Tekilass
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 736
Οσα λέγονται με τα λόγια..
Δεν τα βάζει ο νους..
Έργο
Θα κάνω το μπαλκόνιΘα βγαίνω γυμνή στο μπαλκόνι να απολαμβάνω το κρύο..
Οσα λέγονται με τα λόγια..
Δεν τα βάζει ο νους..
Έργο
Θα κάνω το μπαλκόνιΘα βγαίνω γυμνή στο μπαλκόνι να απολαμβάνω το κρύο..
Δωράκι για καληνύχτα..να κανεις οτι σε γεμιζει.......αντε να ακουσουμε παλι αυτη την μαγικη προταση που βγηκε απο το στοματακι σου.....ακομα μεσα στα αυτια μου την εχω !!!!!!
Θάνατος!!Δωράκι για καληνύχτα..
Πιο υπέροχο δεν πάει..!Έκλεισα την πόρτα του Οκτωβρίου δηλαδή.
Σ' ευχαριστώ για το υπέροχο ραντεβού μας!
Ότι λεφτά βγάλουμε από τις ελιές θα μας τα φας όλα!!!Καλό βράδυ σε όλους, ξανά μαζί από Νοέμβριο.
![]()
Ποια πρόταση?να κανεις οτι σε γεμιζει.......αντε να ακουσουμε παλι αυτη την μαγικη προταση που βγηκε απο το στοματακι σου.....ακομα μεσα στα αυτια μου την εχω !!!!!!
Δωράκι για καληνύχτα..
υπεροχο δωρακι !Δωράκι για καληνύχτα..
παει....Πιο υπέροχο δεν πάει..!
ο,τι γινεται στα ραντεβου ...μενει στα ραντεβου.......Ποια πρόταση?
Κατι σαν το las vegasπαει....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο,τι γινεται στα ραντεβου ...μενει στα ραντεβου.......
δεν εχω παει στο vegas....Κατι σαν το las vegas![]()
Γιατι εχω παει εγω;το σλογκαν λεει οτι συμβαίνει στο βεγας μενει ατο βεγκας!δεν εχω παει στο vegas....
δεν τα ξερω αυτα τα ξενα....εγω ειμαι απο χωριο......Γιατι εχω παει εγω;το σλογκαν λεει οτι συμβαίνει στο βεγας μενει ατο βεγκας!
Deux points!!!Καλό βράδυ σε όλους, ξανά μαζί από Νοέμβριο.
![]()
Nα προσεχεις εχει υγρασια και ομιχλη.....το πρωι.....Θα βγαίνω γυμνή στο μπαλκόνι να απολαμβάνω το κρύο..
μα που πάει? Στη λίμνη της Καστοριάς ή των Ιωαννίνων????Nα προσεχεις εχει υγρασια και ομιχλη.....το πρωι.....
London.......as a queen she isμα που πάει? Στη λίμνη της Καστοριάς ή των Ιωαννίνων????![]()
που τα ξέρεις όλα εσύ ρε Δάσκαλε?!London.......as a queen she is
Είσαι ελεύθερο πουλί γιατί σε πόθησαν πολλοίΕίμαι ελεύθερο πουλί εγώ, όπου με πάει ο άνεμος..![]()
Παραφωνία η KEM. Θα ταίριαζε μια Coach ή The bridgeΚαλό βράδυ σε όλους, ξανά μαζί από Νοέμβριο.
![]()
Να τις φάω μπορώ τουλάχιστον? Καλημέρα..Ότι λεφτά βγάλουμε από τις ελιές θα μας τα φας όλα!!!
Madison Top Handle..Παραφωνία η KEM. Θα ταίριαζε μια Coach ή The bridge