Πρώτη εμπειρία και για εμένα , πετσέτα δεν φάγαμε αλλα την δουλειά την έκανα μόνος μου. Θα πω καλή σαν πρώτη εντύπωση.Και γιατί δεν το λες από την αρχή και το λες τώρα; Μόνο ότι περνάς καλά και δίνεις τσιμπουκια στις φοιτήτριες έλεγες. Τώρα που πήγα και την έφαγα το λες; Αν δεν έκανα κασκαντεριλικι θα έλεγες τίποτα;
Τέλος πάντων οποίος καταλαβαίνει καταλαβαίνει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
εκεί συνάδερφε γινόταν λαικο προσκύνημα με της φοιτήτριες τώρα μάλλον βαρέθηκε ο Σταύρος η δεν βρίσκει κορίτσιαΠρώτη εμπειρία και για εμένα , πετσέτα δεν φάγαμε αλλα την δουλειά την έκανα μόνος μου. Θα πω καλή σαν πρώτη εντύπωση.
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 446
Έγινε αδερφέ. Μόνος τον παίζω και στη δουλεια. Πάλι καλή εντύπωση έχω γιατί τελειώνει και το 8 ώρο.Πρώτη εμπειρία και για εμένα , πετσέτα δεν φάγαμε αλλα την δουλειά την έκανα μόνος μου. Θα πω καλή σαν πρώτη εντύπωση.
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17.060
- Πόντοι
- 3.506
Χθεσινη καταδρομη στο Κρυσταλ με Ιριδα...Απο θεμα μασαζ και υπηρεσιων παιρνει 8/10 η κοπελα ,ειναι καλη στο μασαζ...και πολυ καυλα στην εκτωνωση!
ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ η υγειηνη της κοπελας...καποια στιμγη ετσι πως γυρισε στο 2ο μερος , μου ηρθε μια ΑΠΟΛΥΤΗ κωλιλα και μουνιλα ...Τοσο εντονη παιδες που μου ηρθε αναγουλα και σταματησα την συνεδρια!
Πρωτη φορα εφυγα απο μαγαζι χωρις εκτωνωση! Λιγο προσοχη ρε κοριτσια...Να πλενεστε!
ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ η υγειηνη της κοπελας...καποια στιμγη ετσι πως γυρισε στο 2ο μερος , μου ηρθε μια ΑΠΟΛΥΤΗ κωλιλα και μουνιλα ...Τοσο εντονη παιδες που μου ηρθε αναγουλα και σταματησα την συνεδρια!
Πρωτη φορα εφυγα απο μαγαζι χωρις εκτωνωση! Λιγο προσοχη ρε κοριτσια...Να πλενεστε!
Δεν ειναι θεμα πλυσιματος...Χθεσινη καταδρομη στο Κρυσταλ με Ιριδα...Απο θεμα μασαζ και υπηρεσιων παιρνει 8/10 η κοπελα ,ειναι καλη στο μασαζ...και πολυ καυλα στην εκτωνωση!
Τελευταία τροποποίηση:
Παλια ολα ειχαν φοιτητριες..και δεν εννοω πριν 2 3 χρονια..10ετια και πανω γι αυτους που ξερουν..τωρα οι φοιτητριες (οι "εξυπνες" τουλαχειστον) τα μαζευουν μονες τους...τωρα ή συνταξιουχες θα βρεις ή μελαμψες που δεν ειναι ομως λατινοαμερικανεςεκεί συνάδερφε γινόταν λαικο προσκύνημα με της φοιτήτριες τώρα μάλλον βαρέθηκε ο Σταύρος η δεν βρίσκει κορίτσια

Γενικα μιλαω..
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.882
- Πόντοι
- 3.506
Και δεν την έπαιζες στο σπίτι να γλιτώσεις και τα έξοδα;Πρώτη εμπειρία και για εμένα , πετσέτα δεν φάγαμε αλλα την δουλειά την έκανα μόνος μου. Θα πω καλή σαν πρώτη εντύπωση.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.882
- Πόντοι
- 3.506
Ρε παπατζή φάσκεις και αντιφάσκεις . Λες η εκτόνωση ήταν καύλα και μετά λες οτι διέκοψες την συνεδρία. Γίνε λίγο σαφής.Χθεσινη καταδρομη στο Κρυσταλ με Ιριδα...Απο θεμα μασαζ και υπηρεσιων παιρνει 8/10 η κοπελα ,ειναι καλη στο μασαζ...και πολυ καυλα στην εκτωνωση!
