Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.902
- Πόντοι
- 4.546
Δεν πίνει χαμομήλι αλλά τσάι (αστείο για τους κάγκουρες, όποιος κατάλαβε κατάλαβε)....Γάτε, χαμομήλι πίνεις;
Δεν πίνει χαμομήλι αλλά τσάι (αστείο για τους κάγκουρες, όποιος κατάλαβε κατάλαβε)....Γάτε, χαμομήλι πίνεις;
Ωχ! Τα κορίτσια το ξέρουν ;.....ιδωμεν τι "ζημια" θα κανουμε αυτο το ΠΣΚ που κατεβαινω Αθηνα![]()

Όχι ρε μαν, δεν προλάβαμε να πηδήξουμε, τώρα θα τις βγάλεις οφφ για κάνα μήνα!.......ιδωμεν τι "ζημια" θα κανουμε αυτο το ΠΣΚ που κατεβαινω Αθηνα![]()
Δεν πίνει χαμομήλι αλλά τσάι (αστείο για τους κάγκουρες, όποιος κατάλαβε κατάλαβε)....![]()
Ωχ! Τα κορίτσια το ξέρουν ;![]()
....αϊ κανονιστε να το τρομαξετε το κοριτσ' και να λακισειΌχι ρε μαν, δεν προλάβαμε να πηδήξουμε, τώρα θα τις βγάλεις οφφ για κάνα μήνα!..
Καλημερααα εννοειται πως το ξερουμε.! Τον μαυρο γατο να φοβαστε! (Για ολους μας το λεω) χαχαχχαχαχα....αϊ κανονιστε να το τρομαξετε το κοριτσ' και να λακισει
![]()

.....που κολλαει το "εννοειται πως το ξερουμε" , μαλλον λαθος παραθεση εκανες κοριτσαρα ομορφηΚαλημερααα εννοειται πως το ξερουμε.! Τον μαυρο γατο να φοβαστε! (Για ολους μας το λεω) χαχαχχαχαχα![]()

Καλημερααα εννοειται πως το ξερουμε.! Τον μαυρο γατο να φοβαστε! (Για ολους μας το λεω) χαχαχχαχαχα![]()
.....που κολλαει το "εννοειται πως το ξερουμε" , μαλλον λαθος παραθεση εκανες κοριτσαρα ομορφη
Εγω εγραψα να μην σε τρομαξουν κ λακισεις
Πιες καφεεεεεεεεε........
![]()
....μια κανελι με βουλες, ολες οι υπολοιπες ξεπορτισαν να βατεμαΚαμιά πιο άσπρη γάτα δεν έχετε;
Καλημέρα!
Ρε αλητηριε πρόσεξε το κωλαράκι του κοριτσιού ,μην κάνει να κάτσει σε καρέκλα κάνα μήνα ,,,,,χαχαχαχα. Την καλημέρα μου!!!....αϊ κανονιστε να το τρομαξετε το κοριτσ' και να λακισει
![]()
Χαχαχαχχα μαυρε μαυρε γατε.........που κολλαει το "εννοειται πως το ξερουμε" , μαλλον λαθος παραθεση εκανες κοριτσαρα ομορφη
Εγω εγραψα να μην σε τρομαξουν κ λακισεις
Πιες καφεεεεεεεεε........
![]()
Ούτε βομβιστής να ήσουν sexy lady χαχαχα. Καλό βράδυ κοριτσάρα !!!Καλο βραδυ αγοριαααααα μου!![]()
καλό βράδυ ladyΚαλο βραδυ αγοριαααααα μου!![]()
⚓️ καλημεραααα γλυκε μουκαλό βράδυ lady
Καλημερααα..δεν σου αρεσε;!.....πφφφφφ![]()
....εξαιρετικο το περιεχομενο, χαλια η συσκευασια!!!Καλημερααα..δεν σου αρεσε;!![]()

Θα βαλω τα μαυρα μου τωρα.......εξαιρετικο το περιεχομενο, χαλια η συσκευασια!!!
Σων' το κοκκινο μαναμ'![]()