Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.006
Πόντοι
6.056
Απλά δεν ταυτιζομαι και δεν με πείθει αυτό είναι όλο, όπως εσένα δεν σε πείθει ο barock αλλά και ούτε ταυτίζεσαι μαζί του.
Να ταυτιστείς σε τι ;
Να σε πείσει για τι ;;;
Σαφέστατο είναι .

Οι μπάνικες που γουστάρουμε, είναι καραπουταναριά. Μοστράρει λεφτά, ταϊζει , φιλοξενεί , τους κάνει ψώνια και τις γαμάει .Ούτε έρωτας, ούτε τις ψήνει , ούτε τον γουστάρουν , ούτε πιστές είναι , ούτε τον θυμούνται , ούτε σέβονται.

Αυτά, τα ξεκαθαρίσαμε από όταν ήμασταν 17 , όσοι αρχίσαμε να γαμάμε σε αυτή την ηλικία.

Ο τύπος που έχει τα 1000 πλάσια από τον Κμαν .... και παντρεύεται μία αντίστοιχης εμφάνισης με αυτές και την έχει σπίτι ... αποκλειστικότητα ... και τη γαμάει και του κάνε παιδιά και ζουν για πάντα μαζί ...
της φτιάχνει δωμάτια ντουλάπες ... τις γεμίζει ... πληρώνει καθαρίστριες ... να τα πετάνε όταν ξεχειλίσουν ....
ζει μαζί της ....

ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ;;;;Απλά περνάει περισσότερες ώρες .... αγοράζει περισσότερα φουστάνια ....
και την πληρώνει άπειρες ώρες που βλέπουν χωριστά τηλεόραση ... ή αυτός γαμάει άλλες ....

ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΝΕΙ ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΑΜΙΣΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ... ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.006
Πόντοι
6.056
Απλά δεν ταυτιζομαι και δεν με πείθει αυτό είναι όλο, όπως εσένα δεν σε πείθει ο barock αλλά και ούτε ταυτίζεσαι μαζί του.

Ο barock με έχει πείσει ότι είναι πρώην σερβιτόρος χωρίς πτυχίο , σώγαμπρος μπακαλόγατος σταχτοπούτα που κάνει όλες τις δουλειές της πεθεράς και πουλάει μούρη για το προικώο, ενώ έχει μόνο μηχανάκι, μαϊμού panerai και δεν έχει μαντήλι να κλάψει .

Τι αμφισβητείς από όλα ;
Ότι είναι μαϊμού το panerai ;;;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.475
Πόντοι
3.556
Και εγώ από Tinder γνώρισα, είχε έρθει και να με επισκεφτεί Γερμανία.
Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση,είναι ότι υπήρχαν Ουκρανεζες που γουσταραν τούρκους.

Μια φίλη της δικιάς μου,πήγε παντρεύτηκε έναν και έμεναν, όχι Κωνσταντινούπολη ή Σμύρνη,αλλά κάπου πριν τα σύνορα με Συρία :confused:
Τριτοκοσμικές είναι οι Ουκρανές. Γουστάρουν άσβερκους και γενικά μπαγλαμάδες. Λογικό το βρίσκω.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.923
Πόντοι
3.556
Αγγλοσάξωνας εξηγεί γιατί επέλεξε Μόσχα.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.276
Πόντοι
206
Μερικές ακόμα φωτός με βαλκανικό χέρι.

jfmcW2.jpg

zEMjuI.jpg

nZWpXO.jpg

n83Efy.jpg

ic93kH.jpg

1brojh.jpg

mUg9gs.jpg

SyUqLf.jpg

bPirTk.jpg

enb6Qh.jpg

D9LsjR.jpg
Είδα κάτι πόσα που έγραψες ότι ξοδεύεις για όλες αυτές..

Αν κατάλαβα σωστά έχεις κάποια εκατομμύρια ευρώ για να ξοδεύεις τέτοια ποσά.
Ή είσαι εισοδηματιας από ενοίκια κλπ σε συνδυασμό με καμία εργασία σε ναυτιλιακή και βγάζεις συνολικά μεγάλα εισοδήματα.

Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει να το το κάνεις όλο αυτό.Δεν εννοώ να μην γινεται καθολου αλλά στην θέση αν είχα τέτοια ποσά θα προσπαθούσα πέραν αυτών να βοηθήσω άπορες οικογένειες πχ ή να επενδύσω σε ένα δικό μου παιδί πχ υιοθεσία κλπ.
Αν δεν σου αρέσουν αυτά πάρε ένα σκάφος 6-7 εκατομμυρίων πχνα γυρίζεις τον κόσμο.
Αν ούτε αυτό δεν σου αρέσει κάνε ένα ταξίδι στη σελήνη.

