Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.254
- Πόντοι
- 42.528
ΚΑΥΛΩΣΑ
ΚΑΥΛΩΣΑ
ολες οι φωτο παντως ειναι παλιες,τωρα να δουμε πως εχει γινει μη φαμε καμια ψυχρολουσια!
Η πίπα της στον κύριο Ίαν είχε γράψει ιστορία
τα καταπινει ξερουμε???
να μας πεις εντυπωσεις,αν ιδρωνει ακομα τη φανελα κ αν κρατιεται ακομα!Έκλεισα δίωρο με full![]()
Όταν την πάρω θα Φροντίσω να έχω σαμπάνια μαζί μουτα καταπινει ξερουμε???
300 την ώρα και δε δίνει πίσω πόρτα
Είναι διπλή η χρέωση έτσιΌταν την πάρω θα Φροντίσω να έχω σαμπάνια μαζί μου
αυτο πληρωνεις οτι κ καλα ειχε ενα ονομα που χεστηκε η φατμε στο γενη τζαμι αλλα τεσπα,απο υπηρεσιες κατι μου λεει θα ναι κομοδινο πλεονΕίδα φωτογραφίες στο Instagram και είναι τα χάλια της τα μαύρα αλλά από ρην άλλη είναι η Τζούλια
Είδα φωτογραφίες στο Instagram και είναι τα χάλια της τα μαύρα αλλά από ρην άλλη είναι η Τζούλια
αυτο πληρωνεις οτι κ καλα ειχε ενα ονομα που χεστηκε η φατμε στο γενη τζαμι αλλα τεσπα,απο υπηρεσιες κατι μου λεει θα ναι κομοδινο πλεον
την ειχα πετυχει πριν απο χρονια καπου τυχαια κ ηταν ηδη τοτε χαλι μαυρο,ημουν περιεργος αν εστρωσε παλι η τα ιδια..χάλι μαύρο...μόνο λύπη προκαλεί πλέον η εμφάνιση της!!![]()
από τις φωτό που αναρτά η ίδια...δεν φαίνεται κάτι τέτοιο!την ειχα πετυχει πριν απο χρονια καπου τυχαια κ ηταν ηδη τοτε χαλι μαυρο,ημουν περιεργος αν εστρωσε παλι η τα ιδια..
Να συμπληρώσω το -με .ΚΑΥΛΩΣΑ
την ειχα πετυχει στα ντουζενια της!πραγματικα δεν μπορουσα να πιστεψω ποσο ομορφη ηταν!εντωμεταξύ...την τσόντα την γύρισε το 2009-10? Δεν θα ήταν 25+?
Πάνω από40 πρέπει να είναι πλέον η ηλικία της...
Και το 500άρικο έγινε 300....φανταστείτε τι πείνα θα έχει πέσει! Ποιος πάει μαζί της πλέον ρε μάγκες?
Θλίψη και οίκτο προκαλεί η εμφάνιση της...έχει γίνει σαν σκιάχτρο από την πολύ....coca-cola!![]()
καλα τα λες αλλα κ αλλες χειροτερη απο αυτη εχουν πελατολογειο,τωρα πως μη με ρωτας ο θεος να μας φωτισει,το μονο αποτρεπτικο για καποιους-ναυαγια ειναι η τιμηεντωμεταξύ...την τσόντα την γύρισε το 2009-10? Δεν θα ήταν 25+?
Πάνω από 40 πρέπει να είναι πλέον η ηλικία της...
Και το 500άρικο έγινε 300....φανταστείτε τι πείνα θα έχει πέσει! Ποιος πάει μαζί της πλέον ρε μάγκες?
Θλίψη και οίκτο προκαλεί η εμφάνιση της...έχει γίνει σαν σκιάχτρο από την πολύ....coca-cola!![]()
Εγώ θυμάμαι όταν την είχα δει πρώτη φορά είχα πάθειεντωμεταξύ...την τσόντα την γύρισε το 2009-10? Δεν θα ήταν 25+?
Πάνω από 40 πρέπει να είναι πλέον η ηλικία της...
στα ντουζένια της, ηταν η πιο όμορφη ελληνίδα!!την ειχα πετυχει στα ντουζενια της!πραγματικα δεν μπορουσα να πιστεψω ποσο ομορφη ηταν!
Έμαθα έλαβες τά π.μ σού
Άντε βρε καλό βόλι
Με ρεγουλα όμως άσε καί για εμάς μεζέ.
Δεν μιλάει κανείς τίποτα ρε ή μοναχοφαιδες.
Ανοιξε και το νημα της, αλλα μονο φθηνη δεν την λες. Για το καλη δεν αποκαλυφθηκε ο κασκαντερ ακομα...μουνηδες ολοι τους.
τοσους μηνες εδω το κοριτσι,δεν βρεθηκε κανεις.
αρα μαλλον και καλη και φθηνη θα ειναι για αυτο δε μιλανε.