AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 15.155
- Πόντοι
- 4.546
Κ με μένα ήταν απίστευτη απ' τα καλύτερα ραντεβού που έχω κάνει κ φουλ διάθεση κ ενέργεια κ δίνει πόνο
Sorry, αλλά για ποια λέτε?
Κ με μένα ήταν απίστευτη απ' τα καλύτερα ραντεβού που έχω κάνει κ φουλ διάθεση κ ενέργεια κ δίνει πόνο
Καλά είχε συμμετοχή, δε λέω...Σώπα τέτοια αλλαγή..εγώ που την πήρα ήταν φωτιά κ φουλ στα υγρά κ φοβερό γαμησι κάναμε με ένταση κ φιλάει παθιασμένα
Είχε διάθεση και προθυμία, δεν ήταν αυτό που λέμε φόλα. Μου θύμισε όμως εναν άνθρωπο μαστουρωμενο, σαν να ήταν αλλού, χωρίς να την κατηγορώ για κάτι τέτοιο, δε μπορώ να ξέρω. Μπορεί να είναι έτσι γενικά.Κ με μένα ήταν απίστευτη απ' τα καλύτερα ραντεβού που έχω κάνει κ φουλ διάθεση κ ενέργεια κ δίνει πόνο
ΑναστασίαRuSorry, αλλά για ποια λέτε?
ΑναστασίαRu
Ωωωω σόρρυ
Είναι 20 η Αναστασία? Για την Λίλα/Αμυγδαλιά ο λόγος.
όλο δουλεύει στην απογευματινή της δουλειά αυτή δεν τη βρίσκεις εύκολαΜια ερώτηση τι γνώμη έχετε για την juicekleio?
Λακόμπα εννοείς, αλλά όχι εγώ.Κακό μπα
Μέχρι τα 5 πόστ περνάς έγκριση δηλ. κάποια ώρα να ελεγχθεί το πόστ.Γιατί δεν με αφήνει να δημοσιεύω εδώ και γενικά κάποιος να με βοηθήσει
Ναι λακομπαΛακόμπα εννοείς, αλλά όχι εγώ.
Την έχει συναντήσει κανείς πρόσφατα;Υπηρεσίες μου ::
1 ώρα φουλ ολοκληρωμενο πρόγραμμα 100 ευρώ.
Σεξ σε όλες τις στάσεις, πρωκτικο, ελεύθερο στοματικό, deepthroat ( λαρύγγι ),τελείωμα όπου θέλεις!!!
2η εκτόνωση + 20 ευρώ
690 9119933
693 659 5156
Σας περιμενω!!!
ΑλήθειαΕγώ ημουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το μωρό όμως δεν είναι για ναυαγια
Καμμιά κοπέλα δεν της αξίζουν ναυάγια ούτως ή άλλως, αυτό δεν λέει κάτι.Εγώ ημουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το μωρό όμως δεν είναι για ναυαγια
Καλησπέρα παιδιά μπορεί να μου στείλει κάποιος το τηλέφωνο της τζινας22 σε μήνυμα παρακαλ;