Υπάρχουν άπειρα πράγματα να κάνεις αν έχεις πολλά λεφτά.Το να τα τρως στις πόρνες συνέχεια δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα.

Θα είχε νόημα αν ήσουν μεταξύ 25-45.Αλλα φαίνεσαι τουλάχιστον 55.

Θέλω να πω στο τέλος τί θα μείνει....;

Πόσα ξοδεύεις το μήνα σε πόρνες πχ;10-20 χιλιάρικα;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.923
Πόντοι
3.556

Ή είσαι εισοδηματιας από ενοίκια κλπ σε συνδυασμό με καμία εργασία σε ναυτιλιακή και βγάζεις συνολικά μεγάλα εισοδήματα.

Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει να το το κάνεις όλο αυτό.Δεν εννοώ να μην γινεται καθολου αλλά στην θέση αν είχα τέτοια ποσά θα προσπαθούσα πέραν αυτών να βοηθήσω άπορες οικογένειες πχ ή να επενδύσω σε ένα δικό μου παιδί πχ υιοθεσία κλπ.
Αν δεν σου αρέσουν αυτά πάρε ένα σκάφος 6-7 εκατομμυρίων πχνα γυρίζεις τον κόσμο.

Υπάρχουν άπειρα πράγματα να κάνεις αν έχεις πολλά λεφτά.Το να τα τρως στις πόρνες συνέχεια δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα.

Ξοδεύω κάπου 25-30 χιλιάδες το χρόνο σε ταξίδια,γκόμενες.Οντως κοστίζει το σπορ αλλά περνάς καλά.Αλλιώς τι να κάνεις,να κάθεσαι να μιζεριάζεις?Δεν έχει νόημα.
Βασικά για γούστα στο μπλοκ χρειάζεσαι πλέον άνω των 5 χιλιάρικων καθαρά μηνιαίως που δεν είναι δύσκολο Γερμανία αλλά και 6 χιλιάρικα θα έλεγα οριακά είναι,πιο πολύ πας για τα 7 χιλιάρικα για να είσαι άνετος αν υπολογίσουμε τον πληθωρισμό.
Αμα δεν ήταν οι γκόμενες και το κίνητρο θα γινόμουν μινιμαλιστής σιγά μην καθόμουνα να δουλεύω σκληρά κτλ.Θα έκανα μια μπάζα,θα μάζευα 400 χιλιάδες και θα έξυνα τα παπάρια μου μετά.

Τελευταία τροποποίηση:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.455
Πόντοι
456

Πεστα ρε φιλε
Υπαρχουν μπουρδελακια στο μεταξουργειο που με 10 ευρω γαμας και καποιοι προκλητικοι γαμανε στα στουντιο με 50 ευρω
Αν σε βαθος δεκαετιας, ξοδεψαν 10 χιλιαρικα σε στουντιο, στο μεταξουργειο θα ειχαν ξοδεψει μονο 2000.
Με τα 8000 ευρω διαφορα θα ετρωγαν ποσοι φτωχοι ανθρωποι αν την διαφορα την εκανε φιλανθρωπιες

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.988
Πόντοι
6.056
Έλληνας όταν βγάζει την πρώτη του γκόμενα στα 35

Καλά σας τα λέει ο Σαμπζερο

Ποσες τέτοιες εδώ μέσα θα θελαν να τις έχω έτσι στην πλάτη...Ειδικά αυτές που ανταλλα΄ζουν και like συνέχεια

Αλλά...θα μείνουν με τ'΄΄ονειρο.Ας δαχτυλώνονται με τη σκέψη μου...

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.923
Πόντοι
3.556
Είναι και πώς τη βρίσκει κανείς.Εγώ τη βρίσκω με τις γκόμενες ο άλλος μπορεί να τη βρίσκει με τις μηχανές,με αμάξια,με τον τζόγο,με ουίσκια κτλ,ξέρω γω τι θέλει ο καθένας.
Καθένας ξοδεύει σε αυτό που του αρέσει.
Ο άλλος μπορεί να ξοδέψει 100 χιλιάρικα για να αγοράσει ρολόι,για εμένα αυτό είναι μαλακία τελείως αλλά πώς να κρίνω.Η να ξοδέψει 5 χιλιάρικα για να πιει ένα σπάνιο κρασί.
Για εμένα το να ξοδέψει κάποιος π.χ. ένα χιλιάρικο σε ένα γεύμα ενω΄ με τα ίδια λεφτά μπορεί να γαμη΄σει μουνάρα είναι χαζό,ο κοιλιόδουλος όμως που το κάνει βλέπει ακριβώς το αντίθετο.

