Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 196.441
...ω ναι...σαν δαγκάνα !Γεια σου Trifon μου!!Τον μαγγωνει το μιδι σου
...ω ναι...σαν δαγκάνα !Γεια σου Trifon μου!!Τον μαγγωνει το μιδι σου
Βρε γυναίκα,πότε θα 《ζωγραφίσουμε》στο μπαλκόνι που λέγαμε......όπως πάντα μεταξύ μας ..σπάμε κρεββάτια![]()
Ετσι,στα όρθια, να γλιτώσει το κρεβάτι ,αλλά να πάθουν έμφραγμα οι γείτονες χαχαχαχα!!!Βρε γυναίκα,πότε θα 《ζωγραφίσουμε》στο μπαλκόνι που λέγαμε...
Και τις μαγγωνεις και τις αδειαζεις...ω ναι...σαν δαγκάνα !Γεια σου Trifon μου!!
Θα φωνάξουμε φωνάξουμε το ΕΚΑΒ, να μας πάρει μάτι!!!Ετσι,στα όρθια, να γλιτώσει το κρεβάτι ,αλλά να πάθουν έμφραγμα οι γείτονες χαχαχαχα!!!
Θα σας καμαρωνουν στα μπαλκονια.αξιοι αξιοι θα κραυγαζουν.θα αναψουν τσιγαρο και αυτοι που παιρνουν ματιΕτσι,στα όρθια, να γλιτώσει το κρεβάτι ,αλλά να πάθουν έμφραγμα οι γείτονες χαχαχαχα!!!
Καλησπέρα, θεά του έρωτα!Καλησπέρα
![]()
Καλησπέρα καυλιαρικο μου αγόρι..Καλησπέρα, θεά του έρωτα!
Καύλα! Θεϊκό κορμί! Γυναικάρα!Σεξ με γόβες, η απλά να τις φοράω?Γιατί τέτοιες φώτο έχω παρααα πολλές στο νήμα(μια πρόχειρη που βρήκα)
![]()
Καλησπέρα, αγάπη!Καλησπέρα καυλιαρικο μου αγόρι..![]()
Ρητορικό το ερώτημα.....Σεξ με γόβες, η απλά να τις φοράω?Γιατί τέτοιες φώτο έχω παρααα πολλές στο νήμα(μια πρόχειρη που βρήκα)
![]()
Κάποια στιγμή θα βάλω υλικό με γόβες εν ώρα αχαλίνωτου σεξ..Ρητορικό το ερώτημα.....
Καλες οι γοβες αλλα θελουμε να βλεπουμε τα πελματα σου.Κάποια στιγμή θα βάλω υλικό με γόβες εν ώρα αχαλίνωτου σεξ..
Να φοράς γόβες σε ιεραποστολικό και να ξύνεις τη πλάτη με το τακούνι. Σκέτη καυλα...Κάποια στιγμή θα βάλω υλικό με γόβες εν ώρα αχαλίνωτου σεξ..
Ουαου..!!Σούπερ!!!Να φοράς γόβες σε ιεραποστολικό και να ξύνεις τη πλάτη με το τακούνι. Σκέτη καυλα...
Έγινε Trifon μου!!Καλες οι γοβες αλλα θελουμε να βλεπουμε τα πελματα σου.
Κάτι θα κάνω..το θεμα ειναι όταν άλλαξα κινητο, είχα αποθήκευσει στην συσκευή όλα τα βίντεο τα παλιά(ειχα βαλει ομως παρτουζες στο νήμα),δεν έχω φτιάξει ακόμη οθόνη του παλιού κινητού γιατι είχε σπάσει, και δεν ανοίγει φυσικά.Καμία παρτουζα ανέβασε μωράκι να μας κάνεις πύραυλο πάλι!!!