gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.711
- Πόντοι
- 4.696
αυτη η κλασικη μουσικη παντα με ηρεμει χαχαχαΝα σας βάλω για καληνύχτα την πρακτική μου στο κλαρίνο (καθοτι η μουσική ηρεμεί την ψυχή)
![]()
αυτη η κλασικη μουσικη παντα με ηρεμει χαχαχαΝα σας βάλω για καληνύχτα την πρακτική μου στο κλαρίνο (καθοτι η μουσική ηρεμεί την ψυχή)
![]()
Ω ναι ..είσαι μέγας λάτρης του ταλέντου μου στο κλαρίνο..αυτη η κλασικη μουσικη παντα με ηρεμει χαχαχα
Αυτό είναι κΑυλός όχι κλαρίνοΝα σας βάλω για καληνύχτα την πρακτική μου-χωρίς χερια- στο κλαρίνο (καθοτι η μουσική ηρεμεί την ψυχή)
![]()
Ωραια η λήψη ..Έχει κι ένα τσακ από πρόσωπο, λίγο βυζάκι ,μην φαίνεται σκέτα ο λουτσος !Αυτό είναι κΑυλός όχι κλαρίνο
Τέλεια οτι πρέπει για να μας κρατάς καυλωμένους.Ωραια η λήψη ..Έχει κι ένα τσακ από πρόσωπο, λίγο βυζάκι ,μην φαίνεται σκέτα ο λουτσος !
Όταν βλέπουμε κάποιο από τα βίντεο που ανεβάζεις εκτός από μεγάλη καυλα που προκαλείς, μας έρχεται στο μυαλό του καθενός μας οι στιγμές μαζί σου. Και καυλονουμαι πιο πολύ ακόμαΩραια η λήψη ..Έχει κι ένα τσακ από πρόσωπο, λίγο βυζάκι ,μην φαίνεται σκέτα ο λουτσος !
Το ίδιο νιώθω κι εγώ ρε μωρο..να σου πω κάτι?Όταν βλέπουμε κάποιο από τα βίντεο που ανεβάζεις εκτός από μεγάλη καυλα που προκαλείς, μας έρχεται στο μυαλό του καθενός μας οι στιγμές μαζί σου. Και καυλονουμαι πιο πολύ ακόμα
Πως με ξέρεις..!!χαχαχαχα!Καλημέρα μωρό!Καλημερα γλυκιά μου κουμπάρα μια όμορφη και όσο ήρεμη εβδομάδα να εχεις αλλά εσύ ξέρω πως θες η βδομάδα σου να ειναι όλο εκπλήξεις χα χα χα![]()
Καλή εβδομάδα με πολλές καυλες!!
![]()
...άλλη εικόνα, άλλη αίσθηση μωρο,λογικό!!Δεν ξεχνώ στο 1ο ραντεβού μας ,που όταν ντυθήκαμε να φύγουμε, ορμησες στα όρθια ντυμένη όπως ήμουν και με πήρες επί τόπου!Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Έχω παρατηρήσει ότι όταν είσαι ντυμένη εμένα προσωπικά (δε γνωρίζω για τους υπόλοιπους) με κ@υλονεις πολύ περισσότερο.
![]()
Καλη εβδομαδα Jo!Καλή εβδομάδα με πολλές καυλες!!
![]()
Πρέπει να του ρούφηξε και την ψυχη του ανθρώπουΝα σας βάλω για καληνύχτα την πρακτική μου-χωρίς χερια- στο κλαρίνο (καθοτι η μουσική ηρεμεί την ψυχή)
![]()
Μία κούκλα. Κομψή και θηλυκή.Καλή εβδομάδα με πολλές καυλες!!
![]()
Πάντα Κύριος..με κεφαλαίο το Κ αγαπημένε μου doctor ..Μία κούκλα. Κομψή και θηλυκή.
Αμοιβαία η εκτίμηση Ιωάννα μου.Πάντα Κύριος..με κεφαλαίο το Κ αγαπημένε μου doctor