Τελευταία τροποποίηση:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.455
Πόντοι
456
Είναι και πώς τη βρίσκει κανείς.Εγώ τη βρίσκω με τις γκόμενες ο άλλος μπορεί να τη βρίσκει με τις μηχανές,με αμάξια,με τον τζόγο,με ουίσκια κτλ,ξέρω γω τι θέλει ο καθένας.
Καθένας ξοδεύει σε αυτό που του αρέσει.
Ο άλλος μπορεί να ξοδέψει 100 χιλιάρικα για να αγοράσει ρολόι,για εμένα αυτό είναι μαλακία τελείως αλλά πώς να κρίνω.Η να ξοδέψει 5 χιλιάρικα για να πιει ένα σπάνιο κρασί.
Να σου υπενθυμισω οτι γραφεις σε ελληνικο φορουμ, ετος 2024
Οι περισσοτεροι βγαζουν 10-15 χιλιαρικα ετησιως με σουπερ μαρκετ και λογαριασμους ακριβοτερα απο Γερμανια.
Και μαζευουν διευρα για μεταξουργειο υπολογιζοντας και το εισητηριο του μετρο

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.923
Πόντοι
3.556
Να σου υπενθυμισω οτι γραφεις σε ελληνικο φορουμ, ετος 2024
Οι περισσοτεροι βγαζουν 10-15 χιλιαρικα ετησιως με σουπερ μαρκετ και λογαριασμους ακριβοτερα απο Γερμανια.
Και μαζευουν διευρα για μεταξουργειο υπολογιζοντας και το εισητηριο του μετρο

Και εγώ Ελλάδα έμενα πριν.Τα ίδια αποτελέσματα είχα πριν από 15 χρόνια.Υπάρχουν λύσεις απλά οι περισσότεροι δε θέλουν να κοπιάσουν,δε θέλουν να καταβάλουν την προσπάθεια που απαιτείται και απαιτούν το εύκολο,το έτοιμο,την πλάγια οδό,πάντα κάπως θέλουν τα εύκολα.
Αμα θες τα εύκολα θα γαμάς ό,τι γαμάνε και οι άλλοι εύκολα.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.455
Πόντοι
456
Και εγώ Ελλάδα έμενα πριν.Τα ίδια αποτελέσματα είχα πριν από 15 χρόνια.Υπάρχουν λύσεις απλά οι περισσότεροι δε θέλουν να κοπιάσουν,δε θέλουν να καταβάλουν την προσπάθεια που απαιτείται και απαιτούν το εύκολο,το έτοιμο,την πλάγια οδό,πάντα κάπως θέλουν τα εύκολα.
Μια απο τα ιδια. Ελλαδα ειχα σχετικα καλη δουλεια αλλα απο λεφτα οτι εβγαζα ο ιδιος, Αθηνα ειχα μονο μηχανη. Ελεγε ο ψωλας γονος, πως εσυ με την μηχανη εχεις μουναρες και εγω με το μερσεντικο που μου πηρε ο μπαμπας με εχει φαει η μαλακια? Κανονισε να βγουμε με την δικια σου και καμια φιλη της. Παιρνανε τα αρχιδια μου φυσικα
Αλλο mindset εμεις, δεν μπορουν να το καταλαβουν, κοιτανε σαν χανοι μεχρι που η γενικη οικονομικη καταρευση στην χωρα γαμησε και εκεινους, ενω εμεις εξελιχθηκαμε

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.745
Πόντοι
456
Ρε Νίο .... πληγώνεσαι που κάνουμε χάζι τις ιστορίες του Κμαν ;
Πιστεύεις ότι με τις αναλύσεις και τις επεξηγήσεις σου ...
και τις διορθώσεις περί ... ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ... προσφέρεις κάτι ;
Μας λες κάτι που δεν αντιλαμβανόμαστε ;;;;;

Ο Κμαν , ψωνίζει με λεφτά καραπουτανάρες που κάνουν το ίδιο κάθε ΣΚ με άλλον .
Τους κάνει δώρα, τις ταϊζει , τις φιλοξενεί σε ξενοδοχεία ... και γαμάει κι όλας.
ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΑΚΙ ΑΥΤΟ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΕΣ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ...

Πιστεύεις είμαστε ζαβά και δεν το αντιλαμβανόμαστε ;;;;;

Αν είχε περιουσία 200 εκατομύρια στην ευρώπη, πύργο λονδίνο εξοχικό στη γαλλική ριβιέρα
20 λαμποργκίνι και γιοτ σαν φρεγάτα ... και παντρευόταν κάθε τρία χρόνια μια παγκοσμίου φήμης μοντέλα ... ξέρεις τι θα άλλαζε ;;;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ...

