω πλακα για χαβαλε μπας και τσιμπισει κανειςΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ 2ΠΛΟ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η προταση μου για σημερα μπασκετικη
Παρτιζαν - ασσο
Αρηs - ασσο
Χαποελ Ιερουσαλημ - ασσο
Δεν έχω ελιές φέτος, λοιπόν τη Μίντλεσμπρο βλέπω για Άσσο (χωρίς ανάλυση κυρ Παντελήδων).ΥΓ ντουνταρα δωσε με 90 ευρω την ημερα να ερθω να μαζεψω ελιες
ΚαργαΛίβερπουλ 2
πολυ ανωτερη ομαδα η Χαποελ, το ξερω οτι ειναι σε ουδετερο, πιστευω ο Αρηs κουτσα στραβα να νικησειΆρης δύσκολα, είναι καλύτεροι ομάδα αυτοί αλλα με την έδρα πρεπει να τους λυγίσει.
Η Χάποελ σε ουδέτερο υπόψιν,θα το παλέψουν οι Ρουμάνοι.
Έχει ρίξει το μπατζετ αρκετά φέτος η Χάποελ.πολυ ανωτερη ομαδα η Χαποελ, το ξερω οτι ειναι σε ουδετερο, πιστευω ο Αρηs κουτσα στραβα να νικησει
Μάζευε και ας είναι ρόγες....Mε 60Ε κέρδος στον ΟΠΑΠ δεν πας σε call girls, αφού τα διαδικτυακά κЄρδη θα δαπανηθούν αλλού![]()