Ισιδα νούμερο 1 για μένα αυτή τη στιγμή.Ποια προτεινεις εσυ;
Εναλλακτικά Θεανώ
Ισιδα νούμερο 1 για μένα αυτή τη στιγμή.Ποια προτεινεις εσυ;
Περίμενε Λόλα για μένα...Ποια προτεινεις εσυ;
Πως τη βρίσκουμε ρε παιδιά τη Λόλα??Περίμενε Λόλα για μένα...
Όταν ξεκινήσει στείλε μέιλΠως τη βρίσκουμε ρε παιδιά τη Λόλα??
Κάποια στιγμή είχα στείλει αλλά απάντηση δεν πήρα... Φαντάζομαι ότι κάνει επιλεκτικές και μετρημένες συναντήσεις με αναμονή κοντά στο μήνα. Τουλάχιστον από όσα διάβασα παραπάνω. Λαϊκό προσκύνημα με το επανέρχεται.Όταν ξεκινήσει στείλε μέιλ
Για αυτό τον λόγο και όχι μόνο έχω κατασταλάξει μόνο στην έρικαΗ έρικα το γουστάρει και το ζει κορυφαία και πίστεψε με πάμε πολλοί γιατί δεν το κάνει για τα φράγκα ,η πιο έμπειρη αφέντρα ακούραστη και μουνάρα έχει όλο το πακέτο
Η πέρσα πολύ καλή αλλά όχι αφέντρα αν δεν ξέρεις μην γράφεις ανοησίεςΠέρσα Σωτηρίου..... Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!!!!!!
Επί του παρόντος all in στην ΙΣΙΔΑΡΑ!
Δεν ήταν ποτέ στο same place η πέρσα στο limit up ήτανΗ τελευταία καλη ανακάλυψη του same place
Ήταν η super Αφέντρα και το απόλυτο θηλυκό. Ό,τι καλύτερο είχα ζήσει πριν γνωρίσω την 'Ισιδα.Η πέρσα πολύ καλή αλλά όχι αφέντρα αν δεν ξέρεις μην γράφεις ανοησίες
αυτό ισχύειΔεν ήταν ποτέ στο same place η πέρσα στο limit up ήταν
Για μένα η παρουσία της τάραξε τον χώρο. Αφήσε την σφραγίδα της σε μια εποχή στην οποία ο χώρος του εναλλακτικού ερωτισμού ήταν στο peak του. Ξεχώρισε σε μια εποχή που οι γνωστότερες αφέντρες ήταν στα καλύτερα τους και έγινε μία από αυτές. Για μένα τότε η τοπ (χωρίς να συμπεριλαμβάνω τη Λόλα μιας και δυστυχώς ποτέ μου δεν την συνάντησα).
Στο limit up Αφέντρα δεν ήταν πολύ σωστή σε όλα της και παρείχε τα πάντα και γκομενάρα δίμετρηΉταν η super Αφέντρα και το απόλυτο θηλυκό. Ό,τι καλύτερο είχα ζήσει πριν γνωρίσω την 'Ισιδα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτό ισχύει
Εγώ Θεσσαλονίκη όποτε την συνάντησα ήταν φανταστική και εξαιρετική σε όλα της! Μοναδική! Ποτέ δεν μου έδειξε ότι σε κάτι δεν ήταν σωστή.Στο limit up Αφέντρα δεν ήταν πολύ σωστή σε όλα της και παρείχε τα πάντα και γκομενάρα δίμετρη
Άφησε τις δικαιολογίες, εφόσον δεν ήξερες που ακριβώς βρισκόταν και αν ήταν ή όχι 100% αφέντρα μένεις μετεξεταστέος. Στο νήμα αυτό για να μην σου την πουν πρέπει να γράφεις ύμνους μόνο για μια ώριμη μπεσαλού.Εγώ Θεσσαλονίκη όποτε την συνάντησα ήταν φανταστική και εξαιρετική σε όλα της! Μοναδική! Ποτέ δεν μου έδειξε ότι σε κάτι δεν ήταν σωστή.
γενικα στο παρελθον ειχαν ακουστει διαφορες φημες αλλα κανενας δεν επιβεβαιωσε κατι ανοιχτα. τουλαχιστον εχετε και την αδερφη του Skeletor να απασχοληθειτεΕγώ Θεσσαλονίκη όποτε την συνάντησα ήταν φανταστική και εξαιρετική σε όλα της! Μοναδική! Ποτέ δεν μου έδειξε ότι σε κάτι δεν ήταν σωστή.
ποιες φήμες ακούστηκαν για ποιον/α και ποια είναι η αδελφή του σκέλετορ...? Με γρίφους μιλάς γέροντα.γενικα στο παρελθον ειχαν ακουστει διαφορες φημες αλλα κανενας δεν επιβεβαιωσε κατι ανοιχτα. τουλαχιστον εχετε και την αδερφη του Skeletor να απασχοληθειτε![]()
Γκομενάρα αλλά αυταρχικό δεν σεξ έκανεΕγώ Θεσσαλονίκη όποτε την συνάντησα ήταν φανταστική και εξαιρετική σε όλα της! Μοναδική! Ποτέ δεν μου έδειξε ότι σε κάτι δεν ήταν σωστή.
Όταν έγραφα εγώ για την πέρσα τα καλύτερα πέσσνε να με φάνεγενικα στο παρελθον ειχαν ακουστει διαφορες φημες αλλα κανενας δεν επιβεβαιωσε κατι ανοιχτα. τουλαχιστον εχετε και την αδερφη του Skeletor να απασχοληθειτε![]()
Τις ξέρω όλες σπό την Τίνα καλλιρόης και τη καλύτερη την νανά βρετούΆφησε τις δικαιολογίες, εφόσον δεν ήξερες που ακριβώς βρισκόταν και αν ήταν ή όχι 100% αφέντρα μένεις μετεξεταστέος. Στο νήμα αυτό για να μην σου την πουν πρέπει να γράφεις ύμνους μόνο για μια ώριμη μπεσαλού.
H Πέρσα δεν ηξερε αυταρχικοΓκομενάρα αλλά αυταρχικό δεν σεξ έκανε
Μπράβο σου αλλά γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει ποιες ξέρεις και ποιες όχι;Τις ξέρω όλες σπό την Τίνα καλλιρόης και τη καλύτερη την νανά βρετού