Πήγε στάρλετ για οντισιόν για δουλεια ... της λέει αυτός που έκανε τη συνέντευξη ... αν σου δώσω 50 χιλιάρικα θα έρθεις μαζί μου διακοπές στη χαβάη να τρώμε να πίνουμε και να σε γαμάω όλη μέρα ;;;; χιχι απαντάει καταφατικά .... και συνεχίζει ο μαν .... αν σου δώσω 200 δολλάρια θα κάτσεις να σε γαμήσω από τον κώλο τώρα πάνω στο γραφείο ;;; για ποιά με περάσατε καλέ ... για καμιά πουτάνα ;;; αυτό το ξεκαθαρίσαμε με την πρώτη ερώτηση ... την ταρίφα διαπραγματευόμαστε ....

Να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τον Κμαν τώρα ή θα μας τα κάνεις κι άλλο τσουρέκια ;;;

Ο Νίο όμως γάμησε λίγο πριν τη μάχη του Μαραθώνα κοπέλες που τον ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Η Κολυνός που έδωσε δεν ήταν εξαγορά υπηρεσιών, ήταν δώρο για την ανιδιοτελή αγάπη που του έδειχναν τα κορίτσια. Εκείνος ήταν αγνός έρωτας όχι σαν τα ψεύτικα του κμαν. Τι δεν καταλαβαίνετε;;;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.923
Πόντοι
3.556
Μοντέρνες Πόλκες.Ο μέσος Ελληνας δεν τις ξεχωρίζει από τις Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες εκτός αν προσέξει το λίγο πιο σκληρό βλέμμα.

zoN4ds.png

aajA2F.png

CaCX6q.png

Ματεριαλιστική σύζυγος.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.475
Πόντοι
3.556

Τι υιοθεσία ρε κοσκινισμένε σβέρκε ;;;; Τι λες τώρα ;

Στο μπου μπήκες όχι στην ιστοσελίδα της μονής Αγίου Παύλου

Μπαναρετε τον καποιος

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.455
Πόντοι
456
Ο Νίο όμως γάμησε λίγο πριν τη μάχη του Μαραθώνα κοπέλες που τον ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Η Κολυνός που έδωσε δεν ήταν εξαγορά υπηρεσιών, ήταν δώρο για την ανιδιοτελή αγάπη που του έδειχναν τα κορίτσια. Εκείνος ήταν αγνός έρωτας όχι σαν τα ψεύτικα του κμαν. Τι δεν καταλαβαίνετε;;;
Μου εχουν πει καποιες (ναι, γαμαω και συμμαθητριες) οτι στα 90's το προβλημα δεν ηταν οτι δεν ειχαν λεφτα, αλλα οτι δεν υπηρχαν προιοντα να αγορασεις. Τα ραφια των s/m ηταν αδεια. Οποτε οι ιστοριες με τα τζην, τα καλτσον και τις σοκολατες ισως εχουν βαση

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.988
Πόντοι
6.056
Μια απο τα ιδια. Ελλαδα ειχα σχετικα καλη δουλεια αλλα απο λεφτα οτι εβγαζα ο ιδιος, Αθηνα ειχα μονο μηχανη. Ελεγε ο ψωλας γονος, πως εσυ με την μηχανη εχεις μουναρες και εγω με το μερσεντικο που μου πηρε ο μπαμπας με εχει φαει η μαλακια? Κανονισε να βγουμε με την δικια σου και καμια φιλη της. Παιρνανε τα αρχιδια μου φυσικα
Αλλο mindset εμεις, δεν μπορουν να το καταλαβουν, κοιτανε σαν χανοι μεχρι που η γενικη οικονομικη καταρευση στην χωρα γαμησε και εκεινους, ενω εμεις εξελιχθηκαμε

Ναι,εσένα περίμενε ο γόνος με τη Μερσέντα να του φέρεις τη Σούλα απ'το Αιγάλεω να τη γνωρίσει :jerking2:

Ρε τι διαβάζουμε εδω μέσα

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.455
Πόντοι
456
Ναι,εσένα περίμενε ο γόνος με τη Μερσέντα να του φέρεις τη Σούλα απ'το Αιγάλεω να τη γνωρίσει :jerking2:

Ρε τι διαβάζουμε εδω μέσα
Εσυ πιστευεις οτι αν ειχες μερσεντικο θα γαμουσες?

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.988
Πόντοι
6.056
Μοντέρνες Πόλκες.Ο μέσος Ελληνας δεν τις ξεχωρίζει από τις Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες εκτός αν προσέξει το λίγο πιο σκληρό βλέμμα.

Πως να τις ξεχωρίζει ρε αρχηγέ ο μέσος Έλληνας,τις βλέπει πουθενά;Εκτος απ'τα μπουρδέλα;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom