Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 53.995
Παρακαλω...LADY LADY...εισαι εδω???
Παρακαλω...LADY LADY...εισαι εδω???
Tωρα ερχεται και ο κοκκινοσκουφιτσοςΗ Lady παντα ειν εδω!![]()

λαμπεις στα κοκκινα σατεν που σε τυλιγουνε.......Παρακαλω...
Ξέρω ,ξέρω,,,, lady !!!Lady always in love with red!♡ you know..
Και που να την δείς με τ'άλλα κόκκινα πως τις πάνε ,,,τα κόκκινα της καρδιάς μας !!!λαμπεις στα κοκκινα σατεν που σε τυλιγουνε.......
Φίλε Odin_ με αυτήν την φάτσα ,δεν γάμησε κανείς χαχαχαχα.Καλησπέρεςςςςς
Οχι ρε πστ μ χαχαχαχα ♡♡♡
Καλως την όμορφη κ σέξυ lady !Οχι ρε πστ μ χαχαχαχα ♡♡♡
....δεν γινεται να ειμαστε ολοι ομορφαντρεςΦίλε Odin_ με αυτήν την φάτσα ,δεν γάμησε κανείς χαχαχαχα.Καλησπέρεςςςςς
Το υφος με τρελαινει εμενα παντως....δεν γινεται να ειμαστε ολοι ομορφαντρες![]()
.....αφου, σων' τα κοκκινα βρακιαΟχι ρε πστ μ χαχαχαχα ♡♡♡
Ναι συμφωνώ ,,,όμως εσύ έχεις άλλα χαρίσματαααααααααα !!!Χαχαχα....δεν γινεται να ειμαστε ολοι ομορφαντρες![]()
...γουσταρεις ζαντα, τσατιλα κ αγριαδα εεεεε?!?!Το υφος με τρελαινει εμενα παντως
....πινω οτι βρω μαγκα μου, προτιμω ομως μαυρο ρουμι κ ενα καλο πουρο!Γάτε, χαμομήλι πίνεις;
Γέρασες από τώρα;
Ή έγινες ο κατσουφιασμένος Γάτος;
Θυμάμαι το θλιμμένο Μπούφο στα περιοδικά με τον Όμπραξ όταν η Λαίδη ήταν ακόμη αστεράκι ψηλά στον ουρανό.
.....ιδωμεν τι "ζημια" θα κανουμε αυτο το ΠΣΚ που κατεβαινω ΑθηναΦίλε Odin_ με αυτήν την φάτσα ,δεν γάμησε κανείς χαχαχαχα.Καλησπέρεςςςςς
δικός μου είσαι εσύ.......πινω οτι βρω μαγκα μου, προτιμω ομως μαυρο ρουμι κ ενα καλο πουρο!
(εκτος απο τα μεσημεριανα τσιπουρακια)
![]()

....ωραιος!!!δικός μου είσαι εσύ...![]()
Μην καπνίζετε, δεν κάνει καλό στη ντούντα κι ειδικά όσο ανεβαίνουν τα χρόνια...Και το δεκαπενταρι της Havana μ'αρεσει![]()