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 852
- Πόντοι
- 81
δεν θα γράψω πολλά μιας και είναι γνωστές σε όλους.
επίσκεψη Κρυσταλ με Κλειώ.... μασάζ για κλάματα, 2ο μέρος για περισσότερα κλάματα... όταν ανοίξει κι εκείνο το στόμα....
επίσκεψη σε elegance, Νταρια, απίστευτο μασάζ, φοβερή πίπα δεν θα τα κλάψεις ποτέ τα λεφτά σου
το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν ούτε πολλές ούτε νέες επιλογές στο χωριό μας.
έτσι ή βαριέσαι να περνάς με τις ίδιες (για εμένα δλδ αξίζει μόνο Νεφέλη - Ντάρια) ή κάνεις καταδρομική με καμία που δεν έχεις περάσει (Κλειώ) και κλαις
επίσκεψη Κρυσταλ με Κλειώ.... μασάζ για κλάματα, 2ο μέρος για περισσότερα κλάματα... όταν ανοίξει κι εκείνο το στόμα....
επίσκεψη σε elegance, Νταρια, απίστευτο μασάζ, φοβερή πίπα δεν θα τα κλάψεις ποτέ τα λεφτά σου
το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν ούτε πολλές ούτε νέες επιλογές στο χωριό μας.
έτσι ή βαριέσαι να περνάς με τις ίδιες (για εμένα δλδ αξίζει μόνο Νεφέλη - Ντάρια) ή κάνεις καταδρομική με καμία που δεν έχεις περάσει (Κλειώ) και κλαις
Μίλησες τη γλώσσα της αλήθειαςδεν θα γράψω πολλά μιας και είναι γνωστές σε όλους.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.775
- Πόντοι
- 3.846
Οπότε είτε ΣΜΝ είτε είτε οργανικό πρόβλημα που δεν ευθύνεται η ίδια;Δεν ειναι θεμα πλυσιματος...
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 22.527
- Πόντοι
- 8.296
Το έχουν γράψει και άλλοι για την συγκεκριμένη, γιατροί δεν είμαστε αλλά ίσως να έχει βακτηριακή κολπίτιδα, ή κάποιο άλλο σμν, όσον αφορά το θέμα των οσμών.Χθεσινη καταδρομη στο Κρυσταλ με Ιριδα...Απο θεμα μασαζ και υπηρεσιων παιρνει 8/10 η κοπελα ,ειναι καλη στο μασαζ...και πολυ καυλα στην εκτωνωση!
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 556
- Πόντοι
- 81
Απλύτιδα θα έλεγαΟ κόλπος, οκ. Ο λοκώς; Και εκεί κολπιτιδα; Μήπως κολίτιδα; Τι να πω...
SlavicAddict
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2024
- Like
- 204
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα σε όλους, παλιός χρήστης/αναγνώστης...
Ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα η ψηλή με τα τατουαζ στο κρύσταλ? Είχε κάποιο όχι πολύ συνηθισμένο όνομα..
Ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα η ψηλή με τα τατουαζ στο κρύσταλ? Είχε κάποιο όχι πολύ συνηθισμένο όνομα..
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
εκεί να είσαι προσεκτικός όταν θα πας γιατί πέσαν αφραγκιές από τα πιράνχας που έχει και θα σε ορμίσουν σαν καινούργιος πελάτης. αν έχεις λεφτά έχει από όλα το μενού έκτος σεχΑυτό το Ανίτα σπα στην Σταυρούπολη που μου βγάζει με διαφήμιση προσφέρει και φραπέ εκτός από μασάζ;
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 446
Ευτέρπη;Καλησπέρα σε όλους, παλιός χρήστης/αναγνώστης...
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17.060
- Πόντοι
- 3.506
Εθεαθη γνωστη Ινφλουνσερ σε λαδομαγαζο της πολης! τρεξτε να προλαβετε!