Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δηλαδη Σιμονα γουσταρει γλωσσιδια τρελα εεεεε ??????
Κανενα cim,cif γουσταρει ?????
Ας της κάνει ένα γλυφομούνι για να στανιάρει το κορίτσι.

TI SEX HTAN AYTO !!!!!!!!!!!!!

φιλε να προσεχεις !Kαλησπερα συναγωνιστες !!! Επειδη σκεφτομαι κ εγω να ασρχισω την σταδιοδρομια μου με τα cg, εχετε να προτεινετε κατι σε gfe? Και κατι αλλο πολυ σοβαρο. Κατα ποσο ειναι σιγουρο οτι περνανε γιατρους αυτες οι κοπελες? στα ντελα ξερουμε (τουλαχιστον θεωρητικα) οτι περνανε, αυτες ομως?![]()
![]()
αστο μεγαλε, αν σκεφτεσαι ετσι θα πας να γαμησεις και δεν θα σου σηκωνεται... βαρα μαλακια καλυτερα, με πλυμενα χερια παντα ε!Kαλησπερα συναγωνιστες !!! Επειδη σκεφτομαι κ εγω να ασρχισω την σταδιοδρομια μου με τα cg, εχετε να προτεινετε κατι σε gfe? Και κατι αλλο πολυ σοβαρο. Κατα ποσο ειναι σιγουρο οτι περνανε γιατρους αυτες οι κοπελες? στα ντελα ξερουμε (τουλαχιστον θεωρητικα) οτι περνανε, αυτες ομως?![]()
![]()
Ηρεμήστε ρε μάγκες. Ο άνθρωπος έκανε μία ερώτηση. Αν δεν γνωρίζετε να απαντήσετε, η απλώς θεωρείτε την ερώτηση χαζή, προσπεράστε και μην απαντάτε.
δυο χρονια μελος, δεν ειναι νεος στο σαιτ..Πολυ σωστα , μερικες φορες τους νεοεισαχθεντες στο σαιτ τους αντιμετοπιζουμε με τη νοοτροπια του παλιου με του νεου , οπως στο στρατο

εμπειρία από σχεδόν όλα τα κοριτσια Μισέλ: cim κάνουν όλες, cob λίγες, cif καμία. Το γιατί είναι ότι θα πρέπει μετά να πλυθούνε και κυρίως να ξαναμακιγιαριστούνεΗ MADALENA κανει γλωσσιδα,cim,cif,cob ?????
Η αλήθεια είναι ότι εμένα το ξεκίνησαν για CIM και το κατέληξαν σε CIF ...εμπειρία από σχεδόν όλα τα κοριτσια Μισέλ: cim κάνουν όλες, cob λίγες, cif καμία. Το γιατί είναι ότι θα πρέπει μετά να πλυθούνε και κυρίως να ξαναμακιγιαριστούνε