Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 133
- Like
- 24.256
- Πόντοι
- 29.667
Καλημέρα στον ατελείωτο και παντοτινό νου έρωτα!!!Καλημέρα έρωτα μου!
Καλημέρα στον ατελείωτο και παντοτινό νου έρωτα!!!Καλημέρα έρωτα μου!
Άμα η γυναίκα είναι κλασσάτη...Καλημέρα στ αγόρια
![]()
Σ ευχαριστώ πολύ μάτια μου..Άμα η γυναίκα είναι κλασσάτη...
Υπέροχη στιλάτη γυναικάρα!Καλημέρα στ αγόρια
![]()
Όπως σου εχω ξανά πει εισαι μια υπέροχη γυναίκα με ένα τρομερό σώμα, με ένα ευφυέστατο μυαλό αλλά το κυριότερο ένας αληθινός άνθρωπος..Την πιο γλυκιά μου καλημέρα κουμπαρούλα μου και μια υπέροχη μέρα να εχεις σήμερα ..Καλημέρα στ αγόρια
![]()
Καλημέρα θεά του έρωταΚαλημέρα στ αγόρια
![]()
Μας έχεις τρελάνειΚαλημέρα στ αγόρια
![]()
Ευχαριστώ πολύ!!Υπέροχη στιλάτη γυναικάρα!
Να σαι καλά μάτια μου ,αμοιβαία όλα!Όπως σου εχω ξανά πει εισαι μια υπέροχη γυναίκα με ένα τρομερό σώμα, με ένα ευφυέστατο μυαλό αλλά το κυριότερο ένας αληθινός άνθρωπος..Την πιο γλυκιά μου καλημέρα κουμπαρούλα μου και μια υπέροχη μέρα να εχεις σήμερα ..![]()
Καλησπέρα αγοράκι μου!Καλημέρα θεά του έρωτα![]()
Χαρά μου όμορφε..Μας έχεις τρελάνει
Σ ευχαριστώ πολύ,ακριβώς έτσι,έπεσες 100% μεσα!Ουδεμία ανάγκη εχω πλεον,εξου και δεν αύξησα δώρο μου..για τ αγορια μου μπαίνω εδώ να τα λέμε,δεν θα ήταν ωραίο να εξαφανιστώ , αυτά τα παιδιά με στήριξαν στις αρχές και με στηρίζουν ακόμη..αχαριστία θα ήταν..Θα πω κάτι που έχω ξαναγράψει.
Η jo συντηρεί το νήμα της ζωντανό , απαντά σε όλα τα post με ευγένεια , χωρίς προκλυτικότητα, και αποτελεί μια γυναίκα μπουκιά και συγχώριο που λένε....
Και όλα αυτά χωρίς να έχει ανάγκη πελατείας ή συντήρησης της υφιστάμενης
Αυτή είναι η Jo.. Μια γυναικάρα που θα σου πάρει τσιμπουκι και θα την πάρεις παρτουζα μα πάνω απ όλα μια γυναίκα με αέρα starΚαλημέρα στ αγόρια
![]()
Αυτη ειμαι, γεννημένη σταρ!Αυτή είναι η Jo.. Μια γυναικάρα που θα σου πάρει τσιμπουκι και θα την πάρεις παρτουζα μα πάνω απ όλα μια γυναίκα με αέρα star
Σε σενα ταιριαζει:η Κυρια και ο μουτσος!Αυτη ειμαι, γεννημένη σταρ!
Το επόμενο challenge γαμησακι public σε καμία παραλία ή αμάξι!Καλησπέρα στ αγορια μου τα όμορφα!Αχ,απολαμβάνω χαλάρωση σήμερα.. για να επανέλθω δυναμικά απ αύριο!
Λοιπόν σας έχω κάτι από χθες ,ένα δείγμα "πιπα στ ασανσερ" που το είχαμε ως πρόκληση..τελικά δεν κολλαω πουθενά,τι παρτουζες ,τι τσιμπουκια στ ασανσέρ..σκέτη τσόντα η Τζο!
Ευχαριστώ τον πελάτη & φίλο @Petros dixos telos για την συμμετοχή του(καυλιαρη μου εσυ!!)
![]()
Βάλε χρώμα στην ζωή μας θεία τζο!Ένα όμορφο &καυλιαρικο weekend να έχουμε!
![]()
Καλησπέρα αγάπη,σ ευχαριστώ πολύ, ανταποδίδω!Καλημερα καρδιά μου ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο να εχεις όπως ακριβώς θα το ήθελες εσύ...![]()
Αχ, να και τ αλλο καυλιάρικο ανιψακι μου..Βάλε χρώμα στην ζωή μας θεία τζο!
Κλασσικά οπίσθια εκρηκτικής μιλφΒάλε χρώμα στην ζωή μας θεία τζο!
Άφωνος! Το σταυροπόδι του έρωτα!Καλημέρα στ αγόρια
![]()