takis72(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2021
- Like
- 61
- Πόντοι
- 0
Ναι Πηγή δεν άνοιξε ποτέ και εχει το πωλείται κολλημένο στην πόρτα.Πηγες και δεν σου άνοιξε και είδες ταμπέλα στην πόρτα να λέει πωλείται;;;
Ναι Πηγή δεν άνοιξε ποτέ και εχει το πωλείται κολλημένο στην πόρτα.Πηγες και δεν σου άνοιξε και είδες ταμπέλα στην πόρτα να λέει πωλείται;;;
φολα!! το εχω γράψει πιο πίσω30 693 4161164 Sto xoro su perno pipes ores
Είμαι trance παίρνω Ωραίες πίπες ή στο χώρο σου ή σε χώρο δικό μου πάρε με τηλέφωνο να κλείσουμε το ραντεβού μας +30 693 4161164kanesex.com
Τι έχουμε εδώ ; Φαίνεται καλό
Καλημέρα μίλησα στο τηλέφωνο δουλεύει κανονικάΝαι Πηγή δεν άνοιξε ποτέ και εχει το πωλείται κολλημένο στην πόρτα.
Ηράκλειο είναιΚοπέλια καλησπέρα από Σαλονικα! Σορρυ αν κάνω σπαμ, πάτησα στην αναζητηση στο φόρουμ για την Ελένη τατου και βλέπω πρόσφατη δραστηριότητα σε αυτό το νήμα. Ακόμη σε εσας είναι η Ελεναρα; Γνωρίζει καποιος που την επισκέφθηκε πρόσφατα αν φύγει από το νησί; Θα ειμαι Κρήτη σε μια εβδομάδα. Αν καποιος έχει να προτείνει και κατι άλλο, καλοδεχούμενος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα, ποια κορίτσια έχει αυτές τις μέρες σου είπε??Καλημέρα μίλησα στο τηλέφωνο δουλεύει κανονικά
Την Αλεξάνδρα μια Ρωσίδα δεν ξέρω αν την ξέρεις την άλλη δεν ρώτησα ποια είναιΚαλησπέρα, ποια κορίτσια έχει αυτές τις μέρες σου είπε??
ΕυχαριστώΤην Αλεξάνδρα μια Ρωσίδα δεν ξέρω αν την ξέρεις την άλλη δεν ρώτησα ποια είναι
Η Αλεξάνδρα έχει λίγο κοιλίτσα αλλα κάνει απίστευτο τσιμπουκι και έχει και κωλαραΤην Αλεξάνδρα μια Ρωσίδα δεν ξέρω αν την ξέρεις την άλλη δεν ρώτησα ποια είναι
Ποια είναι φίλε η Αλεξάνδρα ;Η Αλεξάνδρα έχει λίγο κοιλίτσα αλλα κάνει απίστευτο τσιμπουκι και έχει και κωλαρα
Ok δεν ξέρω τη παίχτηκε όταν πήγα και δεν άνοιξαν. Πάντως το πωλείται υπάρχει στη πόρτα. Και να πω οτι έχω επισκεφτεί αρκετές φορές το χώρο.Καλημέρα μίλησα στο τηλέφωνο δουλεύει κανονικά
Στανταρακι πλέονΕλένη δαγκωτό!!!!!!
ΕΕ τα σπάει το Μαρίνακι όσο κοντό είναι άλλο τόσο καύλα βγάζει....number oneΣτανταρακι πλέον
ποια είναι πάλι αυτη?ΕΕ τα σπάει το Μαρίνακι όσο κοντό είναι άλλο τόσο καύλα βγάζει....number one
Ελένη τατούποια είναι πάλι αυτη?