Για την βυζαρου που λετε στο liberty ,πρεπει να ειναι μια Αλβανεζα ,την εχω δει 06:30 το πρωι καθως παω για δουλεια.Αλλα την κοβω για ξεπετα,αν και εχει τρελες βυζαρες ....Φιλε για πες για την Μιλκα την βουλγαρα,που κανει πιατσα συνηθως?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)
Οσον αφορα γι αυτο π λες για την κασσανδρα επιβεβαιωνω...πρωτη φορα π πηγα για να περασω μαζι της (δεν την ειχα ξαναδει)προχτες το βραδυ 12:00 η ωρα ηταν μονη της εξω απο ορφεα απορροφημενη στο κιν...παρκαρα το αμαξι πιο κατω περασα με τα ποδια απο μπροστα της κ μου λεει ΠΑΜΕ;;;την ρωταω αν ειναι η κασσανδρα..μου λεει ναι με υφος ομως..την ρωταω τη παιρνει μου λεει 20 κ 5 το ξενοδοχειο της λεω οκ...λοιπον ξανα το κεφαλι στο κιν ανεβαινοντας τα σκαλια(αφου λεω θα σκονταψει)..τλπ μπαινουμε στο 101 χωρις κουβεντα κ χαζεμενη στο κιν...το αφηνει παει πλενει χερια(για ντουζ ουτε λογος)κ βγαινει...εκανα την μαλακια κ της εδωσα τα λεφτα πριν παω να κατουρησω κ να πλυθω κι εγω..μπαινω κατουραω κ πλενω τα χερια μ κ μολις βγαινω σταυροποδι παλι με το κιν..ξενερωσα δεν ξεντυθηκα καν κ της λεω αστο γάματο φευγω...ξενερωσα απιστευτα..ανοιξα την πορτα κ εφυγα χωρις να πει κ τπτ..κ ημουν αρκετα ευγενικος οσο της μιλησα απο την αρχη..μαυρο στη μαυρη κ αθλια εμπειρια απορω με τις τοσο καλες εντυπωσεις π σας εχει αφησει..τωρα να ετυχε σε εμενα;;να ηταν κουρασμενη,νευριασμενη??τι να πω....αυτα...Σκουρόχρωμα ήταν τα μαλλιά της. Τώρα επειδή ήταν βράδυ άντε αν ήταν κοκκινομαλλα αλλά σκουροχρωμη ή σκούρα καστανά. Όπως κ να έχει ξεχωρίζει απο ολες γιατί έχει βυζάρες!!!! Κ δν δείχνουν να είναι κρεμασμένα!!! Κ είναι πάντα στο Liberty. Αν ξέρει κανείς αν αξίζει ας γράψει.
Όσο για την Λούση, για μένα πολύ τίμια! Για την ηλικία της ωραίο σώμα κ κωλος ωραίος που δν φαίνεται με αυτά που φοράει! Πρέπει να είναι 70 σίγουρα αλλά όταν έβγαλε τα ρούχα είδα μια κωλαρα 40αρας.
Την Κασσάνδρα την έχω κόψει παντως γιατί έχει γίνει παράξενη κ σε απλά πράγματα που της ζήτησα έχει πει όχι.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.478
- Πόντοι
- 6.246
Σωκρατους γωνια με Σατωβριανδου στα γωνιακα σκαλια που καθονται σχεδον ολες,πανω στη σωκρατους κυκλοφορει.Ρωτα την βυζαρου για λεπτομερειες αν την ξαναδεις.Για την βυζαρου που λετε στο liberty ,πρεπει να ειναι μια Αλβανεζα ,την εχω δει 06:30 το πρωι καθως παω για δουλεια.Αλλα την κοβω για ξεπετα,αν και εχει τρελες βυζαρες ....Φιλε για πες για την Μιλκα την βουλγαρα,που κανει πιατσα συνηθως?
