Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 279
- Πόντοι
- 21
όρε πως γλεντάτε τον Κωστάκη. Τι παρτούζα είναι αυτή;;;;
Αγαπητή Μάγκι καλησπέρα επειδή ίσως δεν γνωρίζεις άσε με να σου συστήσω τον Kωστακη. Μόνο που θα πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο.σου ειπα τα γραπτα μενουν ...οσο για το κουμπι εσυ το εχεις να σου θυμίσω ..δεν θα κανω εγω τις δουλειες σου μεσιε
Σιγά εσυ ρεΤυπισα πες μας ποτε θα πας στο τσοταδικο να στείλουμε τον ψυχίατρο να σε δέσει.
Και τώρα δινε του από εδώ. Αρχηγοί στο τσοντάδικο είμαστε εμείς και όχι εσυ με τα κωλαρα και τα μαστίγια... Εμείς θα σου πουμε ποτε θα τα χυσουμε όλα όχι εσυ.
Δινε του.
Ψυχιατρο χρειαζεσαι εσυ και οσοι υποστηριζετε τον μ@λακα τον κωστακη. Αρχηγοι του κωλου εισαστεΤυπισα πες μας ποτε θα πας στο τσοταδικο να στείλουμε τον ψυχίατρο να σε δέσει.
Και τώρα δινε του από εδώ. Αρχηγοί στο τσοντάδικο είμαστε εμείς και όχι εσυ με τα κωλαρα και τα μαστίγια... Εμείς θα σου πουμε ποτε θα τα χυσουμε όλα όχι εσυ.
Δινε του.
Ψυχιατρο χρειαζεσαι εσυ και οσοι υποστηριζετε τον μ@λακα τον κωστακη. Αρχηγοι του κωλου εισαστε
Και μονο που υποστηριζεις το ελλεινο υποκειμενο τον κωστακη δειχνει και του λογου σου τι εισαι.Είμαστε Αρχηγοί όσο η Μάγκι επιχειρεί να κάνει τραμπούκες στους αγνούς μπουρδελιάρηδες - κωλομπαράδες - μασαζάκηδες όπως εμείς.
Οταν υπάρχει ηρεμία αναθέτουμε το αρχηγιλίκι σε όλους τους μύστες του τσοντάδικου.
Δεν θα μας πεί η Μάγκι και η κάθε ελεηνίδα πώς θα κάνουμε τη πλάκα μας εδω μέσα. Απο εκεί ξεκίνησε.
Το σάιτ ανήκει στους μύστες του \m/
Και μονο που υποστηριζεις το ελλεινο υποκειμενο τον κωστακη δειχνει και του λογου σου τι εισαι.
Τα υπόλοιπα σαπια που τσαμπουνας περι πλακας και δηθεν ηρεμιας δεν πειθεις. Και επειδη διαβασα και τις προηγουμενες
σελιδες το μ@λακισμενο την τραμπουκισε και οχι αυτη. Αρα δεν ξεκινησε απο αυτην.
Εαν με την Μαγκι εχεις καποιο απωθημενο λυσε το μαζι της.
Μπαχαλακηδες
Είμαστε Αρχηγοί όσο η Μάγκι επιχειρεί να κάνει τραμπούκες στους αγνούς μπουρδελιάρηδες - κωλομπαράδες - μασαζάκηδες όπως εμείς.
Οταν υπάρχει ηρεμία αναθέτουμε το αρχηγιλίκι σε όλους τους μύστες του τσοντάδικου.
Δεν θα μας πεί η Μάγκι και η κάθε ελεηνίδα πώς θα κάνουμε τη πλάκα μας εδω μέσα. Απο εκεί ξεκίνησε.
Το σάιτ ανήκει στους μύστες του \m/
αρχηγιλικι?Τύπε απο οτι φαίνεται είσαι και εσύ συγκρουσιακός τύπος όπως το είδωλο σου η Μάγκι.
Αν δεν ήσουν δεν θα χωνόσουν στη φασαρία. Η Μάγκι μας τραμπούκισε. Ειδικα εμένα πρώτη.
Αλλα επειδή δεν παίρνεις απο λόγια και με το καλό κάτσε
και περίμενε σε μια καμπίνα να έρθει να σε κλάσει απαξιωτικά ο Κωστάκης να τελειώνουμε και με σένα.
Οσο για το Μπαχαλάκιας διαβασα και τα ποστ που έκανες και έλεγες οτι ο μύστης @kostakis27 έψαχνε να τον γλεντήσουν τραβέλια
απο πουθενα δεν προκύπτει αυτο και στο ειχε εξηγήσει και το 2019
αλλα δεν καταλαβαινεις τι σου γίνεται έρχεσαι 5 χρονια μετά και αναμασάς τις ιδιες μαλακιες.
Κατσε αναρωτησου ΕΣΥ τι μέρος του λογου εισαι και άσε τους υπόλοιπους.
η εξυπνάδα σου λεει εισαι σε λαθος νημα ..το πες κωλομπαραδικαΠάντα κάνω και φοράω και αποσμητικό για αυτο μου γλείφουνε τα αρχιδια στα κωλομπαράδικα.![]()
για δες κατι για εκλογες λενε μηπως ψηφιζουν για αυτο...παιζει να κανετε απιστευτο γαμησι μεταξυ σας τελικα αν ποτε παιξει μια τετοια πιθανοτητα...
δε ψηφιζω εδω,εχω τα χαρτια μου στο χωριο!για δες κατι για εκλογες λενε μηπως ψηφιζουν για αυτο...
και που λες απο εκει που θα με κανανε δουλα και κατι αλλα κουδουνιστά δεν τα πολυ έπιασα ξαφνικα τραμπουκιζω τον κωστακη και ηρθαν τα ποιο ετσι για γιουβετσι...![]()