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.478
- Πόντοι
- 6.246
Στον αγωνα ειναι αποδοτικη,αλλες φορες λιωνει στο τηλ αλλες μιλαει κτλ,επρεπε να παρεις τα λεφτα,πηρα πισω 5 ευρω σε κακη περιπτωση,δεν τους αξιζει την ειδα μετα εξω τι εκανε.Να τα παιρνεις πισω αφου δεν κανατε περισσοτερα.Αν τη ξαναδεις πες της στα ισα τι σε ξενερωσε κ δε θες να τη ξαναπαρεις και καλα.Που να δεις τις Βουλγαρες οταν τσακωνονται στα τηλεφωνα,μας εχουν αορατους,ανυποφορες σου πεφτει πριν ρωτησεις τις τιμες.Κ μονο που ειμαι διπλα κ αδιαφορουν ενω ξερουν οτι τις περιμενω για να χασω λεφτα τις μαυριζω.Κ Κασσανδρα αν δεν εχει κεφια απ εξω δεν ανεβαινω αλλα μεσα αποδιδει δεν απογοητευει ακομα κ αν εξω ειναι κρυα,αυτο αναφερουμε οι περισσοτεροι.Δοκιμασε Αννα Μαρια αν σε παιρνει οικονομικα.Οσον αφορα γι αυτο π λες για την κασσανδρα επιβεβαιωνω...πρωτη φορα π πηγα για να περασω μαζι της (δεν την ειχα ξαναδει)προχτες το βραδυ 12:00 η ωρα ηταν μονη της εξω απο ορφεα απορροφημενη στο κιν...παρκαρα το αμαξι πιο κατω περασα με τα ποδια απο μπροστα της κ μου λεει ΠΑΜΕ;;;την ρωταω αν ειναι η κασσανδρα..μου λεει ναι με υφος ομως..την ρωταω τη παιρνει μου λεει 20 κ 5 το ξενοδοχειο της λεω οκ...λοιπον ξανα το κεφαλι στο κιν ανεβαινοντας τα σκαλια(αφου λεω θα σκονταψει)..τλπ μπαινουμε στο 101 χωρις κουβεντα κ χαζεμενη στο κιν...το αφηνει παει πλενει χερια(για ντουζ ουτε λογος)κ βγαινει...εκανα την μαλακια κ της εδωσα τα λεφτα πριν παω να κατουρησω κ να πλυθω κι εγω..μπαινω κατουραω κ πλενω τα χερια μ κ μολις βγαινω σταυροποδι παλι με το κιν..ξενερωσα δεν ξεντυθηκα καν κ της λεω αστο γάματο φευγω...ξενερωσα απιστευτα..ανοιξα την πορτα κ εφυγα χωρις να πει κ τπτ..κ ημουν αρκετα ευγενικος οσο της μιλησα απο την αρχη..μαυρο στη μαυρη κ αθλια εμπειρια απορω με τις τοσο καλες εντυπωσεις π σας εχει αφησει..τωρα να ετυχε σε εμενα;;να ηταν κουρασμενη,νευριασμενη??τι να πω....αυτα...
Δεν ζητησα λεφτα πισω γιατι δεν ξερω πως μπορω να μπλεξω ειναι επικυνδυνες κ ηθελα το κεφαλι μ ησυχο...οχι δεν εχω σκοπο να την ξαναδω ουτε καν η μεγαλυτερη ξενερα π εχω φαει...η αννα μαρια ειναι κ αυτη εξω απο ορφεα;;για δωσε καμμια πληροφορια για την συγκεκριμενη οικονομικως δεν εχω θεμα..Στον αγωνα ειναι αποδοτικη,αλλες φορες λιωνει στο τηλ αλλες μιλαει κτλ,επρεπε να παρεις τα λεφτα,πηρα πισω 5 ευρω σε κακη περιπτωση,δεν τους αξιζει την ειδα μετα εξω τι εκανε.Να τα παιρνεις πισω αφου δεν κανατε περισσοτερα.Αν τη ξαναδεις πες της στα ισα τι σε ξενερωσε κ δε θες να τη ξαναπαρεις και καλα.Που να δεις τις Βουλγαρες οταν τσακωνονται στα τηλεφωνα,μας εχουν αορατους,ανυποφορες σου πεφτει πριν ρωτησεις τις τιμες.Κ μονο που ειμαι διπλα κ αδιαφορουν ενω ξερουν οτι τις περιμενω για να χασω λεφτα τις μαυριζω.Κ Κασσανδρα αν δεν εχει κεφια απ εξω δεν ανεβαινω αλλα μεσα αποδιδει δεν απογοητευει ακομα κ αν εξω ειναι κρυα,αυτο αναφερουμε οι περισσοτεροι.Δοκιμασε Αννα Μαρια αν σε παιρνει οικονομικα.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.478
- Πόντοι
- 6.246
Ειναι η μονη Βουλγαρα που δειχνει να φερεται καλα,εχει τατου ωμο κ τατου στερνο το 777 σκουροδερμη καλλιγραμη,αν φοραει ζακετες κτλ δε θα δεις τατου.Περπαταει μεταξυ ορφεα κ καματερου στην χαλκοκολδυλη δηλαδη.Νεαρης ηλικιας.Αδυνατη.Υπαρχει κ νταβας αρκετες φορες,μη φοβασαι δε θα καταλαβεις ποιος ειναι εκτις αν σου μιλησσι,φιλικος δεν ενοχλει ρωτα στην ψυχρα αν σου λεει για την Αννα Μαρια.Αν δεν ειναι εκει ρωτα τααλλα κοριτσια,οι βουλγαρες την ξερουν εννοειται.Αυτη συνηθως ξεχωριστα κινειται δεν πολυαραζει με τις αλλες,ειναι χαρακτηριστικο αυτο αν την προσεξεις.Δεν ζητησα λεφτα πισω γιατι δεν ξερω πως μπορω να μπλεξω ειναι επικυνδυνες κ ηθελα το κεφαλι μ ησυχο...οχι δεν εχω σκοπο να την ξαναδω ουτε καν η μεγαλυτερη ξενερα π εχω φαει...η αννα μαρια ειναι κ αυτη εξω απο ορφεα;;για δωσε καμμια πληροφορια για την συγκεκριμενη οικονομικως δεν εχω θεμα..
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
Ανα μαρια εγγυηση!Ειναι η μονη Βουλγαρα που δειχνει να φερεται καλα,εχει τατου ωμο κ τατου στερνο το 777 σκουροδερμη καλλιγραμη,αν φοραει ζακετες κτλ δε θα δεις τατου.Περπαταει μεταξυ ορφεα κ καματερου στην χαλκοκολδυλη δηλαδη.Νεαρης ηλικιας.Αδυνατη.Υπαρχει κ νταβας αρκετες φορες,μη φοβασαι δε θα καταλαβεις ποιος ειναι εκτις αν σου μιλησσι,φιλικος δεν ενοχλει ρωτα στην ψυχρα αν σου λεει για την Αννα Μαρια.Αν δεν ειναι εκει ρωτα τααλλα κοριτσια,οι βουλγαρες την ξερουν εννοειται.Αυτη συνηθως ξεχωριστα κινειται δεν πολυαραζει με τις αλλες,ειναι χαρακτηριστικο αυτο αν την προσεξεις.
Σε ευχαριΕιναι η μονη Βουλγαρα που δειχνει να φερεται καλα,εχει τατου ωμο κ τατου στερνο το 777 σκουροδερμη καλλιγραμη,αν φοραει ζακετες κτλ δε θα δεις τατου.Περπαταει μεταξυ ορφεα κ καματερου στην χαλκοκολδυλη δηλαδη.Νεαρης ηλικιας.Αδυνατη.Υπαρχει κ νταβας αρκετες φορες,μη φοβασαι δε θα καταλαβεις ποιος ειναι εκτις αν σου μιλησσι,φιλικος δεν ενοχλει ρωτα στην ψυχρα αν σου λεει για την Αννα Μαρια.Αν δεν ειναι εκει ρωτα τααλλα κοριτσια,οι βουλγαρες την ξερουν εννοειται.Αυτη συνηθως ξεχωριστα κινειται δεν πολυαραζει με τις αλλες,ειναι χαρακτηριστικο αυτο αν την προσεξεις.
Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες..αν την πετυχω θα περασω μαζι της..ποσα ζηταει;;Ειναι η μονη Βουλγαρα που δειχνει να φερεται καλα,εχει τατου ωμο κ τατου στερνο το 777 σκουροδερμη καλλιγραμη,αν φοραει ζακετες κτλ δε θα δεις τατου.Περπαταει μεταξυ ορφεα κ καματερου στην χαλκοκολδυλη δηλαδη.Νεαρης ηλικιας.Αδυνατη.Υπαρχει κ νταβας αρκετες φορες,μη φοβασαι δε θα καταλαβεις ποιος ειναι εκτις αν σου μιλησσι,φιλικος δεν ενοχλει ρωτα στην ψυχρα αν σου λεει για την Αννα Μαρια.Αν δεν ειναι εκει ρωτα τααλλα κοριτσια,οι βουλγαρες την ξερουν εννοειται.Αυτη συνηθως ξεχωριστα κινειται δεν πολυαραζει με τις αλλες,ειναι χαρακτηριστικο αυτο αν την προσεξεις.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.478
- Πόντοι
- 6.246
Προς εκπληξη μας!Ανα μαρια εγγυηση!
Johnny_Poker
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2024
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Δεν είμαι δύσκολος ούτε ζητάω τρέλα πράγματα.Φιλε τι παραξενιες εχει και τι ειναι αυτα που ζητας και δεν τα κανει ??
Της ζήτησα να μην βγάλει το σουτιέν γτ μου άρεσε να το βλέπω κ το απέρριψε. Την τρίτη φορά βαριοταν πολύ.
Από τις 3 φορές μόνο την πρώτη ήταν οκ. Τις άλλες 2 άλλος άνθρωπος κ λέω τέλος η Κασσάνδρα.
Johnny_Poker
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2024
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Ευχομαι να μην σου ξανά συμβεί αλλά κάνε την κίνηση άλλη φορά να ζητήσεις χρήματα.Οσον αφορα γι αυτο π λες για την κασσανδρα επιβεβαιωνω...πρωτη φορα π πηγα για να περασω μαζι της (δεν την ειχα ξαναδει)προχτες το βραδυ 12:00 η ωρα ηταν μονη της εξω απο ορφεα απορροφημενη στο κιν...παρκαρα το αμαξι πιο κατω περασα με τα ποδια απο μπροστα της κ μου λεει ΠΑΜΕ;;;την ρωταω αν ειναι η κασσανδρα..μου λεει ναι με υφος ομως..την ρωταω τη παιρνει μου λεει 20 κ 5 το ξενοδοχειο της λεω οκ...λοιπον ξανα το κεφαλι στο κιν ανεβαινοντας τα σκαλια(αφου λεω θα σκονταψει)..τλπ μπαινουμε στο 101 χωρις κουβεντα κ χαζεμενη στο κιν...το αφηνει παει πλενει χερια(για ντουζ ουτε λογος)κ βγαινει...εκανα την μαλακια κ της εδωσα τα λεφτα πριν παω να κατουρησω κ να πλυθω κι εγω..μπαινω κατουραω κ πλενω τα χερια μ κ μολις βγαινω σταυροποδι παλι με το κιν..ξενερωσα δεν ξεντυθηκα καν κ της λεω αστο γάματο φευγω...ξενερωσα απιστευτα..ανοιξα την πορτα κ εφυγα χωρις να πει κ τπτ..κ ημουν αρκετα ευγενικος οσο της μιλησα απο την αρχη..μαυρο στη μαυρη κ αθλια εμπειρια απορω με τις τοσο καλες εντυπωσεις π σας εχει αφησει..τωρα να ετυχε σε εμενα;;να ηταν κουρασμενη,νευριασμενη??τι να πω....αυτα...
Μάλλον την έχει δει κάποια η Κασσάνδρα αλλά οκ δν έχω πρόβλημα, απλα δν είναι στις επιλογές πλέον.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.478
- Πόντοι
- 6.246
Παρακαλω,30+5,παζαρεψε μην ντραπεις.Σε ευχαρι
Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες..αν την πετυχω θα περασω μαζι της..ποσα ζηταει;;
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
Δεν ξερω για καμια ωρα ποσα θα θελειΠρος εκπληξη μας!
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.478
- Πόντοι
- 6.246
Μου τα χε πει δε θυμαμαι γτ αρχικα ολες για 1 ωρα τις ρωτουσα μεχρι που ειδα οτι ειναι ρισκο.Δεν ηταν φθηνες,αλλες 60 αλλες 80 αλλες 100 αλλες 120.Η Αννα Μαρια 100 μου φαινεται ελεγε.Το 80αρι μινιμουμ αν οχι 100,τωρα βεβαια περασε καιρος κ επειδη δειχνει να κινειται ανεξαρτητα απ τις αλλες εισαι 50/50 για παζαρεμα.Δεν ξερω για καμια ωρα ποσα θα θελει
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
100 της τα δινα. Το ρισκο τι εννοεις?Μου τα χε πει δε θυμαμαι γτ αρχικα ολες για 1 ωρα τις ρωτουσα μεχρι που ειδα οτι ειναι ρισκο.Δεν ηταν φθηνες,αλλες 60 αλλες 80 αλλες 100 αλλες 120.Η Αννα Μαρια 100 μου φαινεται ελεγε.Το 80αρι μινιμουμ αν οχι 100,τωρα βεβαια περασε καιρος κ επειδη δειχνει να κινειται ανεξαρτητα απ τις αλλες εισαι 50/50 για παζαρεμα.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.478
- Πόντοι
- 6.246
Βουλγαρες απατεωνισες διαχρονικα και μαζικα.Μονο 2 δε μου την εχουν φερει.100 της τα δινα. Το ρισκο τι εννοεις?
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
Ποιες?Βουλγαρες απατεωνισες διαχρονικα και μαζικα.Μονο 2 δε μου την εχουν φερει.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.478
- Πόντοι
- 6.246
Βερονικα-Μιλκα (και Ομπενα ολα καλα αλλα αποκρουστικη τιμη 50 για 25 λεπτα)Ποιες?
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.478
- Πόντοι
- 6.246
@ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ ξερεις?Έχει πάρει κανείς μια σκουροχρωμη με όνομα ειρήνη 30 μου είπε απλό πρόγραμμα πάνω στην σωκρατους γωνία με το φανάρι στο φαρμακείο?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων καλό σαββατοκύριακο να έχετε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 